• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: omacku mas?:)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    RUTHEFORD: nojo wild to je jina liga :-))
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Neda se spadnout z 5 10 15 20 legenda
    RUTHEFORD
    RUTHEFORD --- ---
    what do i know?? rank 1*10. dostal ma tam winning streak. teraz som akurat dohral proti golden hunterovi. Ragnaros FTW.

Otazka do plena - som teraz locknuty v top 10, alebo sa da klesnut z ranku 10 na 11???
    MATHES
    MATHES --- ---
    Tak jsem zacal zkouset toho ramp druida...

... ten deck se tvari dost prisne
    RUTHEFORD
    RUTHEFORD --- ---
    tak som si dal s tym lockom 12-4 dnes. z ranku 1*15 na rank 3*12. stretol som jade druida, uplne bez sance, inak super vyrovnane partie.
    RUTHEFORD
    RUTHEFORD --- ---
    MATHES: no pozeral som, pozeral...ty to mas hutne. hras 6 demonov, Sylvannas mi tiez chyba do zbierky, Malgannis vyzera super- tiez som ho nejak prehliadol. mas troche vyssiu krivku, nez ja - ja mam 21 kariet za 5 a menej a 9 kariet za 6 a viac. ty mas ten pomer 18/12.
    Takze u mna teraz ostava nejak zohnat 3200 dustu na Sylvu a Malganna, co bude problem, lebo som vacsinu legiend a epikov uz dissol :(

inac , co sa tyka priesta, tak ja ho zatial davam. tych 40 je troche mrzute, ale da sa to prebit celkom do pohody - Ragnaros+manipulator a Lich King+frostmoure je dobry a DK guldan 3mdg +3life za dve many docela otaca hru. ale tak zase ja som len na noob ranku. na top 10 sa este dlho nepozriem si myslim.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    HOCH2:

no na standardu zas tolik tech decku nerotuje, potkavam opakovane tak kolem 6-7 opakujicich se netdecku...
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KAJJAK: bacha tady na vyjadreni deck proti vsemu :)
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    NECECH:

jj tak spatny neni, ale neporadi si vzdy s agrama (pripadne zoo mirrorem) a nekterymi kontroly, tenhle deck zvlada oboji...

Ja se snazim sve decky stavet tak, aby fungovaly proti vsemu aspon nejak a zadna bitva nebyla predem prohrana...
    NECECH
    NECECH --- ---
    KAJJAK: moc pomaly, opravdove zoo je lepsi :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    PLOMBDENTIST: zda se mi, ze popisujes ten muj build:D
    MATHES
    MATHES --- ---
    RUTHEFORD: kdyz emperor vydrzi dve kola, tak uz vyhrajes vicemene s cimkoliv:))

jinak mrkni na ten muj list, hraju tam tech demonu o trochu vic a pravidelne me reze jen quest priest, protoze ho nestiham zabit vcas (dost casto ho sjedu na min nez 5 a on pak zahraje posledni (dva) DR a foukne se na 40

premejslim, ze bych tam dal leeroy, PO, faceless kombo, ale to bez emperora to nefunguje a ani tak to nemusi zabit
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    PLOMBDENTIST: nebo sylvanas
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    RUTHEFORD: chapu, ze to muze obcas fungovat, ale pokud chces mit balicek co nejsilnejsi, tak bych ho nehral, btw proc tam nehrajes radsi dr. booma?
    RUTHEFORD
    RUTHEFORD --- ---
    PLOMBDENTIST: manipulatora som mal prec istu dobu, ale odkedy som vycraftil Ragnarosa, tak je docela slusny :) mal som vcera akurat hru kedy mi Thaurissan vydrzal dve kola a potom som siel Ragnaros+manipulator a to bola celkom prdel. vseobecne hram dost vela baitov, aby som vytahal od supera removal pred tym, co nahodim Lich Kinga, alebo Ragnarosa a aj kombo Despicable Dreadlord+manipulator hned uputa pozornost supera. je to 2 dmg do vsetkych jeho priser kazde kolo. Mal som takyto pripad, kedy som superovi zdecimoval board, tak mi ich zabil- pouzil na to 3 karty, zahral som DK Guldana, ktory ich vratil oboch naspat a super concedol, lebo nemal ani board, ani karty a DK Guldan hero power sa nepyta.
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    RUTHEFORD: da se vycrafitit, mel by byt ze base karet, takze ti staci jenom 1,6dustu.

PLOMBDENTIST: manupulator se da pouzivat i na jiny veci, nez na charge kombo, treba s tim melganisem si uzije pak srandy az az. Nehlede na to, ze muzes zkopirovat slusnou mobku, co do pak hre uplne jiny rozmer.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    RUTHEFORD: gianta hraju za 3-4 many
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    RUTHEFORD: vyhodil bych manipulatora, bez leeroy komba je tam zbytecnej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam