• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    FLAD
    FLAD --- ---
    DEINEIGE: Hemmet Palla je docela sranda a v jade druidovi je to dobrej speed-up. Dej mu šanci.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    DOGGY:

proc si toho proboha neotevrel vice kdyz ti to tka slapalo? :-)
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    PHOBOS99: jj, zlatej King Mosh, Swamp King Dread a Fire Plume's heart .. docela jsem koukal.
    MATHES
    MATHES --- ---
    DEINEIGE: zkousel jsem ho v tom funky mage decku, ale je takovej dost vlaznej no. otazka je jestli bude vic karet "kdyz nemas X cost kartu v decku, tak"
    MATHES
    MATHES --- ---
    KVIIIK: android disconnect issue ma pro blizz nulovej financial impact, kdyz zacnou rozdavat plnejma hrstma legendarky, tak uz je to jinej pribeh :)
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Takže "dávno opravený" bugy s konstantním disconnectem na androidu se mi budou objevovat ještě za rok, ale bug s legendárkama se neprojeví ani před fixem? FCK BLZ!! :D
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    disenchantnout zlateho Hemeta? mi to prijde jako useless karta
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Bych se ani nedivil, kdyby podle nekterych vasi reakci, ted blizz napsal, ze jako sorry, ale meli jsme typo v kodu a tak to 100% as diesigned bude fungovat od ted :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    asi uz probehnul hotfix
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    tak legendary v prvních 10 pacích každé expanze je prý bug, většině lidí se ten bug projevuje a legendy dostanou, někomu ale ne...
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    PLOMBDENTIST: informace ze všech stran jsou teda fakt mírně zavádějící. Otevřel jsem teď celkem 26 packů tří edic a dostal všeho všudy jednu legenu z pity timeru na normal (asi 25. balík). Takže vážně mnoho povyku pro nic.
    COOLER
    COOLER --- ---
    tak když nerozumíte jednoduché větě, to je pak těžký :D
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    2x ungoro pack a zlata legendarka
    WODKA1369
    WODKA1369 --- ---
    COOLER: neverim.. a kupovat uz bagle nebudu, dyz bude za chvelu nove set.. hold nekomu to chodi a nekomu ne.. ani moji znami nechapou, ze mi nic nechodi.. za chvelu mi od nich bude chodit, kolik otevreli legend..
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KVIIIK:

me to fungovalo z kazde expanze dokonce do 7. packu takze 4 legendy doma, to asi nebude nahoda...
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    COOLER:
    KVIIIK: v prvnich 10 packach kayde edice, pochybuju, ze si jeste v minulosti nerozbalil 10x ungoro
    COOLER
    COOLER --- ---
    WODKA1369: však píšou že do 10 packu z každé expanze. tzn. ted bys měl dostat v obou expanzích raz dva
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Garantovaná legendárka z 10 packů je hoax. Otevřel jsem teď 11 packů un goro a dostal úplný a naprostý hovno. A to jsem si těch posledních pár ještě koupil. Akorát snaha vytáhnout z lidí další prachy ještě před expanzí. Zmrdi.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    11 klasickejch a nic
    WODKA1369
    WODKA1369 --- ---
    COOLER: 9ungoro a 8classic.. otevrel sem to po precteni prispevku od PHOBOS99 s vidinou, ze snad budu mit stestni.. hold nic no.. ale na to hovno sem uz za ta leta zvykle
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam