• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    MORPED
    MORPED --- ---
    REONA: kdyby bylo spatne pocasi,tak v Olomouci pevnost poznani a ve Zline na Kudlove je filmovy uzel, clovek tam vydrzi klidne cele dopoledne,kdyz se objednas muzete i animovat.
    REONA
    REONA --- ---
    ZEMINO: Jo jo, to je určitě v plánu také, díky :-)
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    REONA: pokud by Vám v Olomouci nepřálo počasí na ZOO, navíc je i docela malá, tak doporučuji Pevnost poznání.
    REONA
    REONA --- ---
    (zatím jsem ani neřešila ubytování a asi pojedeme autem, tak můžeme klidně i zůstat někde po cestě na přespání, pokud by to dávalo smysl)
    REONA
    REONA --- ---
    Ahoj, co byste doporučili navštívit na trase (okruhu) Praha - Jihlava - Olomouc - Zlín a zpět?
    Plánujeme pár dní během podzimních prázdnin, je to taková tour de lenochod, cestou do Olomouce uděláme přestávku v Jihlavské ZOO, potom se ubytujeme v Olomouci, projdeme ZOO, přejedeme do Zlína, projdeme ZOO a říkám si, že bych pak chtěla ještě udělat zastávku na cestě zpět. To může být buď z Olomouce nebo ze Zlína, ať nejedeme tři hodiny v kuse.
    Nemusí to být o zvířatech, klidně cokoliv, co bude bavit děti 8 a 10 let.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    IKARIE: S vasim dennim rytmem si muzete v klidu strihnout ted formentor na vychod slunce :) jinak mam zkusenosti s hodinovejma frontama v kvetnu. Ale na kole to je uzasna cesta
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    STARDAY: mas zkusenost prosim s vyletem na formentor mimo sezonu? jedeme tam ted na podzimky, lidi by uz mohlo byt min, ale zas ty podzimni prazdniny ma ted pulka evropy ...

dalsi tipy, co jsi tu psala Luciane mam ulozene a v planu :)
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    Ahoj, máte někde zkušenosti a aktivitami pro děti (2 roky) v okolí Eindhoven? Aby to bylo plus minus hodina dojezdová vzdálenost (autem).. Na podzim tam poletíme, tak bych ráda nějaké tipy. Asi vyrazíme do Efteling a dál ještě právě nevíme.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SALUT: 18-25/9
    SALUT
    SALUT --- ---
    KASUMI: kdy jste tam byli?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    spatny klub na poprve
    tak druhy pokus

byli jsme tyden na Ibize s malou,s fischerem
    4* all incl, 95 % osazeni anglicke rodiny
    Spousta deti, soucasti mensi aquapark, pro chodici prtata tam byly mini skluzavky na 3 schudky a takovy prostor s vodotryskama na behani, tam se mrne vyradilo
    Apartman s kuchynkou a extra loznici, bozi obrovska terasa
    Fakt supr
    Cesta 2,5 hod pohoda, meli jsme stesti na celou trojku pro nas
    Detske talire a special pult
    Byl tam i detsky klub, ten jsme nevyuzili
    Hristatko slabsi
    Hotel nema plaz, 100-200 m vedle je verejna plaz pekna, s lehatkama za tusim 10€ a piskem (moc ji chutnal 🙈)

Zadnej luxus (prvni moje dojmy byly dost zklamani, je to uz trochu starsi hotel a je to znat, ale vlastne overall jsem byla dost spokojena),
    za ty penize (46k za vse) imho dobrej pomer cena vykon

Sirenis Seaview Country Club | Sirenis Hotels
    https://www.sirenishotels.com/hoteles-ibiza/sirenis-seaview-country-club-hotel-ibiza/

spolucestujici na letisti zkonstatovali, ze jsme meli jednu z tech hezcich plazi, ze si to projeli autem
    jinak tohle je pry nejlepsi hotel na ibize pro rodiny s detma.. vic deti pokupe jsem fakt nikdy nevidela
    animacni program bohaty (pro anglicany primarne delany)
    kazdy den dopo velkej kviz u bazenu, vecer furt neco, nevim ale co, my na to nechodili
    u bazenu hrali skvele, krom jednoho dne, kdy tam byl nejakej jinej kluk, samy avicii apod :D

je tam teda hodne nanahnano lehatek.. ale nebyl problem najit misto bez nutnosti rezervace rano
    ruzna mista - u batoleciho bazenku, u velkeho, jen tak plocha s vyhledem na more, u infinity pool apod.

jidla - obedy a snidane na stejny brdo, ale dobry
    hodne ryb, obcas krevety/slavky
    kazdy vecer tematicka - nejvetsi uspech mel sunday roast, to tam byly fronty, ze jsme to ani neochutnali :D holt briti..
    vyborna byla mexicka
    3 a la carte rest - gril, americka, italska
    gril ma skvelej vyhled, pri prichodu dostanete welcome drink (skvela ruzova cava, pro deti dzus a grenadina), ale maso pretahli
    americka byla pro deti teda za trest - smazeny nugety, hranolky :D a kridla, pro nas dobry
    v it jsme nebyli

vsude zidlicky, na deti vsichni zvykly, takze tohle bylo super
    strasny kafe ,espresso neni v all incl, ale nam ho vzdycky dali

par fotek kdyz tak tady
    [KASUMI @ Mateřský cit aneb o všem od těhotenství po údržbu našich dětí...]
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    VENIKA: děkuju Ti moc!!
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    LUSINDA: děkuju!!! byla jsem jen na mobilu.
    tedy - nejsem debil. díky moc
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KLAIR: hele mě to na mobilu taky vyplivlo ubytování jen max pro 2. 😬
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KLAIR: 2+2

HANELA
    HANELA --- ---
    KLAIR: max 4 pers
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    VENIKA: dekuju!! a čtyři lidi by stali kolik?
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    LUSINDA: uměli byste mi prosím najít, kolik by stál stan pro jednoho dospělého a dvě děti na 20 - 21. října? (neděle - pondělí?)
    Já totiž hledám, hledám, najít nedokážu, říká mi to, že do stanu max 2 osoby....
    děkuju strašně moc
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Já byla v lednu na Kapverdách a koupala jsem se, ale moře bylo studený. Na druhou stranu mi přijde, že ty děti snesou (aspon to nase) mnohem víc než já, když do toho moře lezou..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam