• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    v kazdem pripade muzes se predvest a ukazat nam jak za 100 her postavis meta deck ty sam :D Myslim si osobne ze si nikdy zaden vlastni deck s vlastni mechanikou nezkousel ani postavit a provetrat ho na standardu... Naposledy co sme spolu hrali si dostal sadu 4:0 a to jsi hral net deckjy :D
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KOZLIKK:

ok, rekneme, ze mas pravdu, posli mi tu odkaz na prispevek s historie tohoto klubu, kde je jediny deck co postavil kdokoliv z tohoto klubu jiny nez ja a dosel s nima na nejaky zajimavy rank na standardu...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KOZLIKK:

pravdepodobne nejsem tak schopny hrac, abych behem 100 her vymyslel deck, ktery se stane stavebnim kamenem mety... to tady v tomhle klubu ale asi neni nikdo ;-)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    NECECH:

tak vtip je prave v tom shadow vision, kouzel jsem tam mel schvalne malo abych discovernul co mi chybi do komba...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    par poslednich zmen k videni tady http://prntscr.com/g04maz Nejsem si moc jistej jestli k lepsimu :D
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    NECECH:

tar creapery jsem tam mel, ale proti pirate warrovi je to stejne pomaly... Stejne tak jsem tam mel i second rate bruisery, ale hold jsme hranim zjistil ze oba vlastne nevyuziju... Pokud ti nedojde jeden ze 6 boardlcearu agro te stejne sejme... Hlavni je porazet controly a agra mi staci polovinu z nich...
    NECECH
    NECECH --- ---
    KAJJAK: OK prehlednul jsem Embrace the Shadow + Circle, ale kolikkrat ti to prijde?
    NECECH
    NECECH --- ---
    KAJJAK: Shadow vision neni uplne spolehlivy a pirat te zabije uz v 5. kole. Ty nemas early game minion, natoz taunt nebo shadow word pain. Doporucuji tar creeper.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    NECECH:

mas tam 5 board clearu, jen nejdou tolik videt... Pouzivam je s shadow vision...

KOZLIKK:

Her mam zahranych hodne, vesmes kvuli tomu abych ten deck co mozna nejvice poladil proti soucasne mete... Nebo ty predpokladas ze stavba zcela noveho decku je otazka 20 her?
    NECECH
    NECECH --- ---
    KAJJAK: jakykoliv agresivni deck tohle smete ze stolu, jestli si v 4. kole neliznes auchenai + circle, takze ocekavam, ze budes statisticky prohravat proti aggro druid, midrange shaman, pirate warrior, murloc paladin, pripadne jade rogue a midrange hunter; ale verim, ze mas zejmena dobre sance proti freeze mage, ktery je tedka velmi popularni, mozna taky taunt warrior; jsem zvedavy na tvoji statistiku po 50 hrach :)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    PHOBOS99:

finisher na golem druida a quest warriora, nedokazi se ho zbavit... A kdyz ho hraju vesmes uz je mi jedno ze nebudou battlycry efekty...
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    KAJJAK: na co je ten y'shaarj? neokrádá tě akorát o battlecry efekty?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    par lidi me v chatu poprosilo, at sem nahodim svuj novej deck, tak tady jej mate ve vsi krase

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KOZLIKK: minuly tyden jsem ji dostal ve stredu,takze pocitam,ze zacatek tydne free areny bude streda?

nebo to byl ctvrtek...?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Glutonousz ooze :-D
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    UNLEASHEDD: no je to shaman karta, tak asi něco dostane nebo budou freezovací neutrálové
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    KOZLIKK: takze shaman dostane nejaky freeze minion, nebo frostnova/blizzard/cone of cold?
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    KOZLIKK: pěkný, ale ten deck je fakt prasečí :D
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    KOZLIKK: na silence priesta..ok
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    NICKITA: gratuluju, pze to je shitlist :D skill!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam