• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    HS Battlegrounds maji vlastni klub: [ Hearthstone Battlegrounds ]
    HS Mercenaries maji vlastni klub: [ Hearthstone Mercenaries ]

KAJJAKovy decky davejte na hearthpwn az pote co s nima udela legendu. Diky.

update:
    Říjen 2021 - furt nic
    Leden 2020 - ještě ne

Jedná se o online sběratelskou karetní hru od Blizzardu, která je dostupná pro Windows, Mac a iPad, iPhone a Android a odehrává se ve světě Warcraftu.

Chcete si zahrat pratelsky turnaj na semi-competetive urovni?
    Certifikovana NYX liga je tady prave pro vas: [ Hearthstone - Okresni prebor ]
    rozbalit záhlaví
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    J4C0B1M: protoze vsechny shaman jade varianty jsou dobry :)

zrovna tenhle list mi ale teda prijde jako takovej zvlastni kockopes. aggro vezre by imho mely hrat 2x bloodlust, ten jade 4drop (tenhle list nema univerzalni 4drop ani jeden!) a hlavne imho nejlepsi novou shaman kartu - primalfin totem. ten je s flametonguem (i bez nej) uplne neskutecne prisnej. tohle se sice trochu tvari jako aggro (bloodlust, patches package, burn...), ale ma do toho zabudovanej zvlastni malej elemental package a stonehilla (stonehill je teda fajn, ale cekal bych ho spis v tech evolve variantach), kterej to spis zbytecne rozmelnuje, z myho pohledu

ja na standardu rankuju s necim podobnym, akorat vic do aggra (viz ty zmeny co jsem psal vys) a mam celkem podobny win-ratio. minulej season jsem s tim vylez na r5 jen tak pro zabavu, prestoze uz jsem ho mel na wildu. ale tohle prakticky neprohravalo, tak jsem si rekl, ze vygrindim nejaky ranked winy. rekl bych, ze to v soucasny mete nema skutecne spatnej matchup (total control shaman s nekonecnym sweepem je spatnej, ale toho uz jsem celkem dlouho nevidel)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    12-0 (R15 0*> R10 2*)na ladderu :D proč je to kurva dobrý? #netdeck

HOCH2
    HOCH2 --- ---
    J4C0B1M: ja sazim na draka :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    Tak tomuhle rikam kombo :)

MILL OTK - 500 Rogue Wins Special
    https://www.youtube.com/watch?v=hBmhtmuJnMU
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    J4C0B1M: +golden :) Utok je zajimavy, co jeste se tu nedozvim :)
    Ja to pouzivam jenom na legendarky pri krafteni vetsinou nebo pri hledani sweeperu "all".
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HOCH2: taky můžeš podle útoku nebo třeba mít zadaný víc kritériích najednou
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    J4C0B1M: nevedel, ale asi to bude chytry, protoze to nefiltruje jen podle taunt, deathrattle, atd, ale muzes dat jenom spell, minion atd. Extra je extra funkce navic, o ktery jsem nevedel :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Hmmm, věděli jste, že se dá do HS filtru napsat extra?
    [Hearthstone] The Button Has Been Pressed
    https://www.youtube.com/watch?v=FnxtvRqg4b8
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    [ J4C0B1M @ Hearthstone - Heroes of Warcraft ]

Tak nakonec vše dopadlo tak, jak to vypadlo podle decku, ale jako zajímavý, že od 6:0 až do konce jsem potkával jen mágy (což znamená 7x mage, 1x priest, 1x hunter), 1. prohra na 9:1 byl priest, ale to jsem částečně prohrál misplayem a pak 2. prohra na 11:1 hunter co měl constructed deck (ale já bych neměl co brblat), z packů hovno a arena byla koupená za real money :D

J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Hmm v tenhle čas (cca 15:00) mi arena za stavu 5-0 hodila proti sobě člověka s 6-2 sem si myslel, že to nebude hledat až takhle rozdílný skore :thinking:
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    J4C0B1M: ne, vystacim si s pokemony a pogy :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    HOCH2: Tipuju, že máš i fidget spinner, co?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    NAPOSPAS: warlock 2790, zbytek do petikila pac nejsou zlaty :)
    FLAD
    FLAD --- ---
    Ten elemental, co discover jiny elementaly ma nejakej podobnej bonus na Epic/Lege jako Eliska na ten svuj pack?

Potkal jsem ctyri priesty v rade a kazdej si pokazdy vygeneroval Lyru dvakrat za hru. Jakoze moc nevim, co s 3x Lyrou za hru...
    AZIM
    AZIM --- ---
    J4C0B1M: u me je to priest ... druhej je warrior s cca 609

UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    WOTAR: to zadna, me RNG vubec nevadi. kdyz prohraju protoze topdeck flamestrike nebo neco takovyho, neresim to. zatimco kdyz vyhraju, tak "YEAH NIGGA, YOU GOT KNOCKED THE FUCK OUT!" uplne odcizenej pocit stesti, kterej me bavi :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    UNLEASHEDD: Zajímavá úvaha, nicméně tenhle pocit odměny je principem v zásadě všech karetních her a v karetních hrách určitou náhodnost budeš mít vždycky. Já naopak cítim větší pocit odměny po nějaký fakt dlouhý hře, kde jsem musel přemýšlet a fungoval mi třeba nějakej nápad. Když rychle klesám, ale s nějakym cancer deckem, dobrej pocit z toho nemám, každej to máme jinak. Blizzard se to snaží dělat zábavný pro všechny, na čemž ostrouhá ta profesionálnější část, ale jinak bych nad RNG tolik nebrečel, zase čistě o tom to neni, nikdo tě nenutí to hrát, zkus třeba Gwent, kde je ho míň
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    WOTAR: myslim si, ze hry tohoto typu, vydelavaji na principu cim rychlejsi hra, tim rychlejsi pocitova odmena (at uz vyhra nebo prohra). rng/luck zajistuje, ze i casual/lama dostane svou davku endorfinu/serotoninu/whateveru a pokracuje v "zavislosti". takze luck = profit
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    NAPOSPAS: a vidíš! Mohl jsi mít místo toho další 2 classy zlatý :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam