• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ZABIK: secret mage me dokaze hodne vytocit :D a ikdyz mam mage nejradsi,hrat me to bohuzel nebaviale cg,ze mas uspech ;)
    ZABIK
    ZABIK --- ---
    Ja jsem si postavil vlastniho secret mage. Je to takovy midrange, kde mam prvni dve kola slabe a pak se v nejlepsim snazim schovat etherael arcanista za nejaky secret a kdyz to vyjde tak si s tim souper vetsinou neporadi. Navic je to fun protoze je tam asi 5 druhu secretu a souper casto netusi co to je a snazis se ho prechcat. Mam radost protoze jsem s vlastnim deckem dosel az na 13. rank. Mam problemy s agrem (pirate jsem potkal parkrat ale byl jsem bez sance, nebo hunter je tezky)...
    Na druhou stranu rogue svacim (porazilo me to asi jenom jednou). Je to na ladderu asi nejcastejsi balik takze v pohode.

BTW nejlepsi pocit je kdyz rogue splni Q a nema manu aby to zahral v tom kole... ja dam counterspell a on je tak hloupy ze zahraje ten Q stejne :D "I give up..." (tohle se mi vazne uz tak 3x stalo)

PS. z Ungora jsem tam doplnil jenom toho arcanologista, ale mozna mi mi to rankovani jde lepe jak predtim protoze se ted zkousi nove decky
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ULRIK: Taky je sypu...:-D
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    WOTAR: Nehraju, odehrál jsem s tím tak 10 her a nebetyčně mě to nudí. Minimální interaktivita a Rogue má prostě v rukávu víc zábavnějších mechanik, i když ne tak efektivních na ladder :)

btw - buď rád za "děcka, který sypou prachy," bez nich by to jaksi....nebylo...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ULRIK: Psal jsem to s nadsázkou samozřejmě, ale nehraješ to snad ?:-D Já ten deck právěže taky mám a když jsem to hrál, jel jsem winstreakem. Někdy to fakt nepřišlo, ale vesměs jsem dostal hlavně od pirate warru nebo nějakýho agresivnějšího huntera a od ničeho jinýho. Psal jsem i, že když jsem to pilotoval, tak mi to tak nudný nepřišlo, ale už to prakticky nehraju proto že si prostě vždycky vzpomenu, jak je mi nepříjemný když to potkám.
    Přijde mi, že Blizzard každou expanzi vytvoří něco, co bude minimálně trochu OP, aby měli děcka s čim hrát a nepřestaly jim sypat prachy:-D Minule to byl pirate war, teď tohle (ikdyž pravda, teď to maj těžší).
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    AZIM: A to zas chápu, bez remcání by to bylo těžký ;)
    AZIM
    AZIM --- ---
    ULRIK: jen ho nech at se vyvsteka, obcas to tu doprejeme vsem ...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    WOTAR: Ty vole, to sem potreboval slyset, ze ty, co to "obhajujou" to urcite hrajou :-)
    Ja reaguju na tvoje, cituji, "co je na tom tak tezkyho?" nemluvim o tom, ze ten deck neni broken (podle me ne tak moc, jak si hodne lidi mysli, ale je kurevsky nudnej pro oba).

A kdyz rikas, ze extra velky rozhodnuti delat nemusis...jesus, zkus si to zahrat. Je to boring a frustrujici, ale tohle je kravina :-)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    AZIM: jo! treba te to zacne konecne bavit ;)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    KOZLIKK: Vracet se Novice ingeneera ti přijde jako špatnej draw? Nebo Swashburglara? Nemá nijak horší draw než některý jiný decky.

ULRIK: Win to neznamená a neni to tak easy, resp. no brain jako pirate war, nicméně je to stále broken.

Myslim, že ty co tady ten deck obhajujou jak to neni tak easy a OP jsou ty co ho hrajou a potřebujou si nějak obhájit, že nehrajou takovej cancer:-D Pro mně neni zábava hrát proti tomu určitě, někdy mě baví hrát s tim, ale v podstatě to nehraju, když si vzpomenu jak mě sere, když se objeví proti mně. Jako asi je to ideální deck na pushnutí na nižší ranky

WASQ: je to jak píšeš no, když proti quest rogue vyhraješ, neni to proto, že bys to dobře zahrál, ale jenom proto, že si měl štěstí a nebo hraješ ještě nějaký větší agro (v zásadě jedině pirate warra) a stihneš ho zabít dřív. Ono stejný je to, když hraješ s tim, když to nějak extra neposereš nějakym velkym misplayem (třeba že zahraješ toho vracejícího miniona bez comba), je to zase jenom o štěstí, jestli ti to přijde. Žádný extra velký rozhodnutí tam dělat nemusíš, možná tak co za miniona budeš vracet
    WASQ
    WASQ --- ---
    WOTAR: FEKASON: kappa pánové. Je to prostě imba a ať mi nikdo netvrdí, že ne. Žádnej deck v HS by podle mě neměl končit 6 tří dropama :)

https://hsreplay.net/decks/E0q3sDjMDusSjo7l5ty6Wg/#tab=breakdown - staty vytuněné verze s elementálama

Za mě nejlíp "quest rogue problém" vystihuje tahle věta: "If I beat Quest Rogue, it's not because I did anything better, it's because they didn't draw their shit."

tady je obrázek, kde týpek quest splnil v prvním kole. Ve druhým mu stačí líznout prep a může začít sypat 5/5 jednu za druhou (nehledě na to, že na stole 3 karty už má...). Neřikám, že je to tak zahraný správně. Ale stejně WTF...?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    WOTAR: Mnooo, zas tak easy to není. To, že nahodíš quest ještě neznamená win. Potřebuješ nějakou board presence, vyčistit cestu, to protáčení karet taky neni nijak úžasný a neustále musíš pracovat s dost limitovaným objemem many... Fakt to neni autodrive "hop, hop, face, face".
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    WASQ: Oproti ostatním quest deckům teda je, co je na tom těžkýho?:) Prostě to přijde nebo ne, rozhoduješ se akorát možná co budeš a kdy vracet do ruky ne?
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    WASQ: Ja nerikam ze to je lehky, ja jen na prikladu exaktnich mnou sesbiranejch dat ukazal, ze se mi jeste nestalo aby oponentovi s timhle deckem prisla prvni "vracecka" v 7. kole.
    WASQ
    WASQ --- ---
    FEKASON: Zkus si s tím zahrát 20 her a uvidíš, že to tak lehký není!
    BLESK808
    BLESK808 --- ---
    AZIM: Ja ho hraju tejden a neodlepil jsem se od 10ky. Je to zábavný, ale proti čemukoliv aggro hrozně pomalý.
    VOXDEI
    VOXDEI --- ---
    tez by me zajimalo...8´)
    AZIM
    AZIM --- ---
    panove stoji za to craftit mage quest ?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    FEKASON: Ja to skladam ve chvili, kdy si zduplikuje Shadowstep. A nebo v 5. kole, kdyz ma dost charge. Proste nudnej deck na hrani i protihrani :-/

Ted aspon hraju Miracle s nesmrtelnou kytkou :-D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    FEKASON: Ve většině případů to tak bohužel je. V taunt warrovi hraju kvůli tomuhle 2X krysu, což někdy dokáže spomalit. A je to skvělý třeba proti quest mágovi, včera jsem mu vytáh antonidase kolo před kombem, executnul---> autoconcede:-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam