• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    KOZLIKK: Ked sem potom niekto pastne decklist exportovany cez kleinta hry, co spravis? Ci na kompe, alebo telefone mi stale pride najednoduchsie skopirovat kod a nechat si postavit deck :)
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    KOZLIKK: addony do hs su akosi mimo mna, nakoniec pri ziadnom turnaji ti ich aj tak nedovolia, ked teda piseme o nejako aktivnom a pripadnpm competitive hrani. Napad s jednoduchym exportovanim decku mi pride uplne super pretozr namiesto toho, aby som si musel do telefonu stahovat appku na screenshoty, image editor, upravit obrazky aby sa to dalo ako tak pouzit. Tak kliknem, pastnem sem list a kod a hotovo. Super vec.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    uz to mam! sory som na mobile, kde vlastne aj hravam hs najviac

K3BAB
    K3BAB --- ---
    KOZLIKK: uz 3 dni rozmyslam ako sem s najmensou namahou postnut deck, zeby ho niekto, kto ma lepsie nervy ako ja skusil. Hral som za neho len 2 hry a obe vyhral jednu proti taunt warovi druhu proti quest rogune. rozumies ze :)
    PLECH
    PLECH --- ---
    KOZLIKK: Tak například teď můžeš pastnout kód sem do diskuse.
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    Wow, konečně možnost sharovat decky! Quests with friends taky není k zahození http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/20720853
    MATHES
    MATHES --- ---
    NARKOTIX: vis co, Saso?:D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    TRAFO: je to jednoduche pravidlo, pokud je karta zlata a neco vyvolava, tak to vyvolany je vzdycky zlaty. Pokud je vyvolavaci karta nezlata, je tu pouze sance, ze ti tu zlatou taky udela.
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    XINDL: Tak tak a když je Elise golden, tak jsou ofc všechny karty z packu golden (stejně jako BC u golden nzotha, GM z golden elise SS atd.)
    To je jeden z důvodů proč pořád suším golden snaketrap :D Snad jednou přijde její čas a board zase zaplní golden snakes.

Mě připadá, že s novou edicí padá víc golden karet, ale míň epiců. A víc "uncomon" karet v jednom packu jsem taky dlouho neměl. A když ano tak maximálně 2x rare.
    XINDL
    XINDL --- ---
    ehm, balik z Elise the trailblazer ma mnohem vetsi pravdepodobnost na drop epicu a legend nez klasicky baliky. Tohle nemuzete srovnavat ;)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    _DOMINIK_:

doufejme ze elise ze hry nenuluje pity timer :D
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    no, ja mam prumer tak 35 packu na legendu. nicmene zminuju to spis proto, ze jsem pred chvilkou poprvy videl booster otevreny z Elise the Trailblazer efektu a souper tam mel pochopitelne golden legendu. jsem netusil, ze ta otviraci smula muze cloveku skodit hned takhle dvakrat :D
    WASQ
    WASQ --- ---
    NARKOTIX: No jo, někde se ti statistiky narovnat musej .)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ja 7 legend z nove edice a to jsem nekoupil jediny balik za realne prachy :D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    WASQ: dve lock legendy v prvnich peti balicich potom, co jsem oteviral ten balikovej set z novy edice.
    NARKOTIX
    NARKOTIX --- ---
    Ja kdyz ctu ty vase statistiky na otevřené packy, tak se mi tomu kolikrát ani nechce věřit.. Jelikož ja (asi jsem fakt zmrd) ale ja na nedostatek legend netrpím... Pre-order ungoro 5 legend, dokoupil jsem 25 packu za goldy 3 legendy.. A ani me to nijak nepřekvapí, jelikoz to tak mám +- každou expanzi. Vidim to tak 10.-15. pack/legenda..
    WASQ
    WASQ --- ---
    Mě trvalo 153 balíku, než jsem otevřel 5. legendu (dostal jsem 2 stejný). A po tý poslední jsem klasicky začal šetřit na další expanzi a zkusím vystačit s tím, co mám :)

Nicméně duplikátní legendy mě fakt štvou. Je to drahý jak ďas, legenda mě vyjde na 30 babek (fuj to je děsný, když to takhle vidim na papíře!) a když dostanu tu, co už mám, vyskočil bych z krabičky. Ať to nastaví tak, že nemůžeš dropnout stejnou (max zlatou), kterou už máš! jó rozumim $$$ :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    SADAKO: 1 legenda na 25 balíků neni tak špatný score:)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ONDRA_PATA: Já měla asi 25 balíčků a legendu jedinou, z Un'Goro. Nejkomičtější bylo, že dobře 10 balíků byly s malými obměnami stále stejné karty. Ale moje smůla v Hearthstone je něco, co popírá fungování vesmíru.
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    Tak ono je to fakt strasne o stesti. Od vydani az po WOtG jsem mel extremni smulu na legendy, a kdyz rikam extremni, tak mi padali jen hovna (Gruul, Nat Pagle po nerfu,...), a to jeste zpravidla na 40. balicek.

Ale od Gadgetzanu mi to zacalo padat (prvni zlata legenda) a z Ungora uz mam 4 legendy z cca 100 balicku :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam