• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    COOLER
    COOLER --- ---
    J4C0B1M:
    KOZLIKK:
    nechci vám splachovat hračky do kanálu. ale kdyby vám to pokaždý schválně házelo špatnýho soupeře, znamenalo by to, že těm druhejm to vždycky hází jednoduchýho soupeře. vždyt to popírá sebe sama.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    J4C0B1M:
    KOZLIKK: uplne obycejna variace+confirmation bias, ale je to roztomily, jak se vztekate:)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ne fakt tomu kurva nevěřim ani za hovno, že tu je ňákej random systém mm, vezmu mága a 4 hry za sebou zkurvenej zaprcanej mirror, kde si honíme čůráky proti sobě s tim komu líp přijdou karty, kdo vytáhne z paveling book lepší spell a kdo komu první vyplejtvá ice bloky, demence. Co to kurva je vůbec za sračku, že jejich systém povolí takovýhle píčoviny a decky nemá smysl měnit, protože "záhadně" začnete potkávat něco jinýho
    COOLER
    COOLER --- ---
    PIVECEK: mně to právě přijde rozmanitý až až
    COOLER
    COOLER --- ---
    MATHES: hele já taky potkávám furt mágy, priesty, huntery, roguny bez questu ..... bylo by fajn, kdyby každej psal, jakej je rank. ono stěžovat si, že noobové kolem 15 - 20 houfně hrajou normálně něco nehratelnýho jen proto, že někde viděli návod, je trochu mimo.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Ja uz dva dny pushuju 5ku a je to jen samej murloc paladin, quest warr, pirate warr, facehunter a beast druid. takze az na jeden deck vsechno aggro. Quest rogue jsem nepotkal za asi 60 her ani jednoho, tak aspon neco. Ale ze by se jednalo o rozmanitou metu se rict neda.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    tady navod, jak si topdecknout fakt cokoliv zrovna potrebujete a stejne s rogunou prohrat :D https://hsreplay.net/replay/eUonh6svSLBJf359nR9d34
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: dolezl jsem na 9ku a pirate warra jsem zatim nepotkal...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    zaden druid ani palla?
    MATHES
    MATHES --- ---
    jste normalni? jako vazne vam tahle meta prijde rychlejsi nez pirate warr a shaman agro?

srsly guys, the fuck?!
    WODKA1369
    WODKA1369 --- ---
    KAJJAK: dyt je to blizz, cos cekal??
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    WODKA1369:

jsem si toho vedom, uprimne jsem na zpomaleni kvuli proklamacim autoru veril, ale asi to nemeli dost otestovano :(
    WODKA1369
    WODKA1369 --- ---
    KAJJAK: dyt aggro meta je tu uz nejdyl, to neni jen 'aktualne', ja vim blizz mlel cosi, ze se snazi zpomalit, ale vysledek vidijo vseci
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    COOLER:

nehral jsem to, nechytalo se to proti agrum kterych je aktualne nejvic :( Neni k nicemu ze to klati controly, kdyz to prohraje proti rogune, agro warovi a face hunterum, kterych clovek potka nejvic
    COOLER
    COOLER --- ---
    KAJJAK: prosimtě jakej s tim máš rank?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    JEENA: no ja disco locka hraju az ted. Mam dva disco baliky, jeden je skoro ten jejich Feed the Void, druhej mam na disco v late game i s tim deathwingem. Ano discard mechanika neni zadna prdel, kamos z toho uplne tece, kdyz si znicim melganise a treba rena v jednom kole :D
    JEENA
    JEENA --- ---
    HOCH2: Nechybí ti v zoo ten one-drop? Na druhou stranu nekde jsem videl to jet jako control a na discard mit +- jen Deathwinga :D. Splnis v jednom kole nekdy mega pozde jako zalozni win condition. Ale jako nápad rozhodně podporuju :)

Na obranu quest rogue: Bavi me trochu, ze je to neco jinyho, a jak jsem hral ten brawl, kde bylo mozny si to vyzkouset, tak to neni ani tak easy slozit, typicky tak sesty kolo s tim, ze aggro te strasne sni. A je fakt sranda to hrat a jde se tomu branit lip, nez treba takovymu exodia magovi (kterej se ale zas sklada hur). Nevyhoda je, ze nepritel, s tim jak se mala interaction v HS, z toho moc nema no :(. Ale ono koukat se jak ti nepratel sedm kol za sebou hazi taunt a pak dostane mega RNG win condition, kterymu se se svim kontrolem taky branim hodne tezko (neni to ale netdeck, takze tady bude chyba mozna i u meho staveni). Je to asi o tom, co komu sedne no.

tl;dr: je to neco jinyho nez samy curve decky, neni to tak lehky slozit, zalezi na osobnim vkusu
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    HOCH2: viz falesnej discard lock - stejnej psychologickej efekt jako nemit nikdy prazdnou ruku aby se musel souper potit
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    UNLEASHEDD: takhle jedu ranked a je to prdel :) Horsi je pak to strizlivy diskutovani pak tady :D

KOZLIKK: jeste k tem questum, zrovna vcera jsem rikal kamaradovy - co treba za locka - mit tam quest ale zadnou discard kartu. Takze prvni kolo zahrajete quest, ale pak uz pojedete nejaky svuj super balicek. Souper tak bude cekat disko locka a on to zoo. Co o tom mylsite?
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    KOZLIKK: s hemet magem mam proti quest rogue 100% uspesnost :)
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    serte na ranked, pojdte do areny. vecer po praci si dam speka a pivko, hodim do krbu 150 goldu (mel jsem nasetreno neco pres 6k) a pak ruzne tukam po touchscreenu, nekdy to dam deckam, nekdy psovi, a bavime se vsichni. neda se hrat kolem niceho, obcas jedu 0:2 z kteryho vytocim 8:2, obcas mam 70+ rating deck a dam 2:3... proste srandy kopec
    DAYSIR
    DAYSIR --- ---
    KOZLIKK: tak on je hlavně hrozně nudnej na hraní proti :) moc tomu ted nedávám, tak se potácím s taunt warem kolem 13 a je hrozně nudný jet sérii her, kde nezávisle na tom co děláš (dirty rat samozřejmě hraju) prohraješ v pátým/ šestým max, pokud nedostaneš do ruky jo dobře sleep with the fishes.
    S facetardem to lámu celkem slušně, ale...sranda to moc není, no.
    Na druhou stranu všechny decky kromě toho rogue který potkávám jsou fakt zajímavý a vesměs dost zábavný hry, tak to prostě nějak zkousávám, no.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam