• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIAntiky/Bazary/Zastavárny a vše okolo starožitností
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    poraďte dobrej bazar s nábytkem v rozumné vzdálenosti od prahy 7 ?
    PATRICIE_
    PATRICIE_ --- ---
    Garážový prodej je také taková forma bazaru.
    Několikaletá tradice a docela dobrá organizace.
    Okr. Praha Západ / údolí dolního toku Berounky

www.garagesalecernosice.cz

Garage Sale Jílové 20. 4. 2013
    Garage Sale Černošice 28. 4. 2013
    Garage Sale Dobřichovice (+Karlík) 12.5.2013
    Garage Sale Drahelčice 18.5.2013
    Garage Sale Zbraslav 2.6.2013

Na své datum ještě čekají:
    Garage Sale Halouny, Svinaře a Lhotka
    Garage Sale Řevnice

SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    PATRICIE_: vinařská 5 u Strossu- nakoupila ujsem tam všechno nářadí, kt. jsem potřebovala na drobné opravy v bytě a i lopatu na přehazování kompostu, pán je hrozně milý a moc rád poradí... jen má otevřeno max do 17h...
    GREGI
    GREGI --- ---
    PATRICIE_: jasny ze neni... taky by me to zajimalo:)
    PATRICIE_
    PATRICIE_ --- ---
    Nevíte někdo o bazaru zaměřeném na nářadí, stavební materiál, stroje na zahradu i stavbu?
    Annonce mi moc nevyhovuje - raději bych do kamenného obchodu.
    Díky, snad to není off topic.
    GREGI
    GREGI --- ---
    GAISAKA: pozde:) stavim se tam jindy urcite tak pkud tam bude cvaknu;)
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    GREGI: Cvakni plz, sem sice brňák, ale zajímá mě jak to vypadá,)

Jinak co do brněnské bazarové scény můžu podat celkem dobré info, sme na to s přítelkyní ujetí,)

Tak třeba co do nábytku vede bazoš na křence, na takový ty módní/investiční věci jako teď hutní sklo nebo nábytek a doplňky ze ´60 jsou dobrý malý bazary v bronxu.. atd. atp. .
    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI: teda namesti miru blanicka...
    GREGI
    GREGI --- ---
    jinak moc prijemnej pan je tady... taly vinohrady kousek od ipaku... zaujal me stolni zapalovac s mistem na cigara z prvni republiky:)) jako novej za 800... pokud chce nekdo vyfotit zejtra tam jdu pro hodinky tak muzu cvaknout

GREGI
    GREGI --- ---
    KACHASA: tady od 1400 do 10000 ma jich tam nekolik... jinak teda brutalni hromady nepristupnejch veci... nechapu tenhle system:)) je to hned vedle ipaku

KACHASA
    KACHASA --- ---
    hledam nejakej bazar zastavarnu kde bych mohla sehnat pouzitelny horsky kolo do 3000,vite nekdo? praha
    HOKITOKY
    HOKITOKY --- ---
    RIMMSI: No tam je to temer nepruchodne, tuna veci. Ale dost tezko se v nich hleda. Ceny dost prumerny
    RIMMSI
    RIMMSI --- ---
    GHOSTDOGG: Jojo, u medvěda je to klasika, v té hrabárně se dá najít fakt spousta super věcí, kamarád tam našel moc pěknou břitvu na holení, já československé ťapťátko, občas mají dost slušné sbírky gramofonových desek..

Nemáte náhodou někdo zkušenost s tím bazarem/starožitnictvím dole na rohu Korunní a Blanické na Vinohradech? Nemyslím ten nobl, ale ten přímo na rohu, jak tam jsou hory a hory věcí?
    IRUX25
    IRUX25 --- ---
    GREGI: ta mapka by byla super. porad neco schanim a nejdriv clovek musi najit kde by se to dalo vlastne schanet... :)
    Jeden antikvariat je v zelene, pani byla moc ochotna a stara LPcka mi chtela dat zdarma :) nechal jsem ji aspon tu stovku...
    EXX
    EXX --- ---
    melounova je ok, naproti tomu zminenemu bazaru (po prave ruce od ječné) byl taky bazar a oba meli stejneho majitele, ted se to zmenilo a majitel toho "noveho" je tusim stejny jako ten co je na vinohradech
    OKENA
    OKENA --- ---
    Já můžu doporučit super bazary na Litoměřicku :) Jeden v ul. Mostecká - Litoměřice (super hrabošárna od starožitností, nádobí,menšího nábytku, šperků,kabel, po elektroniku,kuchynské spotřebiče, hračky...) a jsou tam příjemní lidi....pak za zmínku stojí bazar v Terezíně - super atmošku tam dělá prodávající pán a jeho slovní zásoba:) Věci trochu chudší, jde spíš o nábytek, lednice, pračky a vedle je starožitnictví (ceny podstatně vyšší)

Jde o bazary s mimopražskou cenou a množstvím věcí - dá se z nich vybavit domácnost a ještě ulovit super zbytečnosti.

A také bych uvítala na typ na bazárky blešího ražení.
    GREGI
    GREGI --- ---
    BLUMIR: jj zalozim:)
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    GREGI: Ahoj, nebylo by lepší spojit to s nějakou mapou? Třeba google-maps umí dávat odkazy na mapu. Pak by se každý mohl podívat kde v jeho okolí něco takového je + na obrázky.
    GREGI
    GREGI --- ---
    pres leto bych chtel obejit co nejvetsi mnozstvi antiku v praze tak budu fotit a hazet sem fotky jestli je zajem;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam