• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    DEINEIGE: a asi vyhodim jednoho Swashburglar (stejne nemam Patchese) a dam tam Mimic pod
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    J4C0B1M: Mill roguna

2 Coldlight Oracle
    2 Preparation
    2 Fan of Knives
    2 Eviscerate
    1 Sap
    2 Doomsayer
    2 Backstab
    2 Shadowstep
    2 Vanish
    1 The Curator
    2 Swashburglar
    2 Gadgetzan Ferryman
    2 Tar Creeper
    1 Shadowblade
    1 Valeera the Hollow
    1 Skulking Geist
    2 Saronite Chain Gang
    1 Tainted Zealot
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    DEINEIGE: hmm co třeba nahodit decklist, když tu ten tvůj ještě nebyl (pokud jsem dobře viděl)
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    NICKITA: + jsem vyhodila jeste jedno devour mana a za spell 1 vsem lifesteal
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    PLOMBDENTIST: Jen statuety, barnese a yshaarje... a vyhodila jsem jedno shadow essence a pridala spell za 8 co discoveruje minona
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    NICKITA: jaky tam hrajes miniony?
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    me bavi ted Mil roguna..sice to trvalo, nez jsem to vychytal..ale je to sranda
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    _KOFILA_: Ja tam nehraju ani jedno z toho, imho zbytecny.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    nevim no, jeste bych zminil (stale big priest), ze v tech kartach isery i kinga nepovazuju extra vyhodu... leze to prdeli napred, clearbordí karty jak safranu... stale si taham bud male dracky nebo zahod 5 karet a potvory z toho vyvolej a to fakt nechces :) vratim se asi k minigunu, ten me ve variaci s medievem bavil hodne...
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    no pustil sem to na mobilu a delam tutorial kde mi vysvetlujou na co je mana a co je taunt.. mam trosku strach :)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: jdi do Shopu a kup 60 packů nejnovější expanze
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    nejaky quick tips pro cloveka ktery to zapnul po dvou letech a nic z novejch baliku nema? :)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    KOZLIKK: souhlasím, včera jsem to hrál a po 0:8, kdy jsem to fakt nemohl ovlivnit, jsem s tim uhral 8:0, trochu to vylepsuje mountain giant
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    AZIM: Ve druhym kole jsem mu SW: Painem znicil Deathlorda, kterej vytahnul Cairna.
    Barnes mi vytahnul Deathwinga, kterej zdechnul a z ruky na stul hodil Yseru a v dalsim kole jsem si Deathwinga ozivil :D
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    me priest osobne na ladderu vadi vic nez druidi - hry jsou strasne dlouhy a obsidian statue 5 x za hru otravna
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    taky hraju priesta, na nic zajimavejsiho nemam karty a nechtelo se mi zatim nic craftit.. je to zabavny, ma to slusnej winrate, ale ty hry jsou nechutne dlouhy.. vcera jsem zabil huntera na fatigue a to uz jsem si rikal jestli to neni moc :D a obcas ten deck podelava sam sebe, casto mam tak heavy hand, ze hraju prvni kartu v 6tym kole a samozrejme rollne Yseru nebo LK a uz palim karty :D nebo Potion of Madness -> bad luck Ethernal Servitude: Barnes/Alley Cat/Scavenging Hyena atd.. :D
    AZIM
    AZIM --- ---
    AZIM: resp. vanish
    AZIM
    AZIM --- ---
    AZIM: resp. vanish
    AZIM
    AZIM --- ---
    FEKASON: sap?
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    Coina + barnes ve 3.kole into yshaarj a eternal servitude ve 4. kole je samozrejme tresnicka na dortu, ale ten deck dost funguje i bez tohodle scenare.... za celou dobu se mi to takhle seslo max trikrat a od trunu s tim mam i presto vyssi winrate nez s nejvic OP jade druidem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam