• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    NECECH
    NECECH --- ---
    KAJJAK: OK prehlednul jsem Embrace the Shadow + Circle, ale kolikkrat ti to prijde?
    NECECH
    NECECH --- ---
    KAJJAK: Shadow vision neni uplne spolehlivy a pirat te zabije uz v 5. kole. Ty nemas early game minion, natoz taunt nebo shadow word pain. Doporucuji tar creeper.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    NECECH:

mas tam 5 board clearu, jen nejdou tolik videt... Pouzivam je s shadow vision...

KOZLIKK:

Her mam zahranych hodne, vesmes kvuli tomu abych ten deck co mozna nejvice poladil proti soucasne mete... Nebo ty predpokladas ze stavba zcela noveho decku je otazka 20 her?
    NECECH
    NECECH --- ---
    KAJJAK: jakykoliv agresivni deck tohle smete ze stolu, jestli si v 4. kole neliznes auchenai + circle, takze ocekavam, ze budes statisticky prohravat proti aggro druid, midrange shaman, pirate warrior, murloc paladin, pripadne jade rogue a midrange hunter; ale verim, ze mas zejmena dobre sance proti freeze mage, ktery je tedka velmi popularni, mozna taky taunt warrior; jsem zvedavy na tvoji statistiku po 50 hrach :)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    PHOBOS99:

finisher na golem druida a quest warriora, nedokazi se ho zbavit... A kdyz ho hraju vesmes uz je mi jedno ze nebudou battlycry efekty...
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    KAJJAK: na co je ten y'shaarj? neokrádá tě akorát o battlecry efekty?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    par lidi me v chatu poprosilo, at sem nahodim svuj novej deck, tak tady jej mate ve vsi krase

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KOZLIKK: minuly tyden jsem ji dostal ve stredu,takze pocitam,ze zacatek tydne free areny bude streda?

nebo to byl ctvrtek...?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Glutonousz ooze :-D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    UNLEASHEDD: no je to shaman karta, tak asi něco dostane nebo budou freezovací neutrálové
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    KOZLIKK: takze shaman dostane nejaky freeze minion, nebo frostnova/blizzard/cone of cold?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KOZLIKK: pěkný, ale ten deck je fakt prasečí :D
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    KOZLIKK: na silence priesta..ok
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    NICKITA: gratuluju, pze to je shitlist :D skill!
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    Moje prvni 12ka (12:2) s Rogue, vzdycky kdyz to vypadalo, skoncila jsem na 11. Zvlastni, ze do tohodle decku bych to nerekla:

CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    UNLEASHEDD: Packy i prologue budou naraz, jakoze muzes otvirat nebo hrat, jak se ti zlibi... a prologue tu nekdo zminoval ze je zdarma... as I know...
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    jak to bude s novou xpanzi? nejdriv solo "prologue" za 700g a pak normalne packy? ja syslim packy uz par tydnu, mam neco kolem 60... a dnesni priest arena, zatim 7:0

KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    zasrana RNG, ze 4 karet mi to 3x po sobe nenabidne spravnou https://hsreplay.net/replay/Jddihtsxz8XQPQNEKHfnVN
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    NECECH: hraju ho az po coine:) ulovil jsem s tim felfire potion, firelance portal atd.
    NECECH
    NECECH --- ---
    PLOMBDENTIST: 2x Mana Bind??? Kdyz to hraje nekdo proti me, tak mu davam vetsinou Coin. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam