• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    GRETKA: meli jsme to od kamarada pujceny (bylo ji rok a pul) na cestu do Malajsie, ale na nejdelsi lpreet jsme ukecali takovou tu zavesnou postylku, byt to bylo na hrane. Pridana hodnota jetkids byla, ze se na nem.vozila na letistich, na spani moc ne, mimo postylku v klidu spala v sede na volny sedacce nebo i na kline.

Letos (2,5 roku) na cestu na jih Indie jsme si to uz nepucili, dalsi kram, pridana hodnota mala, spala v sede, uz musela mit sedacku vlastni.

Mnohem vetsi plus z nasi zkusenosti i je priplaceni si za sedacky s mistem pro nohy nebo chytit lacinej upgrade na byznys, kdyz by byla sance.
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    Uvažujeme o koupi jetkids zavazadel, protože nakonec letíme v létě na Mauricius a navíc přes noc, a Air Mauricius to povoluje. Recenze jsem na to nasla různorodé. Máte někdo zkušenost ??
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    KASUMI: Tak pak naplanujte zastavku po ctyrech hodinach. Teoreticky hodinu bude vzhuru, dve hodiny prospi a hodinu vzhuru v autě. To je snesitelny a krat dva. V prostředku unavit alpským výletem v Rakousku a nebo to vzít s přespáním na dvakrát a povýletit více.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KASUMI: sedni si k ní dozadu a bude to v pohodě. Jeli jsme takhle do Štúrova, mladší bylo 1.75, starší 3.5, vyjeli jsme ve 4 ráno, holky se trochu dospaly a dobrý. S mladší to bude podobně, hlavní je dostatek zábavy A JÍDLA na cestu :)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    KASUMI: U nás spaní přes den v autě málokdy ovlivnilo spaní v noci.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MEDVED007: Nene. Pres den. Na noc to nedame my 😀
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    KASUMI: Cesta přes noc?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    lol
    tak ted jsme naprosto pankacsky bookli apartman v severni italii.. ted si rict, jesti to dame na jeden zatah (8-9) hodin nebo s prestavkou... dneska spala v kuse dve hodiny praha morava, ale to bylo i tim, ze bylo fakt hnusne.. 8 hodin v aute asi neprospi.. nebo prospi, ale pak nebude spat v noci
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    jdu se zahrabat :DDD
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ATUARFIK: Jo, ja to na prvni dobrou taky takhle precetla a rikala jsem si, jak je na coquine husta a ze asi maji historii 😀😀😀
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Ahoj, chystáme se v létě (dcery 11 a 14) do Bonnu. Budeme mít auto a kola. Sháním tedy tipy na různé aktivity a výlety. V plánu je určitě nějaký výlet podél Rýna, Remagen, případně Cáchy, Eifel. Ale zvažujeme případný výlet do Belgie nebo Holandska... a tam právě nevím. Má to cenu např. na jeden den (třeba do Maastrichtu) nebo si zajistit přespání a vyjet dál, třeba do Bruselu nebo Amstru/Rotterdamu? Budu ráda za jakékoliv tipy a nápady.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    :-DDD
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    ATUARFIK: Jezismarja, to bych si samozrejme nikdy nedovolila, davat sodu coquine! :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    STARDAY: Na první pohled jsem téhle konverzaci porozuměla takhle:

"Přehlédla jsem se."
    "Další pokusy o mlhu a vytáčky."

a říkám si chudák Coquine, třeba se nevymlouvá, třeba se fakt přehlídla. :)
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    COQUINE: klasicky dalsi pokusy o mlhu a vytacky
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    STARDAY: jo mas pravdu, prehledla jsem se.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    COQUINE: on uz neni majitel? ja z toho pochopila jen, ze to pronajal k provozu jiny firme, ale majitel stale je on
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    DUCATIMONSTER: dneska na ihned clanek, ze soud potvrdil milionovou pokutu pro (nyni byvaleho) majitele krtkova sveta.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    jenom pro info: když plánujete výlet do Německa, přes Německo, nebo do tradičních dovolenkových lokalit Němců, vyplatí se mrknout na německý prázdniny.

Schulferien.org - Ferien, Feiertage, Kalender
    https://www.schulferien.org/

Třeba v květnu/červnu jsou celoněmecký prodloužený víkendy a nejen ubytování, ale i dálnice a atrakce jsou plný.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    ZEMINO: Pojedeme dva dospělí na jedno dítě, takže to splňujem :). A všední den určitě, dítě má teď v pátek volno. Davy mě děsí a na fronty nemám trpělivost. Díky za sdílení, asi to Energylandia vyhraje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam