• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MATHES: staci ti jen jeden SW: Death?
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK:

1) proc 2x divine spirit?
    2) proc curator? nebude lepsi 2. primordial?
    3) proc krysy a ne shadow word pain?
    4) kde je cleric?
    5) mno a takhle bych vydrzel jeste chvili...

ne dobre, prijde mi to fakt totalne random, kde ti brutalne chybi value a early dropy, ktery nahrazujes healem za 12 a modlis se v kombo -3 a zab 2 power.

na jakym ranku mas ten winrate?

ja hraju tohle mezi 8-10, ale postavil jsem to dva dny zpatky, takze zatim se s tim dost ucim

KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ja zkousel tenhle svuj deck a uslo to, ma hodne board clearu coz se proti agrum hodi http://image.prntscr.com/image/a9f6f80172b54d99b7049db4435827fe.png

uvidime co zitra v novem veku...
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    KOZLIKK: ten výskyt svatá pravda, asi zkusím tenhle balíka taky
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Jj, je to peklo. Abys usetril ostatnim stejnou frustraci, tak obcas chodim concedovat lidem s rankem 6.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    ONDRA_PATA: Same here....tuhle sezonu je desítka zakletá :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    posledni dva dny jsem se snazil udelat 11>10,ale ikdyz jsem byl 4x jednu hvezdu od 10,tak jsem momentalne zase na 12.to je proste hvezda dopredu,dve dozadu,dve dopredu,jedna dozadu...nejvic hunter a rogue.
    MAGE
    MAGE --- ---
    druhe kolo dostane dinosize na minibota =D
    ZABIK
    ZABIK --- ---
    Zda se mi to, nebo je ta Lyra docela OP? Hodne priest spellu je levnych a kdyz si k tomu hodi priest tu zlevnovacku o jednu manu tak muze ty spelly tocit dokud mu nedojde cas :D :D
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    KVIIIK: Mně se to líbí, když už RNG, tak hustomasakrózní. Teď jsem třeba jednoho sundala z 30 na nulu v jednom kole, protože se to dobře nakombilo.
    A předtím mi skoro vyhranou hru týpek totálně otočil. Je to prdel, když už, tak už.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KOZLIKK: nemáš dotykovej monitor či připojenej grafickej tablet?
    LUCKY_BASTARD
    LUCKY_BASTARD --- ---
    KOZLIKK: zkus si ve woknech vypnout aero efekt
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CUZMAN: Dunno, mně se každá hra přehoupne do totálního controlu a trvá dementně dlouho...
    WASQ
    WASQ --- ---
    CUZMAN: když jsi na správný straně RNG, tak jo .)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    KOZLIKK: Nic takovýho jsem teda nezaznamenal, zkusil bych aktualizace ovladačů, systému (hlavně MS framework a tyhle věci) a pak možná reinstall celý hry. No a samozřejmě úplně nejdřív bych to možná zkusil přes Google, jestli tam nenajdeš s tvojí konfigurací a popisem bugu nějaký rady
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: que?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ten Brawl je skvelej na questy :-)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Tak nakonec 9 her, než první výhra. 2x soupeř Dinosize 1. / 2. kolo. Jednou jsem třeba chcípl na minu z Juggernauta, když byl soupeř ve fatique a já 16 karet v balíku. WTF Blozzard? Ne díky :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Jako jedno se tomu brawlu musí nechat. Když už si myslim, že mě do tý bažiny zoufalství nemůže potopit víc, tak mě pokaždý překvapí, že to jde :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam