POZITRON: bydlime u roudnice, tedy jeste hodinu cesty navic nez od prahy. me deti nejsou neposedne, v aute vydrzi, stejne jako ve vlaku, tam je to jeste vic napohodu, busem sem to pravda jeste nezkousela :)
z bratislavy jsme leteli uz dvakrat, jednou jsme tam jeli autem, jednou vlakem.
my cestujeme hodne, ale abychom mohli cestovat hodne, musim hlidat budget. takze je pro me priorita levna letenka a nejak se to udela:) na ten kveten asi koupim alicante, let ve stredu v 5:40 rano, takze mam v planu jet do blavy vlakem v utery odpo (cca 900 za nas tri, muz s nama asi nepojede), prespat (apartman / penzion cca 1500), boltem na letiste (nevim kolik, 15 euro?), let blava alicante 19 euro osoba. z prahy se za tyhle prachy a v tom terminu do spanelska nedostanu.
souvisi s tim teda i to, ze jakoze ucitelka mam pevne dane prazdniny a volno a mnohem mnohem mensi flexibilitu, takze vzdycky vybiram letenky na blby data, kdy chteji jet nekam vsichni. a abych se nekam dostala, musim holt popojet (nebo si priplatit, ale to se mi nechce:)
uz jsme leteli z norimberka, memmingenu, vidne, bratislavy, drazdan, berlina, nemam s tim vubec zadny problem. casto i stridame letiste, naposledy ted o vanocich do malagy tam z pardubic, zpatky prave do bratislavy, z toho duvodu jsme jeli vlakem. cena letu z prahy byla v tom terminu asi 4x drazsi.
ale jako samozrejme uplne rozumim a respektuju ze tohle ma kazdy jinak. ja uz parkat kvui levnemu letu spala i s detma v noci na letisti na lavicce :)