• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    J4C0B1M:
    KOZLIKK: uplne obycejna variace+confirmation bias, ale je to roztomily, jak se vztekate:)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ne fakt tomu kurva nevěřim ani za hovno, že tu je ňákej random systém mm, vezmu mága a 4 hry za sebou zkurvenej zaprcanej mirror, kde si honíme čůráky proti sobě s tim komu líp přijdou karty, kdo vytáhne z paveling book lepší spell a kdo komu první vyplejtvá ice bloky, demence. Co to kurva je vůbec za sračku, že jejich systém povolí takovýhle píčoviny a decky nemá smysl měnit, protože "záhadně" začnete potkávat něco jinýho
    COOLER
    COOLER --- ---
    PIVECEK: mně to právě přijde rozmanitý až až
    COOLER
    COOLER --- ---
    MATHES: hele já taky potkávám furt mágy, priesty, huntery, roguny bez questu ..... bylo by fajn, kdyby každej psal, jakej je rank. ono stěžovat si, že noobové kolem 15 - 20 houfně hrajou normálně něco nehratelnýho jen proto, že někde viděli návod, je trochu mimo.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Ja uz dva dny pushuju 5ku a je to jen samej murloc paladin, quest warr, pirate warr, facehunter a beast druid. takze az na jeden deck vsechno aggro. Quest rogue jsem nepotkal za asi 60 her ani jednoho, tak aspon neco. Ale ze by se jednalo o rozmanitou metu se rict neda.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    tady navod, jak si topdecknout fakt cokoliv zrovna potrebujete a stejne s rogunou prohrat :D https://hsreplay.net/replay/eUonh6svSLBJf359nR9d34
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: dolezl jsem na 9ku a pirate warra jsem zatim nepotkal...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    zaden druid ani palla?
    MATHES
    MATHES --- ---
    jste normalni? jako vazne vam tahle meta prijde rychlejsi nez pirate warr a shaman agro?

srsly guys, the fuck?!
    WODKA1369
    WODKA1369 --- ---
    KAJJAK: dyt je to blizz, cos cekal??
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    WODKA1369:

jsem si toho vedom, uprimne jsem na zpomaleni kvuli proklamacim autoru veril, ale asi to nemeli dost otestovano :(
    WODKA1369
    WODKA1369 --- ---
    KAJJAK: dyt aggro meta je tu uz nejdyl, to neni jen 'aktualne', ja vim blizz mlel cosi, ze se snazi zpomalit, ale vysledek vidijo vseci
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    COOLER:

nehral jsem to, nechytalo se to proti agrum kterych je aktualne nejvic :( Neni k nicemu ze to klati controly, kdyz to prohraje proti rogune, agro warovi a face hunterum, kterych clovek potka nejvic
    COOLER
    COOLER --- ---
    KAJJAK: prosimtě jakej s tim máš rank?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    JEENA: no ja disco locka hraju az ted. Mam dva disco baliky, jeden je skoro ten jejich Feed the Void, druhej mam na disco v late game i s tim deathwingem. Ano discard mechanika neni zadna prdel, kamos z toho uplne tece, kdyz si znicim melganise a treba rena v jednom kole :D
    JEENA
    JEENA --- ---
    HOCH2: Nechybí ti v zoo ten one-drop? Na druhou stranu nekde jsem videl to jet jako control a na discard mit +- jen Deathwinga :D. Splnis v jednom kole nekdy mega pozde jako zalozni win condition. Ale jako nápad rozhodně podporuju :)

Na obranu quest rogue: Bavi me trochu, ze je to neco jinyho, a jak jsem hral ten brawl, kde bylo mozny si to vyzkouset, tak to neni ani tak easy slozit, typicky tak sesty kolo s tim, ze aggro te strasne sni. A je fakt sranda to hrat a jde se tomu branit lip, nez treba takovymu exodia magovi (kterej se ale zas sklada hur). Nevyhoda je, ze nepritel, s tim jak se mala interaction v HS, z toho moc nema no :(. Ale ono koukat se jak ti nepratel sedm kol za sebou hazi taunt a pak dostane mega RNG win condition, kterymu se se svim kontrolem taky branim hodne tezko (neni to ale netdeck, takze tady bude chyba mozna i u meho staveni). Je to asi o tom, co komu sedne no.

tl;dr: je to neco jinyho nez samy curve decky, neni to tak lehky slozit, zalezi na osobnim vkusu
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    HOCH2: viz falesnej discard lock - stejnej psychologickej efekt jako nemit nikdy prazdnou ruku aby se musel souper potit
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    UNLEASHEDD: takhle jedu ranked a je to prdel :) Horsi je pak to strizlivy diskutovani pak tady :D

KOZLIKK: jeste k tem questum, zrovna vcera jsem rikal kamaradovy - co treba za locka - mit tam quest ale zadnou discard kartu. Takze prvni kolo zahrajete quest, ale pak uz pojedete nejaky svuj super balicek. Souper tak bude cekat disko locka a on to zoo. Co o tom mylsite?
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    KOZLIKK: s hemet magem mam proti quest rogue 100% uspesnost :)
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    serte na ranked, pojdte do areny. vecer po praci si dam speka a pivko, hodim do krbu 150 goldu (mel jsem nasetreno neco pres 6k) a pak ruzne tukam po touchscreenu, nekdy to dam deckam, nekdy psovi, a bavime se vsichni. neda se hrat kolem niceho, obcas jedu 0:2 z kteryho vytocim 8:2, obcas mam 70+ rating deck a dam 2:3... proste srandy kopec
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam