• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    NAPOSPAS
    NAPOSPAS --- ---
    CHOBOT: Mno, s tou rotaci to bude komplikovane, ale casu je jeste relativne dost, tak bych se tim moc nezaobiral. A pokud ti nevadi hrat neco, za co te budou vsichni nenavidet, tak asi jakehokoli druida :) Nerfu bych se zas tak moc nebal, ono pak jde ty karty roztavit za plnou cenu nejaky cas.
    Ale i kdyz je okolo druida zrovna hysterie a vsichni sili jak je op, podle me se da tedka po ladderu splhat uplne s kazdou classou
    NEROY
    NEROY --- ---
    _KOFILA_: ja ho ted dostal , zkousel sem u jade druida, a nakoenc sem ho vymenil za spellbrakera, stejna mana , vetsi telo a benefit z silencu mi prisel lepsi nez ty karty co mne v ruznych hrach a situacich padli arfuse...
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Hoši poprosim o radu. Cca po dvou letech pauzy se k tomu zkoušim vrátit, a potřebuju doporučit nějakej deck na grindění standardu, kterýmu nehrozí v blízký době nerf a který by mohl víceméně přežít aspoň nejbližší rotaci. Plus do čeho případně nasypat drobný?
    Po zběžnym pohledu mě lákaly nějaký buildy druida, ale to prý právě smrdí nějakym nerfem.
    Díky.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Jeste jsme neresili Arfuse... Jaka vam ta karta prijde? Fakt je to hratelny, jo?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tyjo tak bonemary me nenapadly.ale skvely jsou ti bearsharkove,protoze mage a priest nemuzou a to jich je nejvic (samozrejme priest nejakym boardclearem,ale urcite se mu ho nechce plytvat na jednoho miniona)

### Deathrattle Rexxar
    # Class: Hunter
    # Format: Wild
    #
    # 2x (1) Alleycat
    # 2x (1) Tracking
    # 2x (2) Crackling Razormaw
    # 2x (2) Kindly Grandmother
    # 1x (2) Scavenging Hyena
    # 2x (3) Animal Companion
    # 1x (3) Bearshark
    # 2x (3) Deadly Shot
    # 1x (3) Eaglehorn Bow
    # 2x (3) Kill Command
    # 2x (3) Stitched Tracker
    # 1x (3) Unleash the Hounds
    # 1x (4) Arfus
    # 2x (4) Houndmaster
    # 1x (4) Infested Wolf
    # 2x (5) Corpse Widow
    # 1x (6) Deathstalker Rexxar
    # 1x (6) Savannah Highmane
    # 1x (8) The Lich King
    # 1x (10) N'Zoth, the Corruptor
    #
    AAEBAR8K2wntCYEK/gzgrALOrgLXzQLCzgKG0wK24gIKqAK1A+sHlwjFCLm0Auq7Ao7DAtPNAsbOAgA=
    #
    # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    PHOBOS99: hele tak jen co jsem si postezoval,tak z 19>16 winstreakem a samozrejme me zastavila posledni hvezda :D jinak samej priest a mage,ale kupodivu jsem je az na toho konecnyho celkem prejel.ani jednou jsem n'zotha nepouzil
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    PHOBOS99: ten build od disguised toasta celkem funguje, nechces hrat control, ale midrange kde DK je jen support pro hry co se protahnou... funguje to protoze hunter ma vyborny sticky miniony a tudiz neni tezky mit cile pro houndmastery a bonemary, ktery dokazou s hrou hrozne rychle utect
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    PHOBOS99:

jsem na tom stejne, ty rexar decky proste nefunguji...
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    ONDRA_PATA: dk+dr huntera se snažím zprovoznit už pár týdnů, páč jsem rexxara dostal v prvním wingu, ale nějak se nedaří. nzoth turn je vždycky hroně slabej a rexxar hp je pomalá. kdyby rexxar hp ty beasty zlevnila třeba o 1 nebo o 2, tak by to bylo úplně o něčem jiným
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    STRANGERD:

ja tu jednu vetu na support rozhodne dyl nepsal :-)
    CAIA
    CAIA --- ---
    PHOBOS99: No přesně proto jsem nehrál dál, abych se chvíli kochal statistikou ;-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja si postavil deathstalker rexxara s n'zothem,protoze se mi to libilo. a zatim 1:6, protoze tyvole vsichni maj najednou od zacatku vsechny mozny boardclery
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    CAIA: 1:0 ? to je 100% win rate!!!
    CAIA
    CAIA --- ---
    DOCKINEZ: Mno to si také říkám, ale po včerejší 6:3 a pak 0:3 kdy mě RNG totálně vymlel... Teď mám naštěstí potenciálně úspěšný deck, zatím 1:0 kdy to schytal priest se slušnou sbírkou karet. Každopádně nevím nevím jestli nadávám víc na RNG v arene nebo na metu v rankedu.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    KAJJAK: techhle dotazu jim muselo prijit X tisic a ta odpoved se da vygooglit asi tak za deset sekund...:))
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    Tak podpora vypada ze to jsou fajn lidi, aspon do budoucna zname priblizny termin max 2 tydny...

Greetings Martin,

I'm Game Master Demvandi and I'm contacting you about your card packs from the vote.

There's a bit of a delay after the event is completed and until all cards are delivered. Normally we tell player to expect up to two weeks delivery time for their packs to arrive. So don't worry, we haven't forgotten about you, it's just a bit slow.

If you have any questions, regarding this or anything else, don't hesitate to contact us again.

Good luck out there.

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    17 Hidden Cards in Hearthstone's Animated Short - IGN Rewind Theater - YouTube
    https://www.youtube.com/embed//wsFQ230-mjc
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    skvělej rozhovor:
    Stanislav Cifka (Misfits): Živí mě Hearthstone. Pro patnáctileté jsem celebrita, babička se diví - Lupa.cz
    https://www.lupa.cz/...-misfits-zivi-me-hearthstone-pro-patnactilete-jsem-celebrita-babicka-se-divi/
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Kdo jste sem daval toho Aggro Wild Priesta? To je strasny zverstvo. Vcera jsem s tim z 25 skoncil na 11 za 2 hodiny hry... Tolik pochvaly od souperu jsem jeste nezazil!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MPEGYNA: to mas z toho, ze hrajes ladder. Arena ftw
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam