• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    Cestujete s vasimi ratolestmi? Mate tipy na pekna mista pro deti v Cechach ci jinem kraji? Cestujete autem, vlakem, na kole, letadlem ci pesky? Vite o peknem, levnem ubytovani zamerenem pro deti? ...SUP SEM S VASIMI ZKUSENOSTMI. CESTOVAT SE DA V JAKEMKOLI ROCNIM OBDOBI.
    rozbalit záhlaví
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KLAIR: zadna volovina, urcite to ma smysl! tady bude hnusne a budes muset resit, co s detma kde uvnitr.
    my btw letime v unoru na Sicilii, to je podobny jako Mallorca. :)
    muzu se pro zajimavost zeptat, odkud a s kym letenky? na podzim jsem videla levne na Mallorcu s easyjet, ale ty tam ted na unor nevidim vubec zadne.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    KLAIR: My tam byli několikrát v půlce února. Na koupání to není, ale na kole jsme běžně jezdili v kraťasech a krátkém dresu s návleky. Tedy středoevropani tam chodili v kraťasech a max mikině a jižani a Afričani (a je jich tam hodně) v péřovkách...

Na turistiku ale ideální počasí...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Má smysl jet v únoru na týden na Palma de Mallorca? děti budou mít prázdniny a letenky tam i zpět by nás vyšly na 4500 pro tři.... nebo je to volovina?
    HANELA
    HANELA --- ---
    HELOUN: my jsme právě nad Benátky jezdili, tak tam jen kdyby nic jiného nebylo.
    Hřiště se hodí jako změna 🙃
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    TOOMIX: Přímo zde jsem nebyla, ale pokud uvažujete nad Benátským zálivem, tak bych upozornila, že je tam za mě dost ošklivé moře "Mácháčového typu" - zakalené a mělké. Jsou lidi, kterým to vůbec nevadí a ten mělký vstup i oceňuji, ale ja už bych tam tedy na dovolenou, kde má být moře v hlavní roli, nejela.
    HANELA: Kréta je super a v květnu tam naopak ještě nebude nelidské vedro :) Akorát mi tedy přijde, ze veřejna hriste tam moc nejsou, jenom jako součást hotelových komplexů, kde pak zase ale bývá děti a hluku až moc. Já na to nemám nervy, takže vždy jezdíme do různých mensich studií a nemám pocit, že by dětem hriste chybelo, moře ho plně nahrazuje :)
    HANELA
    HANELA --- ---
    MEDVED007:
    ENDEE: dík, určitě s cestovkou.
    Mallorca je ve výběru.
    ENDEE
    ENDEE --- ---
    HANELA: Mallorca bude prima na koupacku i v kvetnu (pred par lety jsme tam stravili skoro cely kveten a obzvlast od poloviny kvetna uz bylo fakt hezky teplo i v mori).
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    HANELA: A jinak jestli chceš s cestovkou, tak my jeli vloni s Tui , služby v pohodě a stálo to o třetinu míň než totéž s českou CK. Ale možná měli zaváděcí ceny, protože teprve vstupovali na český trh.
    HANELA
    HANELA --- ---
    Díky za typy/tipy. Ten Kypr vypadá dobre, i Sicílie. Itálii pod Benátkami bych asi brala jako nouzi, moc byvh tomu počasí nedůvěřovala 😀😀

Co Kréta?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Byl jste někdy někdo v Club del Sole Jesolo Family Camping Village? Docela nám to padlo do oka, i google recenze vypadají vcelku dobře, a ani to není tak daleko autem...

Rodinná dovolená v Itálii: bazén, hřiště, pláž i strava | Slevomat.cz
    https://www.slevomat.cz/akce/2243884-rodinna-dovolena-v-italii-bazen-hriste-plaz-i-strava
    KATIA
    KATIA --- ---
    MEDVED007: to mi v zásadě nevadí, když je to nějak funkční, čisté a tak :-) dík
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    HANELA: kdybych mela nekdy volno koncem kvetna (coz bohuzel nemam), jedu na sicilii!

v lete - kdy ten cas mam - se mi tam nechce, jeden pokus uz byl a zrusili nam letenky kvuli pozaru na letisti v catanii, v tu dobu tam bylo kolem 45st. hlidam nejake jarni / podzimni skolni prazdniny, abychom se tam konecne dostali, ale konec kvetna tam bude myslim paradni uz i na koupacku.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    KATIA: Ale je to teda turistické hodně. Žádná zapomenutá vesnička....s tím jsme ale počítali
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    KATIA: Protaras, bydleli jsme hned u fig tree bay a vedle je další veliká pláž
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    HANELA: byli jsme na přelomu května a června v Itálii, 50km pod Benátkama a bylo krásně na koupání. měla jsem s sebou neopreny, ale nakonec jsme je vytáhli jen první den…moře ca. 20 stupnu
    KATIA
    KATIA --- ---
    MEDVED007: Prosím tě, kde jste byli - v kterém městě? Já jen v Larnace a to nemůžu doporučit.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MEDVED007: jj, Kypr je super, my tam litame pravidelne a letenky se daj sehnat za par supu. ted zrovna jen rozmyslim, zda pristi rok jaro nebo podzim. :)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    HANELA: na konci května se dá koupat asi všude ve středozemním moři:)
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    HANELA: Já byla letos na Kypru v létě a fakt krásné moře a celkově nad očekávání. Byli jsme tedy v řecké části.
    HANELA
    HANELA --- ---
    POZITRON: díky, tak uvidíme :-D
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    HANELA: koncem kvetna uz urcite bude na koupani v mori vhodny Kypr.
    hriste ale nevim, to jedine prozkoumat konkretni mesta.
    letos jsme byli na Kypru koncem dubna a more uz bylo vylozene teple, coz ale bylo zpusobeno tim, ze byla mimoradne tepla zima a stredozemni more nestihlo vychladnout. nicmene letosni zima ma byt take mirna a navic vam jde o dobu jeste o mesic pozeji.
    HANELA
    HANELA --- ---
    Ještě je čas, ale doporučte mi, prosím, kam koncem května s malými dětmi (3 a 6) k moři? Aby bylo teplejší moře a mohli jsme se koupat, tedy aspoň v bazenu?
    Zábavné programy ani aquaparky nemusím, zato hřiště by bylo prima.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam