• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    FLAD:

asi to zkusim s dragonkid operativy, je tam obrovsky value a draku ma v decku dost...
    FLAD
    FLAD --- ---
    KAJJAK: Pokud chapu dobre namitky, to ze obetujes early phase a puvodni soft taunt funkci Priest of Fiest, tak by ti v tom pripade mohlo bejt jedno, co tam mas, pokud ten drop neni vylozene blbost a ma relativne rozumny staty. Tak tam dej Barnese kvuli tem par hram, kdy vytahnes Ysh a mas klid.
    PLECH
    PLECH --- ---
    J4C0B1M: Pěkný, škoda, že neni na konci vidět, jak si podávají ruce :)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    FLAD:

na nerf cavern roguny cekam jak na smilovani bozi, proti te kontrol proste nema sanci... Ja davam concede a nestracim cas, vyhrat by se mi podarila tak jedna z 5 her...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    FLAD:

priraty zatim klatim uplne v pohode https://image.prntscr.com/image/nqZ658fATMSpaMrt0xFzYQ.png

kabal talon mi v tom 4 tahu nema koho podporit, ja prvni 3 tahy prakticky nic nehraju a cekam na board clear pomoci embrace shadow.. To se hodi prevazne proti hunterum, piratum a agro druidum... Kdyz uz neco ve tretim zahraju stejne je mi to zabito jeste ten tah...
    FLAD
    FLAD --- ---
    KAJJAK: Co kabal talon? To je solidni drop, sam ma 4 hp a da druhymu 3 - jsi na 7 jako u doomsayera? Na rogunu to teda nestaci, a proti piratum jsi s tim stejne pomalej jak s Priest of Fiest.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    potrebuju tam misto Feastu teda nejakeho miniona co funguje proti agrum, mel sem tam doomsayery, ty fungovaly super, ale tahal mi je yshaarj tak sem je musel odpalit...
    tady https://hsreplay.net/replay/6BG5ZJF2iE8sSCWPqNncBR v 6. kole priklad jak venuje celkem silne usili na sestreleni toho Feasta a prakticky tim zabije cely tah + jeden removal ktery mu bude chybet na opravdova prasata co prijdou pak... Ktery jiny minion za 4 ci mene mana ma podobny efekt krome doomsayera?

a Yshaara si chci v decku rozhodne nechat jako finishera v hrach jako je tahle https://hsreplay.net/replay/qCZ39934C5uitfUm5bTra5

jinak proti magum prakticky staci greater healing potion 4X pouzit... nemaji dost kouzel aby ti vzali tolik HP a sypou je relativne pomalu...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    J4C0B1M:

Tak ti Feasti tam jsou kvuli agrum, jak ti PW:Shield pomuze proti agru?
    Navic zadna dalsi kouzla v tom decku proste nechces, esencialni pro ten deck je proti agro souperi najit VZDY clear na zacatku hry...

Shadow visions ti vzdy nabidne 3 kouzla na vyber a ja potrebuju, aby jedno z nich bylo dragonfire potion nebo jedno z dvojice embrace shadow / circle of healing (podle toho co po muliganu mam v ruce)

To je esencialni princip kterym se ten deck hraje, na zacatku vlastne na board nehrat nic a pak vycistit agru board v pravou chvili....
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    NYRLEM: jaksi zapomínáš, že ňákym posranym standardem, kde o "nic" nejde a každej druhej toy jede hyper aggro deck HS ale nekonční. Ale tak jasně, ten deck (karta) neni dobrej, to jen Kolento je
    horzně špatnej :D

[Very good game Mage Quest] Toast vs Kolento 06/23/2017 G
    https://www.youtube.com/watch?v=7gaTL86x-co

J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KAJJAK: aspoň jednoho za 2. Shade? Jako kdyby tam byly PW:Shieldy, tak řeknu ok. Nebo Cairne? A nebo oba pryč a přidat Barnese + Cairna/Deathwinga Dragonlorda?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    J4C0B1M:

vtip je v tom ze souper nevi kolik spelu mam, takze radsi za kazdou cenu sejme priest of the fiesta nez by mi sel do hlavy :-) to mas 12 usetrenych hp...

Ale tak necham si poradit, za co bys je vymenil? :-)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KAJJAK: 2x Priest of the Feast na těch pár spellů? orly? Ti magove museli bejt dobrý matláci
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    konecne jsem odladil jeden priest deck, z ranku 20 na rank 13 za par hodin, kdyby mel nekdo zajem o popis jak to hrat tak satci napsat...

Jedine rasy od kterych dostavam naklep jsou priest, palladin a roguna, ale nastesti je moc nepotkavam...

Proti magum a warriorum za 60 her pekny 100% winrate :D Hold ten mag asi nebude tak dobrej jak Krip tvrdi :D

LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    zrovna sem je dodelal, super :)
    AZIM
    AZIM --- ---
    ted koukam ze od zitra bude double reward za questy, takze se vyplni je dneska nesplnit pokud mate dva a pockat na zitra
    MATHES
    MATHES --- ---
    NYRLEM: kdo mluvi o constructed? ja mluvim o arene. kdyz blizz vydal ty vysledky, tak tam byl docela netesne nejlepsi, co si vzpominam.
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    PHOBOS99: to video jsem videl a krippa znam od diabla, jen bych mirnil jeho svatoreceni ;) btw. nejednalo se o predikci, zvanil o tom jak je broken v buildu s antonidasem a firebally zadara a bylo naprosto zjevne, ze o mete na standardu nema sajn
    ps: kraviny? doporucuju ti se moc nerozcilovat, aby ti nepraskla zilka, to by mi bylo lito ..
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    NYRLEM: trump si nemá z koho dělat prdel jeho predikce jsou naprosto marný. a zrovna ten mage quest je ještě playeable.

kibler má video, kde mluví o tom, jak je náročný odhadnout dopad nových karet a že sám toho spoustu podcenil/přecenil v ungoru, tak si to aspoň pusť, než začneš vypouštět takovýhle kraviny. kripp prostě je dobrý, je to vidět na jeho výsledcích
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    J4C0B1M: trump si z nej docela dela prdel :) pamatuju si, jak vychvaloval mage quest do nebe, jak je to broken :D on vazne zase tak dobry neni ..
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    PHOBOS99: a s notnou dávkou smůly
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam