• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TETA_JELENACestujeme s detmi...kdykoli a kamkoli
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    GARFIELD: Já poté co jsem si přečetla ve skupině rodičů dvojčat “radu” nechat v zaoceánském letu spát mimina na zemi, protože se jim nedostalo dvou vaniček aby mohli děti připoutat a “v klidu” spát… se taky už divím málosčemu. Prý jim hodně “nadávaly” letušky, že by to teda dělat neměli… tak aspoň tak. Ale když se jiný rodiče ptají jak dát dlouhý let s dvojčaty když se jim nepodařilo zarezervovat ani jednu vaničku tak jsem fakt nečekala že se někdo bude chlubit tím, že by klidně nechal svoje dítě umřít během blbejch turbulencí protože přece on, dospělá osoba, má nárok dítě položit na zem a spát. A vůbec mu nedojde a+b.
    Jako každý děláme co můžeme no.
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    GARFIELD: Ja taky nevim :D, ale opravdu uprimne se ty letusky divily a kdyz muz zcela uprimne rekl, ze to prece snad ani nejde nechat takhle maly deti samotny v jiny tride, tak jedna jen rekla “to byste se divil”.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    Albánie, Sardínie (doporučuju trajektem na noc s kajutou) .. ještě se dá obytnákem i Španělsko - to už je ale zase se vzdáleností šul nul jako Peloponés. Počítej, že všude bude mega vedro. V sezóně to bude i s freecampingem nic moc, z toho asi vychází nejlépe Albánie. Je bezpečná, proč by neměla být bezpečná?:) Konkrétní místa neporadím, my Albánii projeli před 12 lety a od tý doby se z poměrně zapomenuté země stala dost turistická země. Pobřeží bude hezké i tak, hory tam jsou skvělý.. Můžeš kouknout na park4night, kempy, itineráře, všude je toho neskutečná hromada.
    HANELA
    HANELA --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: tak to mi bylo jasné hned, že bys ráda nějaké doporučení, jen jsem to zkusila nadhodit. Třeba se někdo chytne!
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    HANELA: Hmm asi jsem mela jeste lepe specifikovat co potrebuji. Každopádně se jedna o konkretni oblasti, názvy, vlastni zkušenosti
    HANELA
    HANELA --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: neznám, nikdy jsem tam nebyla, ale viděla jsem fotky kamarádky, co tam byli s obytňákem, přišlo mi to super.
    To by chtělo někoho, co tam opravdu byl :DD
    GARFIELD
    GARFIELD --- ---
    VAMPY:

> ze pry lidi bezne nechavaji deti jakehokoliv veku v economy samotny

jak?! (nedokazu si to predstavit u ditete pod 6)
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    HANELA: ta mě napadla, ale znáš nějaké konkrétní místo? Je to tam bezpečné i mimo běžné turustické oblasti? :)
    HANELA
    HANELA --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: Albánie?
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Ahoj, Potřebuji trošku poradit, ráda bych s dětmi a mužem vyrazila o velkých prázdninách někam do tepla k moři, na měsíc našim obytným autem, takže se jedna spani v kempu ci chvili mimo něj, ráda bych, aby se to vyrovnalo nebo alespoň přiblížilo Lefkadě a Kefaloni, přemýšlím nad Peloponésem, ale to už je tak na hraně únosnosti vzdálenosti. Oblast kde je méně lidi, kromě Chorvatska asi kamkoliv po Evropě. :) napadá vás něco ?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    TOOMIX: Ryanair, něco přes airbnb q ráda pošlu, kdybych zapomněla, připomeň se
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KLAIR: čím jste letěli, vueling nebo ryanair? A prosím, podělila by ses o tip na ubytování? Možná bych se tam letos vydal s dcerami. Naposled jsem tam byl 10 let zpátky s tátou na fotbale.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    nejedete teď někdo do Barcelony? vrátili jsme se, bylo to naprosto boží.

a máme lístky do 7.3. na MHD, tak můžeme předat
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KATIA: byli jsme a je to boží!!! a krmili jsme papouchy
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    POZITRON: Ja verim tomu, ze v tech aerolinkach jsou zvykli na ledascos a tak spis budou pracovat v prospech sveho vlastniho klidu, zejmena kdyz jako rodic projevis zajem. Muzi tuhle nabidli v normalnich aerolinkach upgrade do byznysu pro dve mista z duvodu prebookovaneho letadla (leteli jsme jeste 4- 2dospeli a dve deti 3 a 4 roky) a uplne desne se divili, ze se do toho byznysu presunul se triletym ditetem a ne se mnou, ze pry lidi bezne nechavaji deti jakehokoliv veku v economy samotny kdy dostanou upgrade :O.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    VAMPY: ted snad uz 2x dali 2 deti manzelovi a jeste ty mladsi, starsi je klidnej (no, kamaradka tuhle na oznaceni klidnej vytrestila oci, ale proste proti tem 2 klidnej je), takze to jsem se v duchu smala, ale realne pak v letadle rotujou dle potreby. :)
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    POZITRON: Libi se mi ten dovetek “bohuzel”. Jednou se mi stalo, ze nas v nejake nizkonakladovce rozsadili. Zminovala jsem to pri check-inu (odhozu zavazadel) a ptala se, zda-li by nas radeji neposadili spolu. Odpovedi mi bylo, ze na to jsem mela myslet pri rezervaci letenky a ted uz bohuzel jsou vsechna mista rezervovana a nikam nas tam spolecne do trojky nenarve (letela jsem sama). Kdyz letusky videly mou neskryvanou radost nad tim, ze budu mit ctyri hodiny klid a babysitting zadarmo, tak nam tu volnou radu ze sve vlastní iniciativy zaridily a lidi presadili.
    DYNK
    DYNK --- ---
    TOMBRIDER: Žena letěla se dvěma dětma a při online check-inu jim to ukázalo, že budou sedět přes uličku (2+1), což nechtěli, takže jsme nakonec přikoupili konkrétní místa vedle sebe. Byl to Vueling.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    TOMBRIDER: tak poslednich treba 5 letu se nechavame usadit nahodne a bohuzel vzdycky daji deti k nam, mame 3, takze to rozdeli 2 a 1. :) wizzair, ryanair i easyjet.
    KATIA
    KATIA --- ---
    TOMBRIDER: ještě se mi nestalo, že by nás dali jinak, ale jestli je to garantované, tak to netuším...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam