• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MATHES:

ten puvodni deck vyhral kazdou hru proti kontrolu, kterou jsem hral, prohraval s hyper agrem... Tak jsem predpokladal ze jacobim jen spletl a chtel napsat agresivnim deckum :-) Proto jsem to predelaval :-)

ten samotny replay je proti jednomu z nejlepsich control net decku
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK:

1) be Jacob1m
    2) point out bad control matchup
    3) Kajjak adds more anti-aggro cards
    4) ???
    5) Profit
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    tak jsem to na popud jacobima poladil poradne proti agru https://hsreplay.net/replay/HgUoBR5jnTRLwYBBTASu89 Chudak 4 board cleary nerozdychal :D Premyslim, ze tam pridam druheho taunt draka at ho muze tahat curator a hraju v dalsim kole :D

Proti komu myslite, ze to ma spatny matchup? Agro tolika taunty neprojde, u controlu se da pockat na nzotha
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: Nenajdu uz kde ale u predstaveni ty karty rikal nekdo od Blizzu, ze na to jaky karty to ukaze je nejakej algorytmus, kterej ma zajistit aby se tam ukazovaly jen meta karty a ne napr Wisp-Silence-Dragonfire potion a ze by to hadani nemelo bejt uplne lehky.
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK: ma ten damaged minion 6 health?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    funguje fight promoter i na damaged miniona?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    J4C0B1M:

pridal sem tam kupu tauntu, aby to bylo lepsi i proti agressivnim deckum https://hsreplay.net/replay/nSKQNahQoec3PSZ2iizD4f

divine spisrit + taunt s vysokym hp je dobry block, kdyz souper nema silence
    zaroven se to da vylecit GREATER HEALING POTIONEM
    a pomoci shadow visions jde dobrat dalsi dva dragonfire potiony = 4 kompletni board cleary
    kouzel tam je schvalne malo, takze prakticky volis mezi board clerem, greter healing potionem nebo divine spiritem
    COOLER
    COOLER --- ---
    KAJJAK:
    J4C0B1M:
    RIMMER: A jak tam tak sedíme ve 2:30 ráno, začal jsem litovat, že jsem se kdy přihlásil na kadetku. Na jih od nás byla voda a dostat se přes ni jsme nemohli. Z východu a západu nás vzaly dvě armády do kleští. Jediná cesta vedla na sever; tak jsem to risknul a modlil se, aby mi bohové přáli. Vzal jsem kostky a hodil dvě šestky. Caldecott byl u vytržení! Ještě jeden hod - další dvě šestky!
    LISTER: Rimmere, co je to s tebou? Copak nechápeš, že na tvoje vyprávění neni nikdo zvědavej? Dyť ty máš těžkou duševní chorobu, která tě tak oblbuje, že nudíš lidi k smrti. Jak to, že to necejtíš!?
    RIMMER: Takže jsem vzal zase kostky... To bys nevěřil! Další dvě šestky.
    LISTER: Rimmere!
    RIMMER: Co?
    LISTER: Nikoho nezajímá tvoje pitomá historka o tom, jak jsi to nandal v kostkách svýmu učiteli na kadetce.
    RIMMER: A najednou zvrat!
    LISTER: Ne!
    RIMMER: Hodil jsem dvojku a trojku. Caldecott vzal kostky a hodil dvě jedničky - nevzdal jsem to!!!
    LISTER: Kocoure, řekni mu něco.
    KOCOUR: (Vyndá si vatu z uší) Co je?
    RIMMER: Abych vás dlouho nenapínal. Hodil jsem pětku a čtyřku, což přebilo jeho pět a další dvě šestky. Po nich dvě čtyřky a dvě pětky. Když pak hodil trojku a dvojku, padla mi šestka a trojka.
    KOCOUR: Ten blbec by moh´ nudit za vlast!
    LISTER: Mě by zajímalo, jak si můžeš pamatovat jaký kostky jsi hodil, když ti bylo 17 let.
    RIMMER: Zavedl jsem si herní záznamník. Všechny hody jsem zvěčnil, abych si moh´ nad sklenkou brandy přehrávat své okamžiky slávy. Znáte snad lepší způsob, jak trávit neděle?
    KOCOUR: Dostals mě.
    RIMMER: Tak! Šestka a trojka a on hodil trojku a dvojku.
    LISTER: Nechápeš, že tahle historka jde úplně mimo mě? Ona sama je totiž totálně mimo. Do kosmu! Ty seš naprosto jetej mimoň! Drž už sakra hubu!
    RIMMER: Ty nechceš slyšet tu historku?
    LISTER: Dyť o tom mluvim už víc jak čtvrt hodiny.
    RIMMER: Asi proto, že jsem se nedostal k tomu nejlepšímu...
    LISTER: A co bylo to nejlepší?
    RIMMER: Ááá, to přišlo o dvě hodiny později, když on hodil trojku a dvojku a já hodil čtyřku a trojku. Vzal jsem kostky...
    LISTER: Počkej, Rimmere, přestaň. To nejlepší je stejný, jako ten kýbl nudy předtim.
    RIMMER: Ale nevíš, co jsem s kostkami udělal. Třeba jsem mu je nacpal do nosu a praštil mu nosem o stůl, až mu vystřelily z uší. To by se ti líbilo, viď?
    LISTER: Dobře, Rimmere. Co jsi s kostkama udělal?
    RIMMER: Hodil jsem pětku a dvojku.
    LISTER: A tohle má bejt to nejlepší?
    RIMMER: Nejlepší bylo, že mě za to poslal do Ruska.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    J4C0B1M:

