• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    WASQ: dve lock legendy v prvnich peti balicich potom, co jsem oteviral ten balikovej set z novy edice.
    WASQ
    WASQ --- ---
    Mě trvalo 153 balíku, než jsem otevřel 5. legendu (dostal jsem 2 stejný). A po tý poslední jsem klasicky začal šetřit na další expanzi a zkusím vystačit s tím, co mám :)

Nicméně duplikátní legendy mě fakt štvou. Je to drahý jak ďas, legenda mě vyjde na 30 babek (fuj to je děsný, když to takhle vidim na papíře!) a když dostanu tu, co už mám, vyskočil bych z krabičky. Ať to nastaví tak, že nemůžeš dropnout stejnou (max zlatou), kterou už máš! jó rozumim $$$ :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    SADAKO: 1 legenda na 25 balíků neni tak špatný score:)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ONDRA_PATA: Já měla asi 25 balíčků a legendu jedinou, z Un'Goro. Nejkomičtější bylo, že dobře 10 balíků byly s malými obměnami stále stejné karty. Ale moje smůla v Hearthstone je něco, co popírá fungování vesmíru.
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    Tak ono je to fakt strasne o stesti. Od vydani az po WOtG jsem mel extremni smulu na legendy, a kdyz rikam extremni, tak mi padali jen hovna (Gruul, Nat Pagle po nerfu,...), a to jeste zpravidla na 40. balicek.

Ale od Gadgetzanu mi to zacalo padat (prvni zlata legenda) a z Ungora uz mam 4 legendy z cca 100 balicku :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ONDRA_PATA: Hele každej má smůlu jinde, mě zase už po několikáté padla legenda, kterou jsem těsně předtim vycraftil, naposled to byla nová Elise. Jak řikala prababička:"Každej jsme jinak blbej":-D
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    taky uz si vedu statistiky baliku, zatim pod 40. ale nikde jsem necetl, ze by byl pity timer zarucenej.

Pity Timer on Packs Opening, and the Best Strategy : hearthstone
    https://www.reddit.com/...thstone/comments/3z7jyh/pity_timer_on_packs_opening_and_the_best_strategy/
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    ONDRA_PATA: kazdy ctyricaty, a pity timer ti bezi pro kazdou edici zvlast
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    a abych mel opravdu na co si stezovat,tak dnes 42. balicek bez legendy.
    a ted by me zajimal ten zdroj,jak tu nekdo psal,ze legenda kazdy 20. balicek
    PANKAAC
    PANKAAC --- ---
    ONDRA_PATA: klasika :D zvlášt když draftneš 4xflamestrike /fireball amyslíš jak to máš OP :)))
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak sem si toho Murloc Paladina postavil a spokojenost... :-)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    tak tak, proti mne vzdava i quest roguna :D https://hsreplay.net/replay/hcRqikY8TzPqPPmXiZ8hXA
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    PHOBOS99: Special Kajjak league
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    KAJJAK: sakra v jaký žumpě to hraješ? :D ten turn 10 protihráčův... džízs... proč já takový lidi nepotkávám?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja si zkusil vsechny 5x a nejlip mi vysel hunter 5-0 a shaman 5-1.
    takze jsem si vyjel rychle 100g behem vcerejska a utratil je za arenu s vysledkem 0-3 :)
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    KAJJAK: shaman>war
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    na brawl muzu doporucit warriora, ze 4 her 3 vyhry... Jen to je nejake porouchane, za umrti dostanu vetsinou vic nez jeden banan...
    C4RC455
    C4RC455 --- ---
    ZAPPO: Já to hraju bez bloodlust a taky vpohodě. Snažím se držet zbran, flame totem atd. Hlavně to ale hrát hodně útočně, nečistit nic co nedává úplně smysl a jít face. Většinou jsem o kolo rychlejší
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ONDRA_PATA: tam je to rng, dost mu muzou prijit shitovy murloci, ale taky ne :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam