• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    za priesta to bylo easy, se standard balikem na 2 pokus http://prntscr.com/gcu0sv
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    KVIIIK: No tak sem to dal za druida no, ale treba paladin se vubec nechyta, mazec... pockam az nekdo neco vymysli, ale tech devet asi nedam... :-(
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    CUZMAN: a hlavně docela výzva za některý classy. Chudák Priest :D

Purge the Weak - No cheap minions for Druid. You best be ramping up!
    The Hunted - Hunters are damaged for every minion in their deck. Ouch!
    The True Lich - Mages only get 1 health? What is this sorcery?
    Fallen Champions - Don't let your minions die, Paladins. The Lich King will get them!
    Shut up, Priest - Mmpphhhhhh!!! Priests are not allowed to speak.
    The Price of Power - Oh sorry Rogues, did you want spells? No spells for you!
    Necrotic Plague - Better have some buffs, Shamans. Your whole deck becomes 1/1s.
    Soul Reaper - Have duplicates in your deck Warlock? Take some damage!
    The True King - Warriors see the Lich King sit at 130 total armor and 30 health.

The Lich King Boss Guide - The Frozen Throne - Frozen Throne Adventure - Guides - HearthPwn
    http://www.hearthpwn.com/.../frozen-throne-adventure/3285-the-lich-king-boss-guide-the-frozen-throne
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ten Lich King to je Cheat!!!
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Beztak jste nikdo nedostal nic a akorát trolíte nás, co jsme neměli ani legendy, ani dust :)

Jinak dnes asi top WTF: hra s druidem proti priestovi, který si přes deathrattle líznul jade idol a DK Malfuriona a následná hra trvala asi 30 minut plus dalších 5 min, kdy už věděl že to nedá (měl jsem náskok na jade), tak jen protahoval kola co to dalo až do timeru a nakonec dal disconnect. Fakt nechápu tyhle k****y, který neunesou prohru a dát concede nebo se proste nechat zabít je příliš bolestivá rána pro jejich ego... Byl to Rus, to by ho mohlo omlouvat :D
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    CUZMAN: já taky, 4 legendy a 2k dustu... proč ne...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ted sem teprve dostal 2k dustu :-) se hodi :-)
    MATHES
    MATHES --- ---
    [ Hearthstone - Okresni prebor - faze planovani II. ]

prihlasovani do turnaje prave probiha
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    DEINEIGE: haha, ja zase 20 minut hledal stream :)
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    NYRLEM: tak to mi zhatilo plany, ja zil cely den v tom, ze je patek =)))
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    DEINEIGE: tak zitra, voe ;)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    watafak

MATHES
    MATHES --- ---
    LEDOFREDO: nevim, jestli je momentalne lepsi minion za 8. ale je to hlavni duvod, proc se zase zacal hrat black knight (stejne jako se driv hral v kazdym decku minimalne jeden BGH

a ten jeho mec je tak nechutne brutalni, ze to snad ani neni mozny:D
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    kurz na USA 1,621 a na CZE 2,62.... =)
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    tak dnes v 15:00 USA vs Cze
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    XINDL: hele ale tohle ja mam uplne stejne, zacinam mit nejaky konspiracni teorie .. vetsinu karet z LK jsem jeste nevidel, dostavam ze 70% army of dead, ktery mam v balicich nehratelne

nejen kvuli tomuhle, ale i to, ze s LK vetsina baliku pocita a ma na to nejakej counter se vracim ke sve 2 tydny stare poznamce ze si myslim ze LK byl overhyped a je vidno ze z baliku postupne mizi (coz neznamena, ze se nemusi casem vratit, ale nebude to autoinclude jako prvni tyden po release)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    FEKASON: určitě to není novej dr. 8/8 jak se povídalo, nehodí se do každýho decku, ale to je podle mě dobře :) s lockem ho nehraju, ale v priest decku funguje dobře, ani mi nevadí když ho vytáhne Y'shaarj a tu kartu nedostanu, pořád je to dobrej minion na ressurect atd..
    XINDL
    XINDL --- ---
    jako nejvic me muze nasrat, kdyz mi v big priestovi LK posila do ruky stabilne army of the dead. Uplne k hovnu omg :D
    PLECH
    PLECH --- ---
    FEKASON: Souhlasim, pořád si to nechci připustit, ale mám dojem, že málo kdy pociťuju štěstí nad kartou z LK. Často ji pak držím v ruce do konce hry.

Na druhou stranu ale za 8 8/8 ultra taunt taky není úplně špatný. Sílu LK pozoruju častěj v tom, že mi do toho oponent pošle tři miniony, než v získané kartě.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ja dojel na rank 5 s dvema mountain giantama, kdyz nedojde kombo, gianti nadelaj paseku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam