• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MATHES: jak pravi Sunbeam, dnes nova sezona
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    MATHES: srpen -> září
    MATHES
    MATHES --- ---
    ONDRA_PATA: ten tvuj pribeh mi nejak nestymuje. jestli jsi byl na ranku 12, tak si tezko mohl spadnou pod 15:)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    J4C0B1M: no prave.s tim rexxarem to slo krasne.pak prisla prohra,vyhra,prohra a ja si rekl,ze to chce na tu posledni hvezdu zmenu.vzal jsem paladina s kterym jsem vcera jel 19>12 a spadnul jsem z 16 na 18 :D
    uz jsem se dvakrat zarazil naprazenej s telefonem proti zdi
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    ONDRA_PATA: at te to ani nenapadne, zkousel jsem priesta a 3x mirror, 1x jade druid, 1x demon lock :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    sotva to clovek dorekne,je to samej piratewarr.nechce se mi prehodit na priesta,protoze pak se to zmeni na samyho paladina nebo mirror
    NAPOSPAS
    NAPOSPAS --- ---
    CHOBOT: Mno, s tou rotaci to bude komplikovane, ale casu je jeste relativne dost, tak bych se tim moc nezaobiral. A pokud ti nevadi hrat neco, za co te budou vsichni nenavidet, tak asi jakehokoli druida :) Nerfu bych se zas tak moc nebal, ono pak jde ty karty roztavit za plnou cenu nejaky cas.
    Ale i kdyz je okolo druida zrovna hysterie a vsichni sili jak je op, podle me se da tedka po ladderu splhat uplne s kazdou classou
    NEROY
    NEROY --- ---
    _KOFILA_: ja ho ted dostal , zkousel sem u jade druida, a nakoenc sem ho vymenil za spellbrakera, stejna mana , vetsi telo a benefit z silencu mi prisel lepsi nez ty karty co mne v ruznych hrach a situacich padli arfuse...
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Hoši poprosim o radu. Cca po dvou letech pauzy se k tomu zkoušim vrátit, a potřebuju doporučit nějakej deck na grindění standardu, kterýmu nehrozí v blízký době nerf a který by mohl víceméně přežít aspoň nejbližší rotaci. Plus do čeho případně nasypat drobný?
    Po zběžnym pohledu mě lákaly nějaký buildy druida, ale to prý právě smrdí nějakym nerfem.
    Díky.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Jeste jsme neresili Arfuse... Jaka vam ta karta prijde? Fakt je to hratelny, jo?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tyjo tak bonemary me nenapadly.ale skvely jsou ti bearsharkove,protoze mage a priest nemuzou a to jich je nejvic (samozrejme priest nejakym boardclearem,ale urcite se mu ho nechce plytvat na jednoho miniona)

### Deathrattle Rexxar
    # Class: Hunter
    # Format: Wild
    #
    # 2x (1) Alleycat
    # 2x (1) Tracking
    # 2x (2) Crackling Razormaw
    # 2x (2) Kindly Grandmother
    # 1x (2) Scavenging Hyena
    # 2x (3) Animal Companion
    # 1x (3) Bearshark
    # 2x (3) Deadly Shot
    # 1x (3) Eaglehorn Bow
    # 2x (3) Kill Command
    # 2x (3) Stitched Tracker
    # 1x (3) Unleash the Hounds
    # 1x (4) Arfus
    # 2x (4) Houndmaster
    # 1x (4) Infested Wolf
    # 2x (5) Corpse Widow
    # 1x (6) Deathstalker Rexxar
    # 1x (6) Savannah Highmane
    # 1x (8) The Lich King
    # 1x (10) N'Zoth, the Corruptor
    #
    AAEBAR8K2wntCYEK/gzgrALOrgLXzQLCzgKG0wK24gIKqAK1A+sHlwjFCLm0Auq7Ao7DAtPNAsbOAgA=
    #
    # To use this deck, copy it to your clipboard and create a new deck in Hearthstone
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    PHOBOS99: hele tak jen co jsem si postezoval,tak z 19>16 winstreakem a samozrejme me zastavila posledni hvezda :D jinak samej priest a mage,ale kupodivu jsem je az na toho konecnyho celkem prejel.ani jednou jsem n'zotha nepouzil
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    PHOBOS99: ten build od disguised toasta celkem funguje, nechces hrat control, ale midrange kde DK je jen support pro hry co se protahnou... funguje to protoze hunter ma vyborny sticky miniony a tudiz neni tezky mit cile pro houndmastery a bonemary, ktery dokazou s hrou hrozne rychle utect
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    PHOBOS99:

jsem na tom stejne, ty rexar decky proste nefunguji...
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    ONDRA_PATA: dk+dr huntera se snažím zprovoznit už pár týdnů, páč jsem rexxara dostal v prvním wingu, ale nějak se nedaří. nzoth turn je vždycky hroně slabej a rexxar hp je pomalá. kdyby rexxar hp ty beasty zlevnila třeba o 1 nebo o 2, tak by to bylo úplně o něčem jiným
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    STRANGERD:

ja tu jednu vetu na support rozhodne dyl nepsal :-)
    CAIA
    CAIA --- ---
    PHOBOS99: No přesně proto jsem nehrál dál, abych se chvíli kochal statistikou ;-)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja si postavil deathstalker rexxara s n'zothem,protoze se mi to libilo. a zatim 1:6, protoze tyvole vsichni maj najednou od zacatku vsechny mozny boardclery
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    CAIA: 1:0 ? to je 100% win rate!!!
    CAIA
    CAIA --- ---
    DOCKINEZ: Mno to si také říkám, ale po včerejší 6:3 a pak 0:3 kdy mě RNG totálně vymlel... Teď mám naštěstí potenciálně úspěšný deck, zatím 1:0 kdy to schytal priest se slušnou sbírkou karet. Každopádně nevím nevím jestli nadávám víc na RNG v arene nebo na metu v rankedu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam