• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KOZLIKK: Chybi mi pyros, je crucial, nebo lze necim nahradit?
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    DEINEIGE: džízs krajst, tak znovu - to ten deck nerozbije, prostě si lízne jinou kartu, no big deal. zatímco když jade druidovi vezmeš jade idoly, tak jsi mu zničil late game, když inner fire inner fire priestovi, tak zničíš zásadní kombo. a ano, secret palymu to ublíží, ale ten se ve standardu nehraje
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja toho zatim nemel cas moc zkusit,ale dnes byl klidek,tak jsem si zkusil frozen control warlocka a hodne me bavi.sice stale nemam takovou uspesnost jako s renolockem,ale jinak mi prijde tohle rozsireni zatim celkove super,kdyz se divam i na vase vesmes nadseny reakce
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    Lidi, jsem jedinej komu chodi Death knighti uplne navylizprdel? Bud mam fakt smolika nebo to maj nejak nahackovany, protoze ze 45 her od vydani novy serie jsem mel 38x DK mezi poslednima cca 5 kartama decku. Wtf.
    MATHES
    MATHES --- ---
    PLOMBDENTIST: protoze tech demonu v ruce kupodivu nikdy nemam zas tak moc a pokud nemam v ruce DK, tak ani nechci zahrat pulku handy, abych si nabehl do equality + consecration, nebo jinej mass removal.
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    PHOBOS99: shield slam, Earthen Scales (ale to je zase druid), pala secrety atd...list tu http://www.hearthpwn.com/...ter-premium=1&filter-cost-val=1&filter-cost-op=3&filter-type=5&display=3
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    XINDL: galerie na tabletu doma je vec nemila, musis vydrzet a budou i ty kozy :) Mam i ten seznam zbytku, co mi padnul, takze az gtfo z prace, tak pak bude showtime :)
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    PHOBOS99: No ja z tehle karet co jsem vyjmenovala hraju 10 v novym throne decku. Potion of madness, smite, mind vision a pw:shield, ty jsou ok i kdyz ztencenej deck az o 10 karet muze byt clkm pruser, ale pintsize se kombi se SW:Horror a Pain, tam uz je to dost blby
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    NICKITA: jo tak to je jasný, ale to ho nerozbije, tak si holto těhle karet lízne něco jinýho dobrýho že jo. jediný, co mě napadá, že tím můžeš zaříznout je inner fire kombo
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    PHOBOS99: No zrovna Priestovi skodi dost.
    Inner fire, Pintsize potion, Poition of madness, PW:Shield, Holy smite, pripadne mind vision. Minimalne dva ty spelly se hrajou prakticky v kazdym priest decku.
    XINDL
    XINDL --- ---
    HOCH2: tits or gtfo
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Tak 16 baliku v patek a 8 - 10 legend :)
    Vsechny vam je vyjmenovavat nebudu, protoze mi stacil hned ten prvni balicek s Anduinem a jeste nejakym lagendarnim saskem (mam i screenshot spesl pro vas).
    Ty 2 legendy v jednom baliku jsem v tech 16ti balikach potkal dvakrat :)
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    KOZLIKK: njn... mohla to klidně být 4/5 za 4 si myslím, ale asi to brali tak, že to má zachránit control deck v pozdější fázi hry a ne jako kartu, co se hraje on curve (např. bych řekl, že do handlocka by mohla krásně zapadnout).

ještě by mě zajímalo, jestli by nenašla svoje uplatnění jako zeštíhlovač decku, aby ses rychleji dostal ke kombu (naplníš si deck 1 cost spellama s tím, že je co nejdřív pak spálíš)...
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    DEINEIGE: tak můžeš tím zarazit inner fire combo, ale to je tak vše, ne?
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    PHOBOS99: tak ono je snad vic neprijemnych karet za 1 manu
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    MATHES: proč tam není Krul the Unshackled?
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    DEINEIGE: tak když je to tech card proti jade druidovi, tak by bylo divný, kdyby nebyl
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    Skulking Geist je skvely proti jade druidovi
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    ZAPPO: eater of secrets ti nic neříká?
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Celý víkend jsem zkoušel variace na big ramp druida a asi nejpoužitelnější mi přijde jade/taunt boostovací varianta s drobnou změnou. Hadronox na oživování tauntů je bohužel nepoužitelnej, stejně tak všechny variace bez jade, které hrozně strádají v late game proti controllu... Těch druidů je asi pět verzí, mluvím o téhle http://www.hearthpwn.com/decks/895791-ultimate-jade-76-wr-31-10-r5-to-2 - jen místo 1x Jade Spiritu Malfurion (když už jsem ho craftil... navíc kombo s Fandralem a 4 minioni za battlecry je boží)
    jestli někdo máte zkušensoti s jinou funkční, tak sem s tím!

Ještě jsem zkoušel controll paladina, ale RNG mě nenávidí a ten deck chodí prdelí napřed, takže to nemá smysl hrát :) DK lock docela vtipnej, zatím se ho učím pilotovat. A víc legend nemám :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam