• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    VAMPY: To je bude bavit,dík
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    BEBERA: Aquapalace?
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Teď koukám na to Národní muzeum,byli jsme tsm tuším loni a úplně mě minulo,že tam je dětská sekce. A škoda toho Lucy a Selam, to by je bavilo, ale jsou v Praze jen tento týden :(
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    QUANTI: Aha, tak to by byl provar. Nejsou tam takové ty velké trampolíny?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    BEBERA: Butky park mi přijde spíš hodně pro mladší. 10+12 se tam fest nudili.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Díky. Na Letní Letné už byli,muzea je zoufale neberou,jsou spíš sportovně orientovaní. Našla jsem Butky park, Titan park a pak Story of Prague by nemuselo být vyloženě muzeové. A kočičí kavárnu,zvířata mají fakt rádi a do liberecké děti nesmí…
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    BEBERA: Dcera měla minulý týden takovou bandu na příměstském táboře. Vůbec je nezaujalo nové muzeum Mozarta, jakž takž se jim líbilo muzeum back in time. Největší hit byla laser game, ale to chce větší skupinu.
    Od příštího týdne bude v národním Muzeu Lucy z Afriky, ale asi tam bude masakr lidí.
    Jo a taky běží letní Letná. V pátek jsme byli na vystoupení duel reality a bylo to dech beroucí. I pro puberťáky... žádné velké umění, spíš úžasná fyzická akrobacie.
    KATIA
    KATIA --- ---
    BEBERA: naši 12 si ještě užili Národní - dětská zóna a Štorch. Ale je tam i něco k Olympiádám myslím, to by je nebavilo? Mají nějaké věci, co je zabaví? Sport, hudba...?
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Neměli byste prosím tip,co v Praze podniknout se dvěma znuděnými puberťáky 12 a 14 let?
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    ILTU: ani jedno! :(
    ILTU
    ILTU --- ---
    VERCA_ZABA: A viděli jste prasátka?
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    POZITRON: no vida,my letos strávili pár dní na pláži u Krynica Morska, resp. až za ní u hranic s Kaliningradem. A velkých tabuli s poučením o zpětných proudech tam bylo několik.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KATIA: ufffff. no tak zpetne vzato super, jak byli aktivni a neustale ve strehu.
    Tyto polské pláže připomínají ráj, ale skrývají hrozbu. Češi na Baltu často podceňují jedno nebezpečí
    https://www.zivotcestovatele.cz/tyto-polske-plaze-pripominaji-raj-ale-skryvaji-hrozbu-cesi-na-baltu-casto-podcenuji-jedno-nebezpeci
    KATIA
    KATIA --- ---
    POZITRON: já to sem teda radši dám, zrovna třeba ze zpětných .proudů mám dost velký respekt a myslím, že domácí plavčík spíš ví, co dělá.... https://radiozurnal.rozhlas.cz/chystate-se-o-prazdninach-na-balt-neberte-si-do-more-nafukovaci-jednorozce-radi-9509461
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Tohle se může na cestách hodit

Aplikace Můj vlak od Českých drah nově zahrnuje podrobné plánky 160 nádraží - Lupa.cz
    https://www.lupa.cz/aktuality/aplikace-muj-vlak-od-ceskych-drah-nove-zahrnuje-podrobne-planky-160-nadrazi/
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Jo a byli jsme ve meste Miezdyzroje, coz je z Prahy nejbliz a ve Forest campu. Neni to zadny zasyfleny kemp, i kdyz hodnoceni nema nijak super uzasny. Za nas uplne v pohode. Velkej kemp, nebyl narvanej, cisty sprchy, cisty zachody, spousta mista. Jako jo, v ulickach okolo plazi jsou stanky se strasnejma kycema a debilitama, ale clovek odvrati zrak a je to. :) A Oceanarium ve meste Miedzyzdroje stoji za hovno, nedporucuju. Resp. kdyz to mam porovnat s tim, ktere je v ZOO Wroclaw, kde jsme byli letos na jare, tak tohle je takovej ubohej chudacek a kdyz si vezmu, ze jsme za vstupny v nasem poctu vyplazli v prepoctu 2000, tak priste diky, ne, radsi vynechame. :)

Jeste takova zajimavost, jednou jsme omylem zavitali na plaz patrici k nejakemu hogo fogo resortu a takove mnozstvi plastic surgery disasters jsme na vlastni oci v zivote nevideli, uplne WTF. :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Byli jsme tejden v Polsku v kempu s klukama 7, 5 a 2 a bylo to uplne super!

Nemeli jsme moc velka ocekavani, cekali jsme studene more, studeny vzduch a v kempu mraky komaru, na ktere jsme se vybavili hned 5 ruznejma repelentama. Nic z toho se nevyplnilo.
    More teple, teplota ve stinu az 30, takze vylozene letni, vitr prakticky zadnej a komaru v kempu par, mnozstvi stipancu ani nestoji za rec.

Jedine co, tak 2 dny byla cervena vlajka kvuli sinicim, z toho ten prvni den jsme o zadnem zakazu koupani ani nevedeli, protoze jsme dorazili na plaz az po 18. hodine, kdy uz byli plavcici i s vlajkou pryc. :) Takze pouze jeden den jsme se nesmeli koupat. Na plazi byly davy, to vubec nezname, protoze cestujeme obvykle mimo sezonu, ale nijak nas to neurazelo a ceny uplne WTF, prijemne, v restauraci hned na plazi stejne ceny jako v obcerstveni na koupalisti Lhotka, takze v pohode. :) A jeste takovej milej bizar, rano a vecer hrajou na plazi znelku s Baywatch. :) Plavcici trochu otravni, ale clovek mel takto pocit bezpeci, jakoze se vam tam deti jen tak neutopi, kdyz se neustale nekdo pta, ci je ktere dite ve vode. Ja jsem dostala pojeb, ze jsem se na matracce dostala za prvni bojku, vubec jsem netusila, ze nesmim, pritom jsem tam stacila, tam bylo vody tak po prsa. :)

Takze pristi rok se chystame v lete nejspis znova, termin zase dle predpovedi pocasi a k tomu si nechame cesty na jih na jaro a podzim, jak jsme zvykli.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    ANNAWA: od rijna budou do bilbao letat 2x tydne z prahy i smartwings a kdyz jsem na to asi pred mesicem koukala, bylo tam plno terminu na prodlouzene vikendy pa- po za opravdu super penize.
    KATIA
    KATIA --- ---
    IKARIE: teď ještě koukám na mapu na tu somo beach - ano, to jsme zvažovali loďkou ze santanderu, ale hnaly se bouřky a další den už jsme tam nechtěli jezdit kvůli parkování. Ale určitě to vypadalo jako dobrý tip na výlet a ten přívoz jezdil snad po 10 minutách.
    KATIA
    KATIA --- ---
    ANNAWA: praha, vueling
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam