• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    Cestujete s vasimi ratolestmi? Mate tipy na pekna mista pro deti v Cechach ci jinem kraji? Cestujete autem, vlakem, na kole, letadlem ci pesky? Vite o peknem, levnem ubytovani zamerenem pro deti? ...SUP SEM S VASIMI ZKUSENOSTMI. CESTOVAT SE DA V JAKEMKOLI ROCNIM OBDOBI.
    rozbalit záhlaví
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    BEBERA: Když to srovnám s Krakowem, který se bere jako super perla, tak Wroclaw mě oslovila i víc. Miluju vodu a tady ty ostrovy, mosty, promenády kolem řek...navíc z Prahy za necelé 4 hodiny.... . Jako stydím se za to, ale objevuju až teď krásy Polska....
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MEDVED007: Wroclaw je pecka, vracíme se tam strašně rádi…
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    Pokud někdo hledá tip na prodloužený víkend, tak jsme se dnes vrátili z Wroclawi a fakt nad očekávání. Krásné historické město, navrch s více než 300 trpaslíky v ulicích, zajímavé, poučné s interaktivní muzeum hydropolis, veliká zoo se špičkovou expozicí ryb i želv a hodně fajn akvapark, jde jsme teda my vyzkoušeli hlavně sauny. Všechno za rozumné ceny...za mě fakt krásné město pro děti každého věku.
    2733
    2733 --- ---
    POZITRON: Moc díky, super.
    Bookuju nakonec dvě noci v Larnace (noční přílet a ať se vyspíme), dvě noci v Limassolu (maraton před a po) a pak pět nocí v hotelu severně od Paphosu (ať jsme na západě a budeme vyjíždět). Východu se vyhneme (díky za recenzi na tourist trap Ayia Napa, vyhneme se). Určitě navštívíme Akama National Park, už jsem tam koukala na trasy, a snad vyjde i něco v Trodoos Mountains... Zbytek necháme na počasí a mužově formě po maratonu, ať jsme flexi,))
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    GRETKA: Ja a je skvela!
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    GRETKA: vřele doporučuji, hodně se nám líbila
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    Když už se tu probírají zoo, byl někdo v té v Lisabonu ?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    QUANTI: Byla jsem v tamni zoo pred pár lety, neurazi, nenadchne.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Jinak kdo by se chystal do Drážďan tak moc doporučuji vojenské muzeum. Sama jsem si říkala, že to bude další chrám nudy a zůstala jsem stát s otevřenou pusou. Jedno z nej kde jsem byla. Ani jsme to za celý den neprošli.

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    QUANTI: jestli máš kluky tak technické muzeum v Mnichově
    Technické muzeum v Mnichově (Deutsches Museum München) | Cermi.NET
    https://www.cermi.net/clanky/cestovani/technicke-muzeum-mnichov/
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LITTLE_SISTER: Nemám ale osobní zkušenost, vím o tom jen z příspěvku zoologické -
    Světelná zoo začíná už v pátek
    https://www.zoopraha.cz/aktualne/akce-v-zoo-praha/15047-svetelna-zoo-zacina-uz-zitra
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    A já se zase zeptám, kam s dětmi 9+11 v Mnichově? Má cenu zoo, nebo ani ne?
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    ahoj, nějaký tip na aktuální výstavu nebo nějakou "atrakci" pro děti 8 a 12 v Praze teď o víkendu? býváme párkrát do roka, tak něco novějšího, kde jsem ještě nebyli :)
    REONA
    REONA --- ---
    Já jsem to napsala asi špatně. Já potřebuji tip na nějaké místo na trase Zlín / Olomouc - Praha, abychom si tříhodinovou cestu přerušili a podnikli něco navíc. Cestou tam je to právě ZOO v Jihlavě a hledám plán na zpáteční cestu. S tím, že pokud by to dávalo smysl, tak klidně na tom místě v půlce cesty přenocujeme, ale není to podmínkou ani úplně prioritou.
    MORPED
    MORPED --- ---
    REONA: kdyby bylo spatne pocasi,tak v Olomouci pevnost poznani a ve Zline na Kudlove je filmovy uzel, clovek tam vydrzi klidne cele dopoledne,kdyz se objednas muzete i animovat.
    REONA
    REONA --- ---
    ZEMINO: Jo jo, to je určitě v plánu také, díky :-)
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    REONA: pokud by Vám v Olomouci nepřálo počasí na ZOO, navíc je i docela malá, tak doporučuji Pevnost poznání.
    REONA
    REONA --- ---
    (zatím jsem ani neřešila ubytování a asi pojedeme autem, tak můžeme klidně i zůstat někde po cestě na přespání, pokud by to dávalo smysl)
    REONA
    REONA --- ---
    Ahoj, co byste doporučili navštívit na trase (okruhu) Praha - Jihlava - Olomouc - Zlín a zpět?
    Plánujeme pár dní během podzimních prázdnin, je to taková tour de lenochod, cestou do Olomouce uděláme přestávku v Jihlavské ZOO, potom se ubytujeme v Olomouci, projdeme ZOO, přejedeme do Zlína, projdeme ZOO a říkám si, že bych pak chtěla ještě udělat zastávku na cestě zpět. To může být buď z Olomouce nebo ze Zlína, ať nejedeme tři hodiny v kuse.
    Nemusí to být o zvířatech, klidně cokoliv, co bude bavit děti 8 a 10 let.
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    IKARIE: S vasim dennim rytmem si muzete v klidu strihnout ted formentor na vychod slunce :) jinak mam zkusenosti s hodinovejma frontama v kvetnu. Ale na kole to je uzasna cesta
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    STARDAY: mas zkusenost prosim s vyletem na formentor mimo sezonu? jedeme tam ted na podzimky, lidi by uz mohlo byt min, ale zas ty podzimni prazdniny ma ted pulka evropy ...

dalsi tipy, co jsi tu psala Luciane mam ulozene a v planu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam