• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    MATHES
    MATHES --- ---
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Počítám asi 3. Jeden za účast a pak jeden za každý vítězství.
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    PLOMBDENTIST: Dík za info, kolik z toho kápne packů?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Sem si rikal to sou naky Americky fotbalisti podle jmena, jako americkej fotbal... Ty budou kruty :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    PLOMBDENTIST: Je muj team vyhral :-D
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Kanaďani včera prohráli až ve finále.
    JEENA
    JEENA --- ---
    JEENA: tavern* :-(
    JEENA
    JEENA --- ---
    Btw. čím víc hraju v tawern brawlu rogue, tím víc mě to baví, přemýšlím, že to snad i craftnu. Kdo nezkusil, doporučuju.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ZAPPO:

deathhunter vubec neni spatnej, dolezl sem s nim jednou snad na rank 8, skoda ze nedostal ten quest co ma ted priest, puvodne ho tusim mel mit on, ale asi byl moc silnej u nej...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    pro predstavu takhle si vedla antiagro verze decku proti nejelpsimu controlovi co se ted hraje https://hsreplay.net/replay/ZaZs6A2P7mZ8vkQdUPidra Ta predchozi verze by ho smetla uplne...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MATHES:

ten puvodni deck vyhral kazdou hru proti kontrolu, kterou jsem hral, prohraval s hyper agrem... Tak jsem predpokladal ze jacobim jen spletl a chtel napsat agresivnim deckum :-) Proto jsem to predelaval :-)

ten samotny replay je proti jednomu z nejlepsich control net decku
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK:

1) be Jacob1m
    2) point out bad control matchup
    3) Kajjak adds more anti-aggro cards
    4) ???
    5) Profit
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    tak jsem to na popud jacobima poladil poradne proti agru https://hsreplay.net/replay/HgUoBR5jnTRLwYBBTASu89 Chudak 4 board cleary nerozdychal :D Premyslim, ze tam pridam druheho taunt draka at ho muze tahat curator a hraju v dalsim kole :D

Proti komu myslite, ze to ma spatny matchup? Agro tolika taunty neprojde, u controlu se da pockat na nzotha
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: Nenajdu uz kde ale u predstaveni ty karty rikal nekdo od Blizzu, ze na to jaky karty to ukaze je nejakej algorytmus, kterej ma zajistit aby se tam ukazovaly jen meta karty a ne napr Wisp-Silence-Dragonfire potion a ze by to hadani nemelo bejt uplne lehky.
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK: ma ten damaged minion 6 health?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    funguje fight promoter i na damaged miniona?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    J4C0B1M:

pridal sem tam kupu tauntu, aby to bylo lepsi i proti agressivnim deckum https://hsreplay.net/replay/nSKQNahQoec3PSZ2iizD4f

divine spisrit + taunt s vysokym hp je dobry block, kdyz souper nema silence
    zaroven se to da vylecit GREATER HEALING POTIONEM
    a pomoci shadow visions jde dobrat dalsi dva dragonfire potiony = 4 kompletni board cleary
    kouzel tam je schvalne malo, takze prakticky volis mezi board clerem, greter healing potionem nebo divine spiritem
    COOLER
    COOLER --- ---
    KAJJAK:
    J4C0B1M:
    RIMMER: A jak tam tak sedíme ve 2:30 ráno, začal jsem litovat, že jsem se kdy přihlásil na kadetku. Na jih od nás byla voda a dostat se přes ni jsme nemohli. Z východu a západu nás vzaly dvě armády do kleští. Jediná cesta vedla na sever; tak jsem to risknul a modlil se, aby mi bohové přáli. Vzal jsem kostky a hodil dvě šestky. Caldecott byl u vytržení! Ještě jeden hod - další dvě šestky!
    LISTER: Rimmere, co je to s tebou? Copak nechápeš, že na tvoje vyprávění neni nikdo zvědavej? Dyť ty máš těžkou duševní chorobu, která tě tak oblbuje, že nudíš lidi k smrti. Jak to, že to necejtíš!?
    RIMMER: Takže jsem vzal zase kostky... To bys nevěřil! Další dvě šestky.
    LISTER: Rimmere!
    RIMMER: Co?
    LISTER: Nikoho nezajímá tvoje pitomá historka o tom, jak jsi to nandal v kostkách svýmu učiteli na kadetce.
    RIMMER: A najednou zvrat!
    LISTER: Ne!
    RIMMER: Hodil jsem dvojku a trojku. Caldecott vzal kostky a hodil dvě jedničky - nevzdal jsem to!!!
    LISTER: Kocoure, řekni mu něco.
    KOCOUR: (Vyndá si vatu z uší) Co je?
    RIMMER: Abych vás dlouho nenapínal. Hodil jsem pětku a čtyřku, což přebilo jeho pět a další dvě šestky. Po nich dvě čtyřky a dvě pětky. Když pak hodil trojku a dvojku, padla mi šestka a trojka.
    KOCOUR: Ten blbec by moh´ nudit za vlast!
    LISTER: Mě by zajímalo, jak si můžeš pamatovat jaký kostky jsi hodil, když ti bylo 17 let.
    RIMMER: Zavedl jsem si herní záznamník. Všechny hody jsem zvěčnil, abych si moh´ nad sklenkou brandy přehrávat své okamžiky slávy. Znáte snad lepší způsob, jak trávit neděle?
    KOCOUR: Dostals mě.
    RIMMER: Tak! Šestka a trojka a on hodil trojku a dvojku.
    LISTER: Nechápeš, že tahle historka jde úplně mimo mě? Ona sama je totiž totálně mimo. Do kosmu! Ty seš naprosto jetej mimoň! Drž už sakra hubu!
    RIMMER: Ty nechceš slyšet tu historku?
    LISTER: Dyť o tom mluvim už víc jak čtvrt hodiny.
    RIMMER: Asi proto, že jsem se nedostal k tomu nejlepšímu...
    LISTER: A co bylo to nejlepší?
    RIMMER: Ááá, to přišlo o dvě hodiny později, když on hodil trojku a dvojku a já hodil čtyřku a trojku. Vzal jsem kostky...
    LISTER: Počkej, Rimmere, přestaň. To nejlepší je stejný, jako ten kýbl nudy předtim.
    RIMMER: Ale nevíš, co jsem s kostkami udělal. Třeba jsem mu je nacpal do nosu a praštil mu nosem o stůl, až mu vystřelily z uší. To by se ti líbilo, viď?
    LISTER: Dobře, Rimmere. Co jsi s kostkama udělal?
    RIMMER: Hodil jsem pětku a dvojku.
    LISTER: A tohle má bejt to nejlepší?
    RIMMER: Nejlepší bylo, že mě za to poslal do Ruska.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    J4C0B1M:

tobe prijde ze ten net deck shaman nebyl dostatecne control? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam