• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    J4C0B1M:

Mas recht, budu ladit a pak ukazu...

KOZLIKK:

ja byl se svym deckem nejlip rank 2 a vic hvezd, rank jedna jsem nedal nikdy
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KAJJAK: hele a nechceš s tim dát konečně slušnej winrate a R5, abys tu všem zavřel hubu? Uděláš x změn během climbení, dospěješ k ňáký hratelný verzi, která se dá hrát pod R10, ukážeš tu statistiku 100+ her a pak bude všechno v naprostym pořádku. A bude konec tomuhle dohadování...prostě hraní s deckem na konci sezony na ranku 13 je fakt nevypovídající a řadíš se na úroveň wowhobbse, tj. trolldecky, možná zábávný, ale hratelný na R25-R15
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    PLECH: Já hlasoval a ještě nic nedostal. Blizzard.....
    PLECH
    PLECH --- ---
    KOZLIKK: jsem blbej a myslel jsem, že je 30. Myslim právě, že jsem nikde dlouho nehlasoval...
    PLECH
    PLECH --- ---
    Si to nějak nepamatuju, to je normální, že je nová sezóna už teď? A dostali jste taky 3 ungoro balíky?
    CORNY
    CORNY --- ---
    ZAPPO: Jako ten deck bych klidně i zkusil, ale potřeboval bych vědět, jestli je Kajjak approved :)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    VOMAJDA:

kdyz neprijdou na zacatku karty tak se to stat muze (jako ostatne kazdemu decku), ten deck ma winrate 60% ne 100% :-)
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    KAJJAK: tyvole, já viděl jeden tvuj match na ranku 19. Bylo to proti beast hunterovi a rozsekal tě jak malý děcko v šestym kole. Proč sem nepostuješ tyhle výsledky?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    pridal jsem SW pain pro dalsi synergii s pint size potion, tim z nej je mimo jine take efektivni az 6 atack removal....

OMNIHASH:

tady se mrkni jako takovi tvi beasthunteri priblizne konci na soucasnem ranku 18 https://hsreplay.net/replay/fZivA9Eg4Ave5xxxasAkDN
    MATHES
    MATHES --- ---
    ja se vsem moc omlouvam, mel jsem dnes v noci vazny pripad nespavosti, takze jsem jen asi 2 hodiny lezel v posteli, nez jsem to vzdal a sel neco delat a ve spankove deprivaci jsem si myslel, ze to bude tentokrat jiny :D
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Tyjo, clovek si da toho kasparka do ignoru a stejne tu trolluje(?) tak, ze si ty jeho blaboly domyslim...:)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KAJJAK: a já furt, kde se berou ty hráči, co porážím, když to jednou za měsíc zapu, abych si dál pár questů se svým face/beast hunter balíčkem, co sem sestavil za dvě minuty stylem narvi tam všechnu damage a doplň to všema beastama, co máš.
    WRATA
    WRATA --- ---
    KAJJAK: To je tak nerealna situace ze me z toho zacla bolet hlava. Souper musel tu hru hrat vozralej v okne 640x480.

Normalni hrac by radsi obetoval toho priesta na doomsayera a schoval si silence na pozdeji.
    Nebo by toho silecnutyho doomsayera zabil rucne presne aby se tomuhle vyhnul.
    A nebo by te v 5tym kole zabil
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Reci typu "pobiji to aggra" jsou na dve veci, kdyz za onim pobijenim muze byt nechtena spoluprace soupere, opakovane si nabehnuvsiho do resetu. To se to pak pobiji... ale ja jsem jen prosty pobijec much, co se minule dostal pouze na usoplenou sestku.

Vc jedna je deck, vec diametralne odlisna je schopnost pilotaze.

MATHES: a ty uz ho nekrm.
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK: to je sice moc hezky, ale je to rank 20 hra (tos mel v ty dobe, kdyz si to postoval) tim padem je to stejne relevantni jako dlouhy pohled z okna.

hele fakt nevim, proc sem ty decky hazis. kdyz ti nekdo rekne cokoliv na cokoliv, tak mu vysvetlis, ze kazda karta je skvela a ze je to anti-aggro deck na konec sezony, coz je velmi relevantni na zacatku novy sezony (ano hazel si to sem vcera, ale dost pozde) a presto se nedostanes na rank 10.

vidim dve moznosti - bud to hrajes fakt spatne, nebo ten deck nebude tak dobrej, jak si myslis.
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    MATHES: Myslím, že na konci sezóny měl 15.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    VOMAJDA:

njn, spadl sem z 18 :D
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    MATHES: Tak mě taky sralo, jak tvůj dotaz ignoruje, tak jsem se teď mrknul - momentálně rank 19.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---

http://image.prntscr.com/image/befd7609e995452baaa2a6766683da10.png

mel jsi pravdu s tema Priest of the fiestama i s tim, ze SW death neni tolik treba, vymenil sem je a fakt se na tu hru da ted divat lepe https://hsreplay.net/replay/zhhKW52i82r9mC2TPGh6KS

1) removenul jsem souperi tri prasata s atackem vic nez 10 i bez sw Death
    2) muzes se mrknout jak pin size potion jde zahrat situacne i bez SW horror
    3) muzes mrknout jak doliznout karty ( a removal vosy) pres curatora
    4) jak funguje +12 heal je v te hre videt ultradobre, nemusi se hrat ve 4 kole ale udrzi te mimo dostrel kdyz souper uz nema karty a chce ti vzit poslednich par hp...
    5) jak funguje doomsayer schovany za tauntem je taky dobre videt
    6) jak funguje dolizavani karet je taky videt, celou hru jich mam na ruce vic nez souper a to se mi nepovedlo k lyre dostat skoro zadna kouzla, sama lyra generuje karet taky dost
    HEERO
    HEERO --- ---
    chudak mathes, musel si vystacit s Kajjakem
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    MATHES:

divine spirit je tam kvuli otk kombu, coz se proti controlum hodi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam