• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    NECECH
    NECECH --- ---
    J4C0B1M: Dneska 12:2 s Druidem (!). Mel jsem Deathwinga, 2x living mana, 2x Nourish, 2x Swipe, 1x Innervate, jinak prumerny, ale zadny vyslovene spatny karty, nejhorsi asi Spawn of NZoth a Ultrasaur. Nic, co by generovalo dalsi karty. Jak jsem stoupal, pribyvalo Stonehillu a Glyphu. Ale Glyph do Cabalists Tomb mi nedelal problemy, je to docela pomaly. Nejtezsi protivnik hral Stegadon (kouzlo) a v dalsim kole Dinosize. Hodil jsem na nej Deathwinga. :-)

WOTAR: Myslim, ze Blizzard to nedela jenom kvuli divakum, ale predevsim kvuli novackum. Muzou si takhle generovat husty legendarky, na ktery jinak nemaji. Zahrajou, funguje to, potesi to, chteji to mit, tak koupi packy. A nacrafti si minimalne dalsi card generatory.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    ELEMENT_LEAD: neni tam ale napsano, ze kdyz uz mas vsechny, tak zase tu moznost ziskani dostanes?

"... If a specific Legendary is in your collection, it will not drop again from packs until you've acquired all the legendaries from that same set."
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    J4C0B1M: No jo tak pro RNG je Hearthstone kritizovanej asi nejvíc a proto ho hodně lidí opouští, přestože aspoň pro diváka je to zase zabávný (a proto to asi Blizzard tlačí).
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Ano, jako kdybych o tom nepsal :D právě jsem dohral arenu (8:3) jen kvůli tomu, že ti idiot v areně dá turn 3 Stonehilla, turn 5 White Eyes a 10/10 si lízne z dvaceti karet, ok gg wp
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    Začínaj mě pěkně srát arény, poslední dobou dostávám fakt jen od lidí co prostě generujou donekonečna karty a nejlíp karty co generujou karty
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    PHOBOS99: urcite ne, protoze tech pet karet nebo kolik to vetsinou potrebuju do decku, ktery jsem ochotny hrat si muzu v pohode ucraftit on day 1 a dal se tim nezabyvat. ale to je jedno, ja to hraju celkove dost po svem, protoze v podstate jen sbiram legendarky a hraju jen sem tam, kdyz je nejaka nova zabavna roguna, druid nebo hunter.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    ELEMENT_LEAD: kdybys místo cíleného craftění bral nové sady, a dust spotřebovával na ty zlaté legendy, tak bys na tom byl nejspíš líp.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    LEDOFREDO: aha, takze jsem zase specialni, protoze ja si uz snad nekdy od grand tournament kupuju pouze base set, protoze doufam v gold verze legendarek co uz mam. z novych setu vetsinou jen cilene craftim

tak to uz nepujde no, zas tak mi to zily netrha, ale mohli to domyslet do konce. kdyby to nechali, ze zlaty otevrit duplikatni muzes, tak je to stejne jedno, protoze za ne ucraftis jakoukoli nezlatou. takze by to byl win:win.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    NAPOSPAS: protože když mám obyč a padne mi zlatá, tak mám mnohem větší radost a i kdybych tu zlatou nechtěl, tak ji z 1600 spálim a udělam jakoukouliv jinou :D
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LEDOFREDO: ne, vetsinout do 3. :D
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    HOCH2: :D .. ale ne az 24. ! :)

NAPOSPAS: soude podle diskuse na redditu na toto tema existuji lidi, kteri touzi po konkretni zlate legendarce, kterou uz maj v normalu. Nyni maji sanci ze jim zlata padne, ale o tuto sanci prijdou pokud nemaji uplne vsechny legendarky z daneho setu ... osobne si myslim, ze techto lidi moc neni
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Navic, pokud bys mel k jiz existujici legendarce (nezlate), dostat tu samou nezlatou, tak je pouze vydelek 400 dustu, takze za me ty novinky taky dobry :)
    NAPOSPAS
    NAPOSPAS --- ---
    J4C0B1M: Proc, vsak to je super, ne? To znamena jenom to, ze ti to neda golden lege, kterou uz mas normalni a naopak, takze win win
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    LEDOFREDO: mluv za sebe, ja si z detstvi pamatuju, ze jsem ho zral celej naraz :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    jako zmena je to dobra, ale nasazovat to 2 mesice od ohlaseni mi prijde jako spatny rozhodnuti .. verim ze pro vetsinu casual (ale nejen) hracu je jeden z hlavnich tahaku k hrani to, ze si udela quest, das si par her a radove obden si otevre balicek s prekvapenim ... ted clovek hoardi goldy aby mel z toho potom vetsi value, coz mit sice bude, ale imo poteseni z hrani bude v souctu mensi, nez pri prubeznem otvirani .. otevirat si kazdej den okynko adventniho kalendare je proste lepsi nez ho sezrat celej naraz :D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    pffff, tohle se mi nelííbí Golden cards and Normal cards are considered the same for the purposes of this feature.
    FLAD
    FLAD --- ---
    KOZLIKK: Voni si tam vzali Priesta? Dobry :)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KAJJAK: no, removaly myslim, ze lidi pridali po tom, co se treba chteli zbavit prave golemu nebo 5/5tek u roguny.
    Kazdopadne, je dobre, ze se nenechas odradit. Za me jsem fakt cumel, jak rychle ses dostal na zacatku sezony az na 10.
    Taky ta hra proti tobe mi ukazala, ze vetsinou ty karty kombinujes tak, aby to melo myslenku a nektery myslenky byly fakt vyborny, ze jsem si rikal, proc je taky nehraju.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    SPAJDA02:

jeste ne, teprv ho testuju a uz me tu par chytrych hlav posilalo do haje za to, ze tu davam decky co neprosly aspon 50 hrami :-)

Hlavne se mi libil i ten deck soupere, sejmout tolik vysokozivotovych minionu se jen tak nevidi... Vetsina mych souperu totiz ma hrozne malo removalu. Na removaly se posdledni dobou moc nehraje...
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    KAJJAK: dobrý hra, ten priest deck si tu postoval?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam