• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KOZLIKK: to vypada,ze se to tyka jen pc verze? na mobilu to nemam
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    KOZLIKK: those are rookie numbers you gotta pump those numbers up
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    [ J4C0B1M @ Hearthstone - Heroes of Warcraft ]

zatim 5:0, ale jsem to fakt podělanej hrát, protože vim, že Kripp (a jiní pro hráči) by s tim dali 12W jak prd a já to ňák poseru tak na 8W :D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    jo! nejhranější karta!

MATHES
    MATHES --- ---
    DOCKINEZ: dava si ho hezky jen pokud ma warr slabej start a pak nesnipuje abilitou :))
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    KOZLIKK: je to zabitý 8. kolo, ve kterém potřebuješ hrát buď ice block, nebo nějaký damage spell... ideálně pyroblast z glyphu
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    ONDRA_PATA: Jestli to nebude tím, že na konec sezóny všichni honěj rank tím nejjednodušším možným způsobem :/
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KVIIIK: same today.
    jsem mel samy taunt warry,tak jsem se nasral,vzal svyho a najednou 5 hunteru v rade
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    KOZLIKK: já teda v burn magovi medivha nehraju, na co taky...
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Nevím, jestli je to mnou, nebo nějakej současnej trend, ale potkat v řadě sedm face hunterů a po nich dva taunt wary je opravdu frustrující... :( Zlatej wild, fakt že jo.
    FARSTEPPA
    FARSTEPPA --- ---
    KOZLIKK: Tak s tim teda nesouhlasim. Discover Mage je proti warrovi hodne favoured. V tom decku je takovyho burnu, ze heropower tomu warriorovi nestaci.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    MATHES: burn mage ho dává docela v pohodě
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MATHES: No proti pirate warrovi mi upřímně nevadí tolik hrát, prostě se bránim a buď to vyjde, nebo ne. Proti quest roguně nevrdim, že neni těžký vyhrát, s tim silence lyra priestem, kterýho teď hraju nejvíc to jde často dobře, ale mně to předevšim fakt vůbec nebaví - je to jenom o tom, jak mu to přijde, přičemž když to přijde dobře a zahraje to včas, si v prdeli a neudeláš s tim nic. Jediný co pomůže je rychlá agrese, kdy je mrtvej do pátýho kola nebo už to stejně nezachrání. Zrovna s taunt warrem mně bavilo je trollit, hraju tam Cho a když je schovanej za tauntem, tak je to pěkná sůl do rány:-D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MATHES: ale no tak, to uz nehrajes toho murloka? Vzdyt ten si tohohle warra dava hezky.

Já s nim mam teda extremne kladnou bilanci na rancich 10-6.
    MATHES
    MATHES --- ---
    WOTAR: mne prijde quest rogue skoro to samy jako pirate warr - da se to porazet, pokud si to souper nelizne naprosto insane, coz je neco s cim jsem v pohode, ale quest warr je neco, co se da stabilne zabijet fakt jen kombem (treba ten exodia mage na nej funguje docela dobre... ale dostava na drzku od vseho ostatniho)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    HEERO:
    MATHES: Já taunt warra celkem v pohodě porážim se lyra silence priestem, samozřejmě záleží, jak to komu přijde. Akorát stejně jako proti quest rogue hraju co nejvíc agresivně což docela jde, protože když si nahodí taunt při očekávání inner fire comba, můžu mu ho většinou silencnout:-D
    Je pravda, že třeba v control quest priestovi je to fakt frustrující, s tim se proti taunt warrovi fakt vyhrát nedá, ale za mě taunt war rozhodně rozbíjí metu míň, než quest rogue, i když je fakt, že i on přispívá k destrukci klasickejch kontrolu a k příklonu ke combo deckum (hlavně že se Blizz dušoval, že combo decky chce spíš vymýtit...)
    MATHES
    MATHES --- ---
    HEERO: proste me nebavi hrat proti taunt warrovi u kteryho je to jen o tom, jestli si do 10. kola tech 7 tauntu lizne nebo ne, protoze mas dve moznosti

A) overcommitovat na board, abys nejakym zpusobem hral kolem ragnapower, takze dostanes brawlem
    B) hrat kolem brawlu, nehrat toho na stul moc, takze bud te proste v mid-late game dozene v tempu a nebo jen umlati value z ragnapower

prijde mi, ze varianta B je proste nerealna vyhrat a nebavi me se modlit, aby si neliznul brawly (pripadne whirlwind into sleep with fishes)
    HEERO
    HEERO --- ---
    MATHES: ty taky? zrovna jsem tu chtel napsat, ze uz sem asi 3 tydny nehral, kdyby vas to zajimalo :-)
    MATHES
    MATHES --- ---
    KVIIIK: tesat. taunt war je duvod, proc jsem prestal hrat. i quest rogue je oproti tomu zlatej
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    KVIIIK: prave jsem rozslehal taunt warriora s zoolockem (kamos R3 s taunt warrem, takze skiller, zadnej lucker)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam