nechcete se podelit o cestovatelske plany pro inspiraci na LETNI prazdniny? tedy na obdobi, kdy je vsude vedro, draho a plno? :))) a kdyz ne, tak to je daleko?
loni jsme se maximalne(!) namlsali prazdnych plazi Peloponesu, davala jsem sem report. mame tam na cervenec znova rezervaci, kterou teda muzu stornovat, kdyz to prehodnotime. bylo to skvele, bylo tam levno, ale je to priserne daleko, mam z te cesty boleni bricha uz ted. v kombinaci s temi 45 stupni, ktere jsme meli a kdy se dalo jen lezet pod klimatizaci nebo ve vode si rikam, ze koupat se muzem i jinde, zda kvuli tomu jezdit tak daleko. ale tam zase budou lidi, kdyz to bude bliz, zejo :)
mame na rodinou dovolenu plus minus 14-16 dni, musi to byt v cervenci, idealne roadtrip s koupanim. u klimaticky zajimavejsich destinaci po kterych jsem se divala (skotsko, zapadni pobrezi francie) se bojim, ze nas to zruinuje (tedy potrebuju aby to bylo budget friendly, cestujeme hodne, abychom mohli cestovat tolik, tak musime za levno). polsko me vubec nelaka. muj muz mi tvrdi, ze hledam neco, co neexistuje. asi ma pravdu, ale minule me tu inspiroval Hugila, tak treba ma nekdo jeste nejake eso v rukavu?