GREGI: na blešák se dostanu jen v Praze do Kolbenovy a tam mě to štve úplně nejvíc. Když už tam něco je co by zajímalo, tak si za to řeknou cenu jako v luxusním kamenným antiku a prodává mi to člověk vizáží bezďák. Těším se na spravení chuti do Norimberku, kde samozřejmě ne vše, ale párkrát jsem tam už něco našel. Nejvíce mě zaujalo Japonsko, kde prodávají úžasné věci a kupodivu za slušné ceny. Taky že tam každý druhý na trhu má nějaký nákup. V té kolbence maximálně ukrainci a černoši nosí varnou konvici.
Jednou mě šokoval týpek, který nabízel noktovizor a řekl si za něj 70 000 Kč. Souhlas, že některé se takto pohybují, ale neumim si představit, že někomu se zabláceným stolkem dám 70 000 Kč nehledě na to, že na místo s kapsáři si takový obnos nebudu nosit :)
No musím se proti tomu nějak obrnit a nevzdávat se procházení našich bazarů a antiků. Menší antiky jsou strašné zlo. Člověk tam přijde, nikdo ho nepozdraví a ještě na tebe koukají jak na vraha, kdy už konečně vypadneš. Ty luxusnější trochu pochopily co je to dobrý přístup k zákazníkovi. Pak si stěžují, jak to nikoho nezajímá a mladí už to vůbec neřeší (a to vypráví prodavačka jiné zákaznici zatím co si já prohlížím nabídku a patřím mezi ty mladé :) ).
No tak jsem si pobrečel :D