tobe prijde ze ten net deck shaman nebyl dostatecne control? :-)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    >be 27
    >go to nyx
    >see epic replay by Kajjak
    >probably rank 15
    >deck that sucks against control
    >quit in 5 sec
    >mfw I saved 1 minute of my life
    >feelsgoodman.jpg
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    Muj nekonecne zivota hypercontrol quest priest :D Umi to dohealovat klidne 60hp, zaklad je prezit k pouziti nzotha, ale v teto hre sem ho ani nemusel pouzit :D

Kajjak vs. fel - HSReplay.net
    https://hsreplay.net/replay/vxPTtdPG9oFSPJAU9ijuXj
    pridal jsem do toho i tu 2x divine spirit + inner fire buff, takze jako prekvapeni muzu zahrat kombo...
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    MATHES: pokud nemá pouze neutrální karty v decku. musim dneska schválně vyzkoušet, jak se to chová.
    MATHES
    MATHES --- ---
    PANDA_JE_MRTVA: dost mozna jo, ale nikdy to neukazuje neutralni karty
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    J4C0B1M: zkuste si to, máto výbornej matchup s pirate warrem, Q warrem, magama i paladinem...většinou je prohra v důsledku secretů na ruce a žádnejch slevňovačů nebo naopak
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    PHOBOS99: jj, prapodivne pochopil. Tu kartu jsem potkal jenom dvakrat a nevim proc jsem si zapamatoval tuhle mechaniku.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MATHES: jo, eye for the eye mi dneska taky jednou vyhralo hru timhle zpusobem.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    HOCH2: tak tos to nějak prapodivně blbě pochopil.
    J4C0B1M: proč nesmyslný? prostě náhodný. když dostaneš proti priestovi velen, soulpriest a northshire cleric, tak co je asi správně? stačí se trošku orientovat v metě a trefíš to, když nemáš fakt smůlu
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    HOCH2: tzn. jak jsem psal níže, ale one of which is arandom class card that started in the opponent's deck at the start of the game beru jako kartu, co má soupeř v balíku nazačátku hry. pokud by hrál Malchezaara, tak nevim, jestli se ty jeho legendárky navíc počítají.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    HOCH2: Curious Glimmerroot's effect allows the player to choose one of three cards, one of which is arandom class card that started in the opponent's deck at the start of the game, and the other two are random cards selected from the opponent'sclass, unless the opponent's deck started with no class cards in the deck.[1] These two cards will definitely be cards that are not in the opponent's deck.[2]
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    J4C0B1M: vždyť nikde na tý kartě neni napsáno, že bude těžký to uhádnout :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam