• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    na to korfu se daji jeste naklikat celkem rozumne ryanair kombinace z prahy (s trosku blbyma casama letu, ale to se neda nic delat kdyz chce clovek usetrit) - treba termin 14.-22.7. je pro dospeleho a dve deti za 13 tis bez baglu (na tyden do tepla nejsou _pro nas_ potreba). apartman na 7 noci nekde u plaze se da kolem 15 tisic najit v pohode na bookingu, filtr jsem dala se zrusenim zdarma. obavam se jen, ze by to tam chtelo auto.

porad se to za me bez cestovky vyplati, my jsme furt nekde, ale travim nad tim vyhledavanim a planovani opravdu spoustu casu (me to ale bavi, nutno dodat).
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LUSINDA: počítáno od 3 lidí a více
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ANABEL_LEE: no jo, to jsou ale dva lidi. S příchodem dítěte jsem zjistila že se náklady na cestování mocne prodražují. V některých ubytovacích nechteji zdeti, jinde ti prostě rozpočítání pokoje navíc. Nebo nemají zrovna bezpečné umístění bazénu apod. Jako jde to i levně, ale musí se fakt hledat.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MORPED: nojo cestovka taky potrebuje vydelat. jezdim kazdy rok treba na 14 dnu a 70 k nedam ani omylem za dva lidi
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    TOOMIX: ale ne all inclusive.. to jsem ted koukala pro tchýni a nějaký slušný All inclusive v Burgasu/Varně pro 2 dospělý a 2 děti začíná na 70k.. což mi za Bulharsko přijde jako úlet.
    Na All inclusive je samozřejmě nejlepší počkat na Last minute, ale ne každý na to má nervy
    MORPED
    MORPED --- ---
    Recko m teda levne neprijde ani omylem,letos tam poletime poprve a cestovka nam.nabizela same zajezdy kolem 100 az q50 tisic. Tak jsem nam koupila letenky a ubytko a jsme na 50 tisicich pro 5 lido,pujceni auta a jidlo,myslim,ze nas to bude stat tak 80.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    TOOMIX: to s dvouma dětma vychází tak na 50k. Ale zase to bude trochu víc odpočinková dovca, než to odjet autem do Itálie, Albánie, nebo jinam.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Já bych volil Bulharsko s cestovkou - je to levný, má to i úroveň a není to Turecko nebo Egypt
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LUSINDA: ale přiznám se, že když jsme minulý rok byli v září u moře tak tam zrovna byla jeden den bouřka a zbytek dovolené vlála na pláži červená vlajka 😥 byla jsem nakonec ráda za bazén v ubytování.
    KATIA
    KATIA --- ---
    JANISKA: půjdu lehce proti proudu, ale s třema malejma dětma chceš cestovku - v jedné objednávce letenky, přepravu na ubytování a bydlení. Apartmán s možností vařit nebo dojit do nejbližší restaurace. A starat se o co nejméně věcí, co jde. Plus pojištění pro případ chorob. Chceš balíček a ne v případě problémů vše řešit jednotlivě atp.
    Řecko má lepší moře, služby mi přišly lepší v Itálii. Ale třeba to Korfu je slušná volba, jsou tam různé tipy pláží, dají se tam udělat nenáročné výlety.
    Moje děti jezdí do Barbati, oblázková pláž.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MARIHAI: je to hodně hledání. Naše dovolená vždycky připomíná hlubokou rešerši okolí. Kde jsou jaký vodopády, kostelíky mosty atd. Zrovna v tyhle oblasti mám nalezeny parkování kousek od pláže. (Ale samozřejmě funguje jen v případě, že jsi tam do 9:30 pak je to plný)
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    LUSINDA: A jak se tam parkuje? Nebude to nejakej ojeb ze kdyztam nebydlis tak zahucis za parkovani/placenou plaz atd?
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    V Ligurský riviéře jsou dobrý vstupy do vody, písečný a pblazkovy pláže. Jako památky tam moc nejsou....musí se hodně hledat. Ale teda nevím jak to bude vypadat v sezóně v Brenneru, když ho opravují.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Itálie je levná pokud nemáš přímo požadavek být u pláže ale kousek si dojet

POZITRON
    POZITRON --- ---
    LOLRUS: 1 dospely a 2 deti (8 a 10) na tyden ve stanu za 643 eur? to dost mozna nesplnuje pozadavek na cenu, rekla bych.

IKARIE
    IKARIE --- ---
    JANISKA: jeste mrkni na ryanair, da se najit jeste par cervencovych terminu kolem 3000 za zpatecni letenku do rimini, pescary a trevisa. predpokladam, ze z letiste by ses nejakou verejnou dopravou dostala, kam potrebujes.

ja jsem loni nekdy v breznu vychytala letenky do zadaru, pak teda uber na pag nas vysel na podobne penize jako ta cesta pro tri z prahy letecky :) ale ze zadaru se da najit i blizsi destinace u more + ted jeste bude na vyber pres booking nebo airbnb dost ubytek dle cenovych preferenci. nicmene loni v cervenci krome horka taky silene lidi a ceny vysoke v chorvatsku.
    LOLRUS
    LOLRUS --- ---
    My jsme byli dvakrat tady, teda s mensima detma, ale bylo to fajn, hlavne jsme si uzili cyklovylety (napr do zoo).
    4 stars Camping Holiday Lignano - Camping Village Pino Mare
    https://www.campingpinomare.it/en/
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    JANISKA: my treba byli uz dvakrat tady: https://www.rosapineta.it/?

50 km jizne od Benatek, u mesta rodolina Mare, meli jsme bungalow kousek dal od more, zato ve stinu borovic. je to uz trochu starsi areal a je vsude videt, ze ma nelepsi leta za sebou, ale zase ma takovy retro smrnc :)
    More proste Adria, takovej trochu rybnik, a v hlavni sezone samozrejme dost plno, ale my i deti jsme si to pokazde uzili.

ale jak rikam, takovych camping village je tam spousta, tak treba bude mit nekdo dalsi tipy
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    PROMETHEA: Díky, budu ráda za konkrétní tipy, nejsem schopná se zorientovat v množství a je hrozně těžký dogooglit se něčeho příčetnýho, když nemám konkrétní reference. Mám pocit, jako bych byla dítě, který se naučilo číst, ale zatím mělo k dispozici jen Slabikář, a prvně ho pustili do knihovny. Ty nápisy na hřbetech mi toho moc neříkaj :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam