• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    nejdriv 6:0, nakonec 11:2, prejte mi stesti (protoze nejsu nic jinyho nez lucker hehehe)

FEKASON
    FEKASON --- ---
    Podle me HS upada predevsim kvuli neustalymu zjednodusovani. Precejenom, uz vic nez posledni rok existujou decky, se kterejma maj boti 50%+ winrate (boti zacinali na midrange shamanovi a pak presli na pirate warra) coz zhruba vypovida o tom, jak narocny rozhodnuti musi delat hrat kterej se rozhodne hrat ten deck.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MATHES: Nikdo netvrdí, že není, ale tvoje přirovnání je přehnaný.
    MATHES
    MATHES --- ---
    J4C0B1M: RNG jak ti to prijde je neodmyslitelna soucast karetnich her. bullshit typu yogg fakt neni. je to mozna "stejna velicina" ale v duchu stejny logiky jakoze nuz a atomova bomba je v podstate to samy, protoze oboje jsou zbrane...
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    MATHES: něco takovýho jsem vůbec nenapsal, ale i kdyby, tak v podstatě to je RNG vs RNG, stejná veličina, ale jiný hodnoty...takže jen poukazuju na to, že obě dvě situace jsou málo pravděpodobný a ze sekce WTF :) šance na to, že jsou dvě kopie jedný karty v posledních 3 kartách decku je dost malá, ale jasně, že Yogg má na výběr ze "všech" kouzel a to že ti to nahodí 2x kartu která ti jako ?jediná? ve hře (Standardu) zajistí nesmrtelnost v soupeřově tahu je prostě sračka. Naprostou většinu lidí něco takovýho prostě nasere nebo na to čumí a kroutí hlavou, ale jasně že s časem se nad tim lidi pousmějou. A to neberu v potaz další okolnosti, matchup a celej průměr hry, která směřuju k něčemu výše zmíněnému, jako když to 2x pyro hraju kvůli tomu, že jsem často potkával priesty/q warry a když na to dojde, tak si nelíznu ani jeden :D
    AZIM
    AZIM --- ---
    a co takhle usporadat letni turnaj ?
    MATHES
    MATHES --- ---
    J4C0B1M: jakoze davas rovnitko mezi RNG jestli si liznes kartu co potrebujes a to, jestli ta karta udela to co potrebujes?

ty uz zase pijes ten marihuanovy gin, vid?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    tahle prohra s magem me nakonec celkem bavila, skoro jsem ho umilloval :D https://hsreplay.net/replay/e6GMuDSHzCa2rmBet9sYwk jako 4ovce, 4firebally, 3 miror secrety, 4 cabalis tomy, dve destroy frozen komba, padalo mu to tam pekne a yogem nakonec se malem pohrbil :D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    J4C0B1M: Ten si to ale vyloženě vymodlil:-D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    WOTAR: nevyhoda je, ze tech deku je tam daleko vic, nez na standardu, takz e cas od casu musi prohrat kazdy :)
    Ale diky novym edicim ten wild ziskava na sile - treba nzoth byl pecka uz v dobe old gods, ale treba s prichodem questu pomohl i priestovy :)
    Proste nabalujes, nabalujes, kdy pak zjistis, ze dalsi nevyhodou je to, ze mas jen 30 karet a vsechny, co tam dat chces, se ti tam proste nevejdou :)

J4C0B1M: neni nad to mit jako priest 40 zivotu, k tomu rena a dva vracece (brewmastery).

J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    PHOBOS99: to byla jen moje dnešní zkušenost, ale bullshity jako tohle za to z části můžou, jako wtf is dat?
    Disguised Toast Goes Nuts After The Most Insane Yogg-Saron RNG In The History Of HearthStone
    https://www.youtube.com/watch?v=ZLyjYZktA9M
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    J4C0B1M: což by se ti v jiný karetce nestalo
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Víte proč ubejvá hráčů? Protože kurva člověk hraje v magovi 2x pyro a má ho kurva prdel 2x v posledních třech kartách
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    HOCH2: No hlavně ve wildu mám už teď fungující decky, který nebudou tak zasažený novou edicí, co mi padne z F2P věcí na nějakou classu třeba využiju na 1-2 decky do standardu, ale jinak si radši budu hrát na wild písečku decky, co fungujou
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    WOTAR: wild je bozi, pojd :)

Hele, jako ja hraju wild a jsem spokojenej. Diky zachytnym bodum se ted dostanu do 15 celkem snadno a pak mam mesic to zkusit dal a dal.
    Je to zajimavy, pestry a rozhodne RNG, ale i tak hodinku denne tomu dam.
    Je to i zabavnejsi nez kdyz byli jenom GaG nebo Tournament.
    Sice rogue q nebo jade golem baliky jsou cancer, ale i to se da obcas osefovat nebo prezit.

Jediny, co me mozna jebe je to, ze ten quest na 10 vyher ve standardu a ziskani Maiev mi tam bude asi svitit pekne dlouho.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    KOZLIKK:
    WASQ: Taky bych to viděl na Gwent, co to vyšlo, tak HS zapnu občas akorát na mobilu v práci na udělání questů a brawl a jinak prd. S novou expanzí to vidim na pár packů za goldy a přechod do wildu, nechce se mi do toho sypat každej rok preordery na tři expanze. RNG styl stále pokračuje a někdy je to fakt funny, ale někdy už mě to fakt nebaví:) Nicméně tři nový expanze za rok maj zase tu výhodu, že bude třikrát za rok něco novýho a nový decky, což mě baví u těch streamerů sledovat. I Savjz třeba teď vymýšlel různý zajímavý věci, ale většina kombinací už proběhla
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja hraju kazdou sezonu na r15,pak si hraju daily questy a sbiram pomalu vyhry s hrdiny,ale na 10 se uz nezenu,protoze na posledni hvezde pred r10 jsem vzdycky minimalne dva dny.hlavne opet samej pirate warr,shamani....ale nevidel jsem q rogunu ani nepamatuju.mozna jsou vsechny v top 10 :)

mne celkem chybi nejaka nova solo adventure
    MATHES
    MATHES --- ---
    WASQ: ja se vratil k mtgo :))
    PLECH
    PLECH --- ---
    Nová expanze je dobrá, ale taky prakticky už nehraju, jen občas sleduju. Já jsem myslel, že to bylo tím, že jsem se musel učit na státnice, ale jak to tu tak čtu, tak je to asi nějaká epidemie.

Koukal jsem na Trump teachings Gwent a vypadá to zajímavě, ale nějak se mi do toho nechce nořit, učit se další tuny karet. Vidím to spíš tak, že se začnu učit pořádně šachy. To je perspektivnější.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    imo se na sledovasti taky castecne podepisuje rostouci popularita PUBG, na ktery se taky dobre kouka, podobne jako na hs a to, ze "dlouho" nebyly novy karty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam