• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    MATHES
    MATHES --- ---
    J4C0B1M: to mas pravdu, ale kdyz me to proste nebavi...
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    FEKASON: mám :D neboj
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    J4C0B1M: Doporucuju pridat Ship's cannony :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    J4C0B1M: to jsem potkal vcera, ja jako priest jsem mu toho 1/1 charge sebral, on mel jednoho na ruce, mel uz quest 5/5 prisery, zkopiroval si tri toho myho a vylozil svyho.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Docela jsem si "vymyslel" supr zábavnej deck do wildu, s tim dam snad ještě R5 tuhkle sezonu :D

KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KOZLIKK:

no a povedlo se? dostal si se na ranked 3?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KOZLIKK: zkusmo hitnul 3? :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    DOCKINEZ: no tak já normálně dělám oboje :D ale teď (snad) si ho poprvý nekoupim. Chápu, že spoustu lidí na to nemá čas každej den, proto se mi zdá ok přijít 1x za 3 dny, udělat všechno a zas pryč
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    J4C0B1M: No vidíš, a to já radši ten preorder
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Daily beru s main balikem kdyz se mi hodi, ostatni ignoruji nebo menim za neco jinyho.
    Pokud je brawl, tak se snazim udelat questy, ktery s mainem neudelam.
    Maiev ignoruju a doufam, ze mi brzo uvolni misto na treti quest a ze tam nebude hnit navzdycky :)
    WASQ
    WASQ --- ---
    Já vynechávám daily, protože když to zapnu, tak jsem dycky nasranej. No more randomrandom bulshits :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    LEDOFREDO: coz imho neni moc dobry napad, protoze to podle me ma vliv na kvalitu hry pro casual hrace (lidi nerozbalujou packy, nedostavaj novy karty, nevylepsujou decky/nezkousej novy veci)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ONDRA_PATA: az s novou expanzi
    TRAFO
    TRAFO --- ---
    Daily je na imo na chvilku. Kolikrat udelam jen takovej random balik se kterym dam par ranked wild her na low ranku a stejne vyhraju.
    A souhlasim s tim, ze pak clovek pak ani nemusi delat preorder. I v tyhle expanzi jsem craftil jen par karet, kdyz jsem mel neco nasetreno.
    Celkove jsem se dostal k tomu, ze pokud nebude nejakej "special" deal, tak do HS uz nedam ani ká.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    J4C0B1M: u me je duvod cas. daily questy jsou ted v kazdy hre. kdyz toho clovek hraje vic, tak by nedelal nic jinyho nez daily questy ve vsem. takze proste u her co me momentalne nebavi na daily questy kaslu i kdyz jsou megavyhodny. jestli me to zase nekdy chyti za koule, tak holt ten usetrenej cas zaplatim. + muj telefon je z pozdniho stredoveku. kdybych mel lepsi, tak farmim v praci o sto6 :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    jsem na mobilu,kdy bude cca ten patch s novymi pravidly tozbalovani baliku?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Btw nechápu, že to někdo ani nezápínáte, za měsíc daily questů uděláte minimálně 1400 goldů (spíš o pár stovek víc) a pokud čekáte na nové rozšíření, tak pak nemusíte ani kupovat preorder
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KOZLIKK: to jsem potkal dvakrat a oboji prohral
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: to vypada docela zabavne... ze bych to takhle na konci sezony konecne zapnul?:D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    UNLEASHEDD: teď jsem dostavěl 72,6 tempo rogue, tak jsem na to zvědavej :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam