• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    NECECH
    NECECH --- ---
    KAJJAK: jakykoliv agresivni deck tohle smete ze stolu, jestli si v 4. kole neliznes auchenai + circle, takze ocekavam, ze budes statisticky prohravat proti aggro druid, midrange shaman, pirate warrior, murloc paladin, pripadne jade rogue a midrange hunter; ale verim, ze mas zejmena dobre sance proti freeze mage, ktery je tedka velmi popularni, mozna taky taunt warrior; jsem zvedavy na tvoji statistiku po 50 hrach :)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    PHOBOS99:

finisher na golem druida a quest warriora, nedokazi se ho zbavit... A kdyz ho hraju vesmes uz je mi jedno ze nebudou battlycry efekty...
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    KAJJAK: na co je ten y'shaarj? neokrádá tě akorát o battlecry efekty?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    par lidi me v chatu poprosilo, at sem nahodim svuj novej deck, tak tady jej mate ve vsi krase

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KOZLIKK: minuly tyden jsem ji dostal ve stredu,takze pocitam,ze zacatek tydne free areny bude streda?

nebo to byl ctvrtek...?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Glutonousz ooze :-D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    UNLEASHEDD: no je to shaman karta, tak asi něco dostane nebo budou freezovací neutrálové
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    KOZLIKK: takze shaman dostane nejaky freeze minion, nebo frostnova/blizzard/cone of cold?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KOZLIKK: pěkný, ale ten deck je fakt prasečí :D
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    KOZLIKK: na silence priesta..ok
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    NICKITA: gratuluju, pze to je shitlist :D skill!
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    Moje prvni 12ka (12:2) s Rogue, vzdycky kdyz to vypadalo, skoncila jsem na 11. Zvlastni, ze do tohodle decku bych to nerekla:

CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    UNLEASHEDD: Packy i prologue budou naraz, jakoze muzes otvirat nebo hrat, jak se ti zlibi... a prologue tu nekdo zminoval ze je zdarma... as I know...
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    jak to bude s novou xpanzi? nejdriv solo "prologue" za 700g a pak normalne packy? ja syslim packy uz par tydnu, mam neco kolem 60... a dnesni priest arena, zatim 7:0

KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    zasrana RNG, ze 4 karet mi to 3x po sobe nenabidne spravnou https://hsreplay.net/replay/Jddihtsxz8XQPQNEKHfnVN
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    NECECH: hraju ho az po coine:) ulovil jsem s tim felfire potion, firelance portal atd.
    NECECH
    NECECH --- ---
    PLOMBDENTIST: 2x Mana Bind??? Kdyz to hraje nekdo proti me, tak mu davam vetsinou Coin. :-)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    NECECH: Dneska 12:2 s Mage, 2x flame geyser, 2x mana bind, 2x blizzard, 2x volcanic potion, 2x fireball, 2x igneous elemental, 1x polymorph, 1x primordial drake a jako finisher hogger, the scourge of elwynn, nejdriv mi trochu přišlo, že v lategame budou chybet finisheři, ale ugrindovalo to všechno krome paladina, kterej si dal y'shaarj, rage unbound -> 3 vytazeny legendarky z baliku:)
    CAIA
    CAIA --- ---
    NECECH: Me prvni free arena pripravila ultraspatny druid balicek, ze jsem byl nakonec rad i za 3:3.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    jak zaspamovat board sesti 8/8 miniony do 10 tahu :D https://hsreplay.net/replay/brbe7G5HygLzSuuYnxyRg9
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam