• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ONDRA_PATA: taky kravina hrat evolve, kdyz mam jenom 1mana miniony.
    BLESK808
    BLESK808 --- ---
    ONDRA_PATA: Jak rika Mathes. Od msog aggro shamana mam na ne averzi, ktera me doted neopustila))
    MATHES
    MATHES --- ---
    ONDRA_PATA: on reaguje na ten evolve into doomsayer...
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    BLESK808: asi nejakej rozmazlenej mladik.zlatej mag,zlaty karty...a ja jen plnil quest s predungoro jade druidem na r19 :)
    kdyby se vztekal na r5 a ja mel nejakej cancer,ale takhle....
    BLESK808
    BLESK808 --- ---
    ONDRA_PATA: Dobře vám tak:D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    nejlepsi je,kdyz ti evolve udela doomsayera. dve hry po sobe...
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    FEKASON: to je ale s těma třema kktama co davaj mega value
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Evolve a devolve jsou svinarny na peknou radku plnejch boardu.
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    _DOMINIK_: Ja jsem parkrat potkal neco podobnyho, s rozdilem +/- 5 karet (byl tam navic evolve) a ten pirate package ti zajisti dobrej board v early, midgame ma shaman tradicne silnej a Bloodlust ti muze dat dost necekanej early lethal.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ONDRA_PATA: tezko rict, ale sam bych to nenapsal, protoze bych mel strach z grammar nazi :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOCH2: jsem zrovna pracoval,takze jsem videl jen zacatek basnicky "you'Re mother is fuckin whore..."
    co se na to rymuje? :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ONDRA_PATA: ne, pokud si takovyhle vyhruzky nescreenshotujes :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    da se nejak dohledat,kdyz mi souper poslal request a pak mi vypsal peknej sloupec vyhruzek a hned se smazal? neda,ze?
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    J4C0B1M: no jo, vsak on Standa hraje vsechny svoje decky dost odzadu, co jsem tak videl. ono je asi neco jinyho mit to na rank grind (kde to clovek obecne chce mit spis rychly) a na turnaj (kde chce mit spis co nejvic prekvapivych techu, aby soupere, kterej ma vsechny netdecky namemorovany a nahrany, umel prekvapit). kazdopadne Cifkovi nehodlam oponovat, proti nemu ja jsem hodne malej pan :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    _DOMINIK_: myslim že to je deck od Cifky
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    J4C0B1M: protoze vsechny shaman jade varianty jsou dobry :)

zrovna tenhle list mi ale teda prijde jako takovej zvlastni kockopes. aggro vezre by imho mely hrat 2x bloodlust, ten jade 4drop (tenhle list nema univerzalni 4drop ani jeden!) a hlavne imho nejlepsi novou shaman kartu - primalfin totem. ten je s flametonguem (i bez nej) uplne neskutecne prisnej. tohle se sice trochu tvari jako aggro (bloodlust, patches package, burn...), ale ma do toho zabudovanej zvlastni malej elemental package a stonehilla (stonehill je teda fajn, ale cekal bych ho spis v tech evolve variantach), kterej to spis zbytecne rozmelnuje, z myho pohledu

ja na standardu rankuju s necim podobnym, akorat vic do aggra (viz ty zmeny co jsem psal vys) a mam celkem podobny win-ratio. minulej season jsem s tim vylez na r5 jen tak pro zabavu, prestoze uz jsem ho mel na wildu. ale tohle prakticky neprohravalo, tak jsem si rekl, ze vygrindim nejaky ranked winy. rekl bych, ze to v soucasny mete nema skutecne spatnej matchup (total control shaman s nekonecnym sweepem je spatnej, ale toho uz jsem celkem dlouho nevidel)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    12-0 (R15 0*> R10 2*)na ladderu :D proč je to kurva dobrý? #netdeck

HOCH2
    HOCH2 --- ---
    J4C0B1M: ja sazim na draka :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    Tak tomuhle rikam kombo :)

MILL OTK - 500 Rogue Wins Special