• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    KOZLIKK: Nic takovýho jsem teda nezaznamenal, zkusil bych aktualizace ovladačů, systému (hlavně MS framework a tyhle věci) a pak možná reinstall celý hry. No a samozřejmě úplně nejdřív bych to možná zkusil přes Google, jestli tam nenajdeš s tvojí konfigurací a popisem bugu nějaký rady
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: que?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ten Brawl je skvelej na questy :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Tak nakonec 9 her, než první výhra. 2x soupeř Dinosize 1. / 2. kolo. Jednou jsem třeba chcípl na minu z Juggernauta, když byl soupeř ve fatique a já 16 karet v balíku. WTF Blozzard? Ne díky :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jako jedno se tomu brawlu musí nechat. Když už si myslim, že mě do tý bažiny zoufalství nemůže potopit víc, tak mě pokaždý překvapí, že to jde :D
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    YEEES takovej zpicenej pure rng brawl, ze si po prvni prohre rikam "ma to cenu vubec zkouset"? ok jeste zkusim paladina, dosli pekne na cas tarim, tirion, ragnaros lightlord a na zaver bolvar s 15 dopredu, chudak mag proti me musel brecet, tak si celej stastnej jdu otevrit svuj nezaslouzene ziskanej pakl a tam harrison, kteryho uz mrte dlouho chci, ale nikdy neni dost priorita aby stal za craft, praise rnGod!:D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    _KOFILA_: takhle se placam na r12 dneska s miracle rogue.
    jediny pozitivni je,ze s quest rogunou to mam 7-0
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    JEENA: ja si ho nechal a ted tohle.ale po trech prohrach v rade,kdy mi vlastni spelly mlatily do vladtnich rad a jeho boostovaly a jeste kazdej jeho spell byl pro nej plus,tak pak se to otocilo a vyhral jsem 5 her po sobe
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    JEENA: si ho muzou zmenit...
    JEENA
    JEENA --- ---
    Upřímně lituju všech, kdo dostanou quest na výhru pěti brawlů tento týden.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Brawl je sračka u který se jeden bude bavit, protože RNG a druhej bude nasranej, protože RNG. Klasickej Blizz :) Já si to za balík odtrpim, i když to už pár her bolí
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: Mastím to s tím Dragon Kripp Thief Priestem a ono to půjde.)
    Jen si teda jako připadám jak kdybych šel ožralej z hospody: dva kroky dopředu, jeden dozadu...
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    XINDL: mam to uplne stejne :)
    XINDL
    XINDL --- ---
    Za me jsou tohle teda nejlepsi brawly. To jak je to megarng tomu dava funfactor lvl over 9000
    COOLER
    COOLER --- ---
    hrát tenhle brawl je něco jako sledovat seriál Ulice
    MATHES
    MATHES --- ---
    potvrzuju, je to dost retardovanej brawl... hral jsem jednu hru, nastesti vyhral a vic uz jich hrat nebudu.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    soupeř: první kolo jednomanová sračka + Dinosize (11/11)
    já: první kolo jednomanová sračka + Astral Communion (discard celý ruky)
    wtf blizz?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Aktuální brawl je fakt hrozná sračka... RNG je občas vtipný, ale tohle je moc. Přijde mi to podobně záživný jako koukat na tah sportky a občas tapnout "další" :(
    COOLER
    COOLER --- ---
    MATHES: cpt?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam