• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KOZLIKK: ja teda hraju wild zase po vydani ungora a jelikoz je secretu dost,tak mam na eater of secrets.
    ale ve standardu z hlavy nevim,jestli je ta holka holka na kradez secretu odrotovana...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ty zacatky sezony jsou proste paradni.prave jsem potkal 6 shamanu za sebou s doomhammerem (r16) a hned na to 4 pirate warry
    C4RC455
    C4RC455 --- ---
    WASQ: Já si myslím, že ten shaman je zrovna z těch balíků co "umím" hrát, takže mě dost taky pobavil :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    C4RC455: mě teda ele shaman zrovna přijde jako slabota :) Jsem si teď oblíbil midrange huntera. HS mě zas konečně baví, když to není každá druhá hra vs solo roguna
    C4RC455
    C4RC455 --- ---
    Pšt - Elemental Shaman je dost přísný. Dal jsem s tím za dva dny z 17 rank -> 10 rank. Teda bylo to na konci sezony...
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    Tak při večerním loginu packy dorazily.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak jsem včera koukal na nějaky videa od wowHobse a jeho typickej styl s Lorewalker Cho (ideálně nabuffovanym a schovanym za tauntem) docela funguje proti quest roguně. Taky se teď dostal až na rank 1, pač nový karty tomu jeho troll stylu jdou celkem na ruku. Každopádně jeho videa se dají najít na youtube, streamovat se mi ho zatim chytit nepodařilo, asi streamuje hlavně v americký časy
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    J4C0B1M:

Mas recht, budu ladit a pak ukazu...

KOZLIKK:

ja byl se svym deckem nejlip rank 2 a vic hvezd, rank jedna jsem nedal nikdy
    PLECH
    PLECH --- ---
    CUZMAN: Neni to za hlasování, je to jen za login.
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    3 baliky za hlasovani a hovno v nich gg blizz uz to je asi 15 baliku otevrenejch a ani prd, protoze sem nesolil...
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KAJJAK: hele a nechceš s tim dát konečně slušnej winrate a R5, abys tu všem zavřel hubu? Uděláš x změn během climbení, dospěješ k ňáký hratelný verzi, která se dá hrát pod R10, ukážeš tu statistiku 100+ her a pak bude všechno v naprostym pořádku. A bude konec tomuhle dohadování...prostě hraní s deckem na konci sezony na ranku 13 je fakt nevypovídající a řadíš se na úroveň wowhobbse, tj. trolldecky, možná zábávný, ale hratelný na R25-R15
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    PLECH: Já hlasoval a ještě nic nedostal. Blizzard.....
    PLECH
    PLECH --- ---
    KOZLIKK: jsem blbej a myslel jsem, že je 30. Myslim právě, že jsem nikde dlouho nehlasoval...
    PLECH
    PLECH --- ---
    Si to nějak nepamatuju, to je normální, že je nová sezóna už teď? A dostali jste taky 3 ungoro balíky?
    CORNY
    CORNY --- ---
    ZAPPO: Jako ten deck bych klidně i zkusil, ale potřeboval bych vědět, jestli je Kajjak approved :)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    VOMAJDA:

kdyz neprijdou na zacatku karty tak se to stat muze (jako ostatne kazdemu decku), ten deck ma winrate 60% ne 100% :-)
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    KAJJAK: tyvole, já viděl jeden tvuj match na ranku 19. Bylo to proti beast hunterovi a rozsekal tě jak malý děcko v šestym kole. Proč sem nepostuješ tyhle výsledky?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    pridal jsem SW pain pro dalsi synergii s pint size potion, tim z nej je mimo jine take efektivni az 6 atack removal....

OMNIHASH:

tady se mrkni jako takovi tvi beasthunteri priblizne konci na soucasnem ranku 18 https://hsreplay.net/replay/fZivA9Eg4Ave5xxxasAkDN
    MATHES
    MATHES --- ---
    ja se vsem moc omlouvam, mel jsem dnes v noci vazny pripad nespavosti, takze jsem jen asi 2 hodiny lezel v posteli, nez jsem to vzdal a sel neco delat a ve spankove deprivaci jsem si myslel, ze to bude tentokrat jiny :D
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Tyjo, clovek si da toho kasparka do ignoru a stejne tu trolluje(?) tak, ze si ty jeho blaboly domyslim...:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam