• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    nebudu rikat ze jsem rikal ze skocime u predungoro standard karet :D Cuzman asi malo poslouchal :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Nikdo uz questy nehraje a ja je vycraftil vsechny :-D
    MATHES
    MATHES --- ---
    DOCKINEZ: quest rogue je nejvic vtipnej, protoze vubec netusi co ma delat proti tomu :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Quest rogunu vetsinou sundam a miracle neni az takovej miracle.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MATHES: ja jsem aktualne rank 6.

Proti taunt warrovi a cokoliv kolem priesta jsem neprohral vubec, jude druid v pohode, mirrory a paladin obecne taky.

druidi tokeny a hunter naopak spis vadi a shaman je vylozene o nasrani. ale kdyz je stesticko, tak se dilo podari
    MATHES
    MATHES --- ---
    DOCKINEZ: vcera jsem to postavil, ze to zkusim - tj budu to hrat, nez prohraju...

hral jsem o dost dyl, nez jsem cekal :D
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    rychly agro priklad(jedu druhej, mam coin i A&O):
    1a. 3/1 pirat + patchez (dostanu 1 dmg) 1b. nehraju nic
    2a. winaxe (dostanu 7 dmg) 2b. heropower, nebo doomsayer, to je jedno...
    3a. upgrade + southsea + southsea (dostanu 12 dmg/zustane mi 10hp, souperovi zustava jedna karta v ruce) 3b. coin + Alpha & Omega

v tomto prikladu stejne chcipnu ve 4. kole, ale jenom kvuli god-rng, cokoliv min a jsem stabilne na stole.... nebo su fantasmagor
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    pokud te v tom ctvrtym patym kole proti agru netrapi onech 7 ztracenych zivotu a moznost naslednyho pohodlneho dostrelu, tak gratuluju. klidne je mozny, ze takovy baliky nepotkavas.
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    UNLEASHEDD: bud protivnik v nasledujicim kole zahraje vlastni boardclear (coz nema, protoze hraje agro) nebo jenom nabehne kazdou 1/1 do kazde tve 1/1.... nebo ti nabehne za 7 do xichtu, a v dalsim kole mu zklidim 1/1ky svejma...
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    ctete tam, ze dostane kazda strana 7x 1/1? zadnej dalsi boardclear nepotrebujes
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    DOCKINEZ:
    UNLEASHEDD:
    DOCKINEZ: Dockinez chtěl nejspíš říct, že ne vždycky to prostě máš čim sundat žejo. Proto je v těhlech balících většinou víc způsobů, jak ten board zaswarmovat, pak záleží, na jak moc velkej control narazíš
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    UNLEASHEDD: ty pises o chytrem protihraci, ale uprimne - tak chytrej je kazdej, aby mu pet 2/2 smrdelo pruserem. Zvlast kdyz ma 8-12 zivotu a hromadny zabijeni pouzil minuly kolo.

Proste nekdy muzes sebelip vedet, co delat a nedelat, a stejne chcipnes :)
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    DOCKINEZ: vubec nechapu souvislost
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    UNLEASHEDD: kdyby to bylo takhle jednoduchy, tak nikdy nikdo neumrel na to, ze nechal na stole flametongua apod. :)
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    DOCKINEZ: jj, chytrej protihrac urcite druidovi necha 7 1/1 na stole ;)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jo, do token druida zaplneni boardu o manu levnejsi? Jasne, dalsi kolo roura a cau :)
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    sice to nemam rad, ale dostal jsem napad jak zpomalit metu:

DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ja zkusil midrange paldu, anzto jsem na nej mel karty. Bez vetsi namahy za jeden vecer 16>8.

Machamp's Un'Goro Midrange Murloc Paladin - #1 Legend (April 2017, Season 37) - Hearthstone Top Decks
    http://www.hearthstonetopdecks.com/...-ungoro-midrange-murloc-paladin-1-legend-april-2017-season-37/
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    COOLER: Já v návaznosti na tvůj post postavil tu blademaster verzi a je to megaprdel! Někdy leathl v šestém kole a jindy 33/33 lyra OTK. Teď jsem potkal quest Nzoth priesta a neměl šanci, ale je pravda, že zatím mám megaluck na ty generovaný kouzla.
    COOLER
    COOLER --- ---
    TRAFO: s elementálama
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam