• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    JEENA: Zaplat panbuh ze tam neni frodan. Ten odbarvenej diskoasiat me fakt sere.
    JEENA
    JEENA --- ---
    Ve 20:00 středoevropského času (za cca 35min) začne stream, kde bude dospoilován zbytek setu:
    Twitch
    https://www.twitch.tv/playhearthstone
    COOLER
    COOLER --- ---
    KOZLIKK: rytíři zmrzlého trůnu propouští Augusta? :D
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    _KOFILA_:

tohle jade druid sezere driv nez se dostanes ke kopii jeho decku
    SCHMEJDE
    SCHMEJDE --- ---
    MITTRA: to by opponent musel zahrat Millhouse Manastorm a ty by si musel byt lucky ze mas na ruke prave tuto kartu a 3 spells - jeden z toho coin.. takze na utube sa to urcite raz objavi :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KOZLIKK: Se stolen coin nice move!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Priest is too hard. LET ME PLAY YOUR DECK! (THEORYCRAFT, STANDARD) - Hearthstone Top Decks
    http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/priest-is-too-hard-let-me-play-your-deck/
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    lol
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    nevíte jestli je už oficiální datum vydání?
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KOZLIKK: 36+ velikost pisma je nejlepsi moznost, jak docilit, aby si toho ostatni vsimli. Taktika jiz dobre znama nasim asistentkam :)
    COOLER
    COOLER --- ---
    a kdy to pouštěj mezi hráče?
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: mea culpa - myslel jsem, ze to probehlo vcera
    MATHES
    MATHES --- ---
    HOCH2: vsechny karty uz jsou venku
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    MATHES: ja to chapu. Zase kdyby to bylo 1-mana OTK win kombo, tak to nedelaji. Kazdopadne si chci pockat na vsechny karty a taky me zajima, co vsechno se pak na wildu pujde nakombinovat.
    Mozna bude cely jadro v tech "destroy all cards that cost x mana in your deck".

NYRLEM: Jak uz tady psali, je to diskuze ohledne pala. Tohle, co ty pises, tak je super na priesta. Jeste doplnim, ze je moznost tam nekdy pri schode nahod, hodit Kabal Courier a vytahnout si Coldarra Drake, ktery ve vysledku umi to samy :)

NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    MATHES: jsem si nevsiml, ze to este odkazuje k paladinovi, vnimal jsem beardo ;)
    MATHES
    MATHES --- ---
    NYRLEM: to jsou super karty pro paladin OTK kombo!
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    _KOFILA_: This...win game ability prostě jsou...meh. (teda, já v tý větě mám víc anglickejch slov než českejch...když jsme u lingvistického pondělku)
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    MITTRA: raza, lyra a shadowform treba ..
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: nad ni jsem taky premyslel, ale stoji 4 many a usetri 4 many. nevim jestli se o tim padem uplne vyplati
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam