• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    DEINEIGE: haha, ja zase 20 minut hledal stream :)
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    NYRLEM: tak to mi zhatilo plany, ja zil cely den v tom, ze je patek =)))
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    DEINEIGE: tak zitra, voe ;)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    watafak

MATHES
    MATHES --- ---
    LEDOFREDO: nevim, jestli je momentalne lepsi minion za 8. ale je to hlavni duvod, proc se zase zacal hrat black knight (stejne jako se driv hral v kazdym decku minimalne jeden BGH

a ten jeho mec je tak nechutne brutalni, ze to snad ani neni mozny:D
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    kurz na USA 1,621 a na CZE 2,62.... =)
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    tak dnes v 15:00 USA vs Cze
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    XINDL: hele ale tohle ja mam uplne stejne, zacinam mit nejaky konspiracni teorie .. vetsinu karet z LK jsem jeste nevidel, dostavam ze 70% army of dead, ktery mam v balicich nehratelne

nejen kvuli tomuhle, ale i to, ze s LK vetsina baliku pocita a ma na to nejakej counter se vracim ke sve 2 tydny stare poznamce ze si myslim ze LK byl overhyped a je vidno ze z baliku postupne mizi (coz neznamena, ze se nemusi casem vratit, ale nebude to autoinclude jako prvni tyden po release)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    FEKASON: určitě to není novej dr. 8/8 jak se povídalo, nehodí se do každýho decku, ale to je podle mě dobře :) s lockem ho nehraju, ale v priest decku funguje dobře, ani mi nevadí když ho vytáhne Y'shaarj a tu kartu nedostanu, pořád je to dobrej minion na ressurect atd..
    XINDL
    XINDL --- ---
    jako nejvic me muze nasrat, kdyz mi v big priestovi LK posila do ruky stabilne army of the dead. Uplne k hovnu omg :D
    PLECH
    PLECH --- ---
    FEKASON: Souhlasim, pořád si to nechci připustit, ale mám dojem, že málo kdy pociťuju štěstí nad kartou z LK. Často ji pak držím v ruce do konce hry.

Na druhou stranu ale za 8 8/8 ultra taunt taky není úplně špatný. Sílu LK pozoruju častěj v tom, že mi do toho oponent pošle tři miniony, než v získané kartě.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ja dojel na rank 5 s dvema mountain giantama, kdyz nedojde kombo, gianti nadelaj paseku...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Big Priest je super akorat se mi hodne palej karty pac mam nekdy full handu...
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    PLOMBDENTIST: Tobe fatigue naskakuje, jemu ne :) Odemlejt si 3+ karet z decku je blbost.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    FEKASON: frostmourne je super a zapomnel si na kouzlo za 2 many 3 dmg do soupere a jeho minionu, btw neprijde mi vubec, ze by se v soucasne meta jade druidu hralo na fatigue
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    FEKASON: Hlavne kvuli LK ted vsichni hrajou TBK, ysery se ta snadni nezbavis...
    FEKASON
    FEKASON --- ---
    _KOFILA_: Jak uz zaznelo, Ysery karty se daj zahrat prakticky pokazdy - hrat 7/6 draka za 4 nebo trojmanovou vilu mi fakt nevadi, a to jsou nejhorsi karty co ti Ysera muze dat.

Na druhou stranu Lich King je pro me fakt zklamani a za me vyhozenejch 1600 dustu. V tyhle mete kdy se hraje casto na fatigue 2 karty ktery ti melou deck, 1 velmi neefektivni removal kterej te hitne do ksichtu (vetsinou bolestive).
    Hodne situacne se da hrat Frostmourne a +2/+2 a necilovatelnost tvymu boardu, ale to je strasne win more karta.
    Takze jsme u toho, ze se daj hrat (bez postihu) a za kazdy situace - 5 dmg/heal za 2 many nebo 2manovej steal miniona z oponentova decku. Roll 2 z 8 mi neprijde jako uplne veselej :)
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    NICKITA: plus kdyz se hraje proti controlu, snazim se shadow visions zahrat az ve chvili, kdy je vetsi pravdepodpbnost ze z toho vytahnu eternal, v nejhorsim amber nebo shadow essence... proti aggru samozrejme lovim board cleary
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    PLOMBDENTIST: stalo se mi to jednou v mirroru, kdy jsme oba drzeli na ruce nepouzitelny spelly co maji interakci jen s minionama a na boardu ani jeden nic. Jinak ale ne, neco si clovek nakrade, neco z decku zkopiruje pres barnese, shadow essence/eternally, from the amber, jinak ale v zasade kdyz neprijde kombo nejak k zacatku, hraju to proste jenom na udrzovani cistyho boardu, temer jako fatigue deck
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    NICKITA: zajimavy, netrpis nekdy nedostatkem minionu? nebo hrajes forbidden shaping? ja prave jeden from the amber nahradi mountain giantem a prijde mi to lepsi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam