Z_RYBY_KOST: Co se týče hraček, tak jsem viděla video co jsem okopírována do života 😅Koupit zavěšovací kapsu na kosmetiku (většina aerolinek má sedadlo s háčkem na sako/bundu). Dát tak jednu max dvě malé knížky. Nám se osvědčilo ty co dělají zvuky (jako ano, otravuješ sousedy, ale méně než brečící dítě). Samolepky !!! V jednom roce chceš velké jednoduché samolepky co se dobré odlepují. A pak nějaké menší hračky co se dají snadno omýt/umýt. A jak už jsem psala, valnou část letu moje dvojčata v todle věku spali ale stalo se nám že jsme snad půl nebo skoro hoďku čekali nastoupený a usazený v letadle a to jsem byla setsakrametsky ráda, že mám tudle kapsičku a manžel taky (každej měl jedno dvojce na klíně).
Jo a taky mysli na zábavu při čekání na nastoupení do letadla. Na Ruzyni jsou “dětská hřiště”, ale v Paříži nic takového neni.. takze záleží.
A podle aerolinek máš právo na příruční zavazadlo i pro dítě na kolenách nebo ne. To si chce zjistit. A mít dvě příruční zavazadla je trochu lepší přecejen 😄
Vždycky jsme brala jedno komplet převlečení pro každý dítě (jsou schopný se zamazat/polejt/atd.) a když byli menší tak jsem si brala i pro sebe tričko.
Další věc co jsme sebou měla bylo “nositko” typu mandulka, právě kvůli tomu že ani v Praze ani v Paříži jsme neměli kočárek u dveří ale až v nadměrných zavazadlech.
Přeju příjemný let 🍀