• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    TIN
    TIN --- ---
    COOLER: dal jsem ty Kanaďany, ono je to asi celkem jedno jestli dostaneš 1 nebo 3 MSG packy:)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja jsem si vybral Colorado State protoze "Cock Magic" s18e08 :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    COOLER: tu jedinou z Kanady:))
    COOLER
    COOLER --- ---
    začal jsem hrát Lyra priest s inner fire a je to mega hukot :D docela sranda a i na ranku 5 jedu nahoru :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    TIN: koho dáváte?
    TIN
    TIN --- ---
    Choose Your Champion for the Collegiate National Finals! You can earn up to three (3) Mean Streets of Gadgetzan packs
    Choose Your Champion - Collegiate National Finals - News - Hearthstone
    http://eu.battle.net/.../en/blog/20695547/choose-your-champion-collegiate-national-finals-13-04-2017
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    tortilla forager odvedl takove prace; nevim co proti tem mexicanum Trump ma

WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak zrovna koukám, že SuperJJ streamuje HS, takže mu ten Gwent zrovna moc dlouho nevydržel:-D
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    nevim kdo a jak moc frci od expanze arenu, ale za me SUPER. da se hrat skoro vsechno, od agro priesta po control huntera, a prumer mam nad 6 (asi 15 aren) takze bych rekl ze sila jednotlivejch karet, synergy potencial, a "skill requirement" jsou nekde jinde... arena me celkove prijde hratelnejsi. trochu mi furt chybi wild karty :(
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    tak konečně lvl 5...ale 3 dny vždycky hvězdu před pětkou tak 3-4 prohry :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Quest na 5 výher v tomhle brawlu je teda za trest. To jsou těžce vydřený goldy :)
    HEERO
    HEERO --- ---
    zrovna jsme si s kamošem řikali, že se v tyhle metě může black knight hodit :)

CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Z 30 000...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak a uz mam jen 2800 dustu to sem v pikacu :-D
    MATHES
    MATHES --- ---
    trochu cernejsi HS humor

MATHES
    MATHES --- ---
    STRANGERD: rat boli, ale v ty svoji verzi uz hraju tech minionu relativne vic, takze se nastesti vetsinou netrefi a kdyz najdes jeste jeden copy spell, tak kombo dokazes i bez jednoho zlevnovace:)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    MATHES: no porad je to driv, nez 15.+, navic ten rat je fakt zasadni nevyhoda, akorat jsem na to vyhral hru:)
    MATHES
    MATHES --- ---
    STRANGERD: proti aggru je 7. kolo dost pozde, navic exodia nema vylozene auto-concede matchup:)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    MATHES: no s obrama (obcas staci i jeden) muzes proti nekterejm aggrum vyhrat na to, ze ho polozis treba v sedmym s novou, pak das blizz+utok, utok a burn a je vymalovano, nemusis cekat, nez ti dojde cely kombo; ale urcite ma oboji svy pro a proti, zalezi jaka se ustali meta
    MATHES
    MATHES --- ---
    ZAPPO: mluvime porad o mage quest decku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam