• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    C4RC455
    C4RC455 --- ---
    Lyra priest je prostě boží!!! Díky Blizz.
    Konec hlášení
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CUZMAN: jo, to je neprijemny.
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MATHES:

no zrovna ta nova legenda zas nebude o tolik lepsi nez king crush, nemusi udelat vubec nic kdyz ji souper removne, krush aspon ublizi hned i kdyz je o 2 mana drazsi
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    LORD_SHAPER: aby si ho vrátil znamená rogue quest!! tak to jo, to je něco jinýho... jsem myslel, že mu to vrátíš ty přes freezing trap... jo u rogue quest může ten snipe fungovat docela dobře to je fakt :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    LORD_SHAPER: někdo otočil dvě stránky najednou?
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    MATHES: tak jistě by to šlo hrát taky tak, ale osobně se snažím nlíčit snipe tak aby to zabilo tu třetí kartu v řadě co potřebuje zahrát na quest. U patchese je jen radost navíc, že je v balíku jen jeden.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    LORD_SHAPER: ještě to vrácení do ruky, to je asi freezing trap tipuju, tzn. soupeř spálil 3 many a kartu a ty jsi spálil 4 many a 2 karty
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK: jo jasne, protoze ty mechaniky na tech kartach o kterejch mluvis jsou snadno zastupitelny, vid? jednomanovy draw s beastem navrch a nova legendarka - proste totalne zastupitelny veci...
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    LORD_SHAPER: že snipe zabije pačese znamená to, že zahrál okolo snipu, tzn. jsi snipe zahrál ve špatný čas. každopádně bys z toho neměl mít radost, že dáš za 2 many a kartu 1 damage
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    WASQ: jsem si takhle udělal Crystal Huntera - vlastně beast agro hunter s secrety snipe a cat trick + mana spirit. I se s tím dá proti ledasčemu hrát a ta radost když si vyloží patchese aby si ho vrátil a snipe mu ho sejme :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    WASQ: udělal = tentokrát čistej netdeck (lazy mód) :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jsem si udělal aggro druida a řeknu vám to je paráda proti quest roguně. Je mi úplně jedno proti čemu prohraju, hlavně když přejedu quest rouga. Trošku mě to zas nadchlo po pár denním znechucení.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    COOLER:

5 karet a jeste se neda rict ze nejak extra silnych bez kterych by se to neobeslo vubec :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    samej mage alexstraza a firebally/pyroblasty/ice blocky
    COOLER
    COOLER --- ---
    KAJJAK: nejoblíbenější hunter za poslední měsíc na těch stránkách co jsi linknul
    Un'Goro Midrange Beast Hunter Deck List Guide (April 2017, Standard) - Season 37 - Hearthstone Top Decks
    http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/midrange-beast-hunter-deck-list-guide-standard/
    9 karet z nové expanze. ještě něco?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    a to je jen jeden z hunter decku, ostatni jsou na tom hodne podobne :-) nejaky Quest je tam dost k hovnu...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    COOLER:

no predevsim u huntera, ktereho jsem zminoval predevsim se toho moc noveho teda nehraje http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/senfglas-ungoro-face-hunter-april-2017-season-37/ :D
    COOLER
    COOLER --- ---
    KAJJAK: nechceš udělat anketu, kde si lidi zaškrtnou jestli jedou jen základní karty nebo ne? popř. existuje něco jiného, co by ty tvoje halucinace umlčelo? :)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    nebudu rikat ze jsem rikal ze skocime u predungoro standard karet :D Cuzman asi malo poslouchal :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam