• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    nevim kdo a jak moc frci od expanze arenu, ale za me SUPER. da se hrat skoro vsechno, od agro priesta po control huntera, a prumer mam nad 6 (asi 15 aren) takze bych rekl ze sila jednotlivejch karet, synergy potencial, a "skill requirement" jsou nekde jinde... arena me celkove prijde hratelnejsi. trochu mi furt chybi wild karty :(
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    tak konečně lvl 5...ale 3 dny vždycky hvězdu před pětkou tak 3-4 prohry :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Quest na 5 výher v tomhle brawlu je teda za trest. To jsou těžce vydřený goldy :)
    HEERO
    HEERO --- ---
    zrovna jsme si s kamošem řikali, že se v tyhle metě může black knight hodit :)

CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Z 30 000...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak a uz mam jen 2800 dustu to sem v pikacu :-D
    MATHES
    MATHES --- ---
    trochu cernejsi HS humor

MATHES
    MATHES --- ---
    STRANGERD: rat boli, ale v ty svoji verzi uz hraju tech minionu relativne vic, takze se nastesti vetsinou netrefi a kdyz najdes jeste jeden copy spell, tak kombo dokazes i bez jednoho zlevnovace:)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    MATHES: no porad je to driv, nez 15.+, navic ten rat je fakt zasadni nevyhoda, akorat jsem na to vyhral hru:)
    MATHES
    MATHES --- ---
    STRANGERD: proti aggru je 7. kolo dost pozde, navic exodia nema vylozene auto-concede matchup:)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    MATHES: no s obrama (obcas staci i jeden) muzes proti nekterejm aggrum vyhrat na to, ze ho polozis treba v sedmym s novou, pak das blizz+utok, utok a burn a je vymalovano, nemusis cekat, nez ti dojde cely kombo; ale urcite ma oboji svy pro a proti, zalezi jaka se ustali meta
    MATHES
    MATHES --- ---
    ZAPPO: mluvime porad o mage quest decku?
    MATHES
    MATHES --- ---
    ZAPPO: vyfiltruj moje prispevky - hazim sem prubezne updatovany verze ,)
    MATHES
    MATHES --- ---
    STRANGERD: spinava krysa je hell, ale mam pocit, ze exodia verze je vic konzistentni a nepodela te libovolnej taunt / armor

je to daleko lepsi proti controlum a s agrem mi to prijde skoro stejny. obrici ti moc nepomuzou a alexa je tak zoufale pomala, ze toho taky moc nezvladne.

uprimne bych doporucil spis tu exodia verzi - je to tezsi na hrani, ale kdyz "mas vsechno" tak je to daleko zabavnejsi a hlavne proti taunt warrovi to neni auto-concede:)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    ZAPPO: je to chvilku, co sem Mathes dával svoji verzi, měl bys víc číst Nyx a pak bys nebyl překvapenej:) Zkoušel jsem to chvíli hrát a je to imo slabší než ta verze s giantama, anzto musíš dát kombo, zatímco gianti občas prostě vyhrajou sami; výhodou ale je jednak lol faktor nekonecnyho komba a jednak to, že namísto autoconcede proti taunt warrovi je z toho spíš pozitivní matchup; na druhou stranu aggro je skoro autoloss a smolna špinavá krysa taktéž:(
    PLECH
    PLECH --- ---
    Jj tj exodia mage, je toho ted na ladderu dost a je to celkem silny.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    To zas někdo streamoval Huntera? Dneska 5x Hunter 1x OTK Priest.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    ZABIK: mne zas zahrál lock quest do manabindu, prohrál na fatique:D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ZABIK: secret mage me dokaze hodne vytocit :D a ikdyz mam mage nejradsi,hrat me to bohuzel nebaviale cg,ze mas uspech ;)
    ZABIK
    ZABIK --- ---
    Ja jsem si postavil vlastniho secret mage. Je to takovy midrange, kde mam prvni dve kola slabe a pak se v nejlepsim snazim schovat etherael arcanista za nejaky secret a kdyz to vyjde tak si s tim souper vetsinou neporadi. Navic je to fun protoze je tam asi 5 druhu secretu a souper casto netusi co to je a snazis se ho prechcat. Mam radost protoze jsem s vlastnim deckem dosel az na 13. rank. Mam problemy s agrem (pirate jsem potkal parkrat ale byl jsem bez sance, nebo hunter je tezky)...
    Na druhou stranu rogue svacim (porazilo me to asi jenom jednou). Je to na ladderu asi nejcastejsi balik takze v pohode.

BTW nejlepsi pocit je kdyz rogue splni Q a nema manu aby to zahral v tom kole... ja dam counterspell a on je tak hloupy ze zahraje ten Q stejne :D "I give up..." (tohle se mi vazne uz tak 3x stalo)

PS. z Ungora jsem tam doplnil jenom toho arcanologista, ale mozna mi mi to rankovani jde lepe jak predtim protoze se ted zkousi nove decky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam