• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Výstava knoflíků v muzeu v Jablonci ❤️ v zimě si určitě uděláme čas. Rodinné vstupné je za 350 na celé muzeum. Kéž by si z toho v Praze vzali příklad a udělali tak kulturu přístupnější.

ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    COQUINE: určitě jeďte. Byli jsme teď v srpnu a otevřeli tam další část Sweet Valley s kolotoči pro menší i větší děti, takže se návštěvníci rozptýlí. S holkou jsme skoro nečekaly nikde, starší čekali max 30minut na velké horské dráhy.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    VENIKA: ahoj, jeli jste do energylandie? hledam inspiraci na kveten:)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    ja taky dekuji za tip na wroclav, uz nekolikrat jsem nasla dobre letenky s ryanairem na jih prave z letiste ve wroclavi, mame to 300km. to by slo hezky spojit :)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    MEDVED007: dík za tip, já chci už dlouho do gdansku a nikdo tam se mnou nechce, takže cestou i Wroclaw, super:)
    HANELA
    HANELA --- ---
    MEDVED007: Polsko bývalo vždycky stranou zájmu
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    BEBERA: Když to srovnám s Krakowem, který se bere jako super perla, tak Wroclaw mě oslovila i víc. Miluju vodu a tady ty ostrovy, mosty, promenády kolem řek...navíc z Prahy za necelé 4 hodiny.... . Jako stydím se za to, ale objevuju až teď krásy Polska....
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MEDVED007: Wroclaw je pecka, vracíme se tam strašně rádi…
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    Pokud někdo hledá tip na prodloužený víkend, tak jsme se dnes vrátili z Wroclawi a fakt nad očekávání. Krásné historické město, navrch s více než 300 trpaslíky v ulicích, zajímavé, poučné s interaktivní muzeum hydropolis, veliká zoo se špičkovou expozicí ryb i želv a hodně fajn akvapark, jde jsme teda my vyzkoušeli hlavně sauny. Všechno za rozumné ceny...za mě fakt krásné město pro děti každého věku.
    2733
    2733 --- ---
    POZITRON: Moc díky, super.
    Bookuju nakonec dvě noci v Larnace (noční přílet a ať se vyspíme), dvě noci v Limassolu (maraton před a po) a pak pět nocí v hotelu severně od Paphosu (ať jsme na západě a budeme vyjíždět). Východu se vyhneme (díky za recenzi na tourist trap Ayia Napa, vyhneme se). Určitě navštívíme Akama National Park, už jsem tam koukala na trasy, a snad vyjde i něco v Trodoos Mountains... Zbytek necháme na počasí a mužově formě po maratonu, ať jsme flexi,))
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    GRETKA: Ja a je skvela!
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    GRETKA: vřele doporučuji, hodně se nám líbila
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    Když už se tu probírají zoo, byl někdo v té v Lisabonu ?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    QUANTI: Byla jsem v tamni zoo pred pár lety, neurazi, nenadchne.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Jinak kdo by se chystal do Drážďan tak moc doporučuji vojenské muzeum. Sama jsem si říkala, že to bude další chrám nudy a zůstala jsem stát s otevřenou pusou. Jedno z nej kde jsem byla. Ani jsme to za celý den neprošli.

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    QUANTI: jestli máš kluky tak technické muzeum v Mnichově
    Technické muzeum v Mnichově (Deutsches Museum München) | Cermi.NET
    https://www.cermi.net/clanky/cestovani/technicke-muzeum-mnichov/
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LITTLE_SISTER: Nemám ale osobní zkušenost, vím o tom jen z příspěvku zoologické -
    Světelná zoo začíná už v pátek
    https://www.zoopraha.cz/aktualne/akce-v-zoo-praha/15047-svetelna-zoo-zacina-uz-zitra
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    A já se zase zeptám, kam s dětmi 9+11 v Mnichově? Má cenu zoo, nebo ani ne?
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    ahoj, nějaký tip na aktuální výstavu nebo nějakou "atrakci" pro děti 8 a 12 v Praze teď o víkendu? býváme párkrát do roka, tak něco novějšího, kde jsem ještě nebyli :)
    REONA
    REONA --- ---
    Já jsem to napsala asi špatně. Já potřebuji tip na nějaké místo na trase Zlín / Olomouc - Praha, abychom si tříhodinovou cestu přerušili a podnikli něco navíc. Cestou tam je to právě ZOO v Jihlavě a hledám plán na zpáteční cestu. S tím, že pokud by to dávalo smysl, tak klidně na tom místě v půlce cesty přenocujeme, ale není to podmínkou ani úplně prioritou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam