• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    BRAWL stoji za pikacu, nejhoris BRAWL ever...
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    CUZMAN: až na dva taunty a lotus agenta je to ten theorycraft net deck ze začátku. Imho hrozně slabej, výměna 4 karet a discover místo draw ho moc nezachrání :(
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Nebo spis je to husty...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tohle je prdel :-D

Hotform's Un'Goro Legend Elemental Jade Shaman (April 2017, Season 37) - Hearthstone Top Decks
    http://www.hearthstonetopdecks.com/...orms-ungoro-legend-elemental-jade-shaman-april-2017-season-37/
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Snad konečně nerfnou Angry Chicken a meta se vrátí do normálu. Útok 10 za jednu manu je hrozně OP :P
    PLECH
    PLECH --- ---
    WOTAR: Jj je to proste nuda, hrat za to i hrat proti tomu, urcuje to celou metu, vsechno se tomu prizpusobuje. Tak by to to byt nemelo. Nejde o to, jestli to ma 100% winrate.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    KOZLIKK:
    KOZLIKK:
    WASQ: Imho často to nepřijde, s většinou decků proti tomu mám winrate 50/50, takže to bude jak s midrange shamanem - ten winrate nebude takovej, jak se zdá. Já mám problém spíš s tim, že mě prostě nebaví proti tomu hrát, protože je to jenom o tom, jestli mu to přijde nebo ne. Případně když máš agro, tak ho zabít dřív než to stihne on. Navíc s nějakym pomalym controlem mu to přijde vždycky dřív nebo pozdějc, pak člověk může jenom doufat, že mu to zvládne poclearovat a nepřijde mu žádnej draw. Dost podobnej pocit jako hrát s controlem proti jude druidovi
    WASQ
    WASQ --- ---
    UNCLE_JIMBO: bohužel to dopadlo jinak, než jsem myslel :(
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    WASQ:
    WASQ --- --- 8:16:51 7.4.2017 --- 01:00 :: diskuze :: Hearthstone - Heroes of
    Sakra já u toho čekání včera vytuhnul v křesle. Ale podle streamu se hodně těšim na rogue quest. 90 balíků a večer otvírání se ženou. Již klasicky :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    KOZLIKK: Na co shadowstep? Ten deck má s elementálama tolik možností jak to uhrát do pátýho kola, že je to prostě konzistentní. A ne, hrát to nebudu :)

Poslední match: https://hsreplay.net/replay/erMvF2oZdfDDz7UNdMPoUa

Neřikám, že jsem to zahrál jak na mistrovství světa, ale nic by nezměnilo ani kdybych byl Ostkaka.

Fun and interactive? Leda hovno :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    Proč ty žaludi s rogunama sakra nedaj pokoj aspoň v casual? Když mám t0 balík, tak snad hraju ladder ne? *rage*
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    pyromancer + adaptation (poisonous) - ted jsem si to vyzkousel, dobrej boardclear za 3
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    WOTAR: nevim, ale nakejm urcite :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    J4C0B1M: S jakejma ? Proti controlu je lepší prakticky vždycky ten klasickej a jinak teda proti pirate warrovi nebo jinýmu agru ?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    WOTAR: lepší matchupy s určitejma deckama/classama?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    J4C0B1M: Já viděl Nzoth Sherazim deck, ale jinak nechápu moc proč hrát s questem takhle pomalejší balík, když s tim questem člověk může vyhrát mnohem rychlejc. To je tak spíš jako záloha pro případ ? Nebo kamufláž?:D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Já teď zkoušim ten Rogue Nzoth Q deck a je z toho o dost lepší pocit než z obyč sračky
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Mě proti Quest Rogue vždycky nasere, když vidím, že se mu povede zduplikovat si vracení na ruku....to fakt nadávám jak špaček, protože když jsem jí hrál já, tak se mi vždycky zduplikovalo něco ne tak klíčovýho :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    XINDL: No vem quest rogue a uvidíš, že to pojede jak nůž máslem:-) Tohle si bohužel řekne každej druhej, protože to je nejjednodušší, stejně jako byl pirate war, takže to potkáváš každou třetí hru. A když natrefíš na mirror, tak je to o tom většinou, kdo dřív splní
    XINDL
    XINDL --- ---
    doprdele, vy tu resite rank 5 a ja se nemuzu dostat na 15 :D :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam