• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    JEENA
    JEENA --- ---
    CHEWBACCA:

(viz KOZLIKK: ) Z mého pohledu je to fajn karta, dokud neplanujes dlouhy hry (kde muze rozhodnout Fatigue*. Mimo to je to +- vanilla** 5/5 za 4, coze je statove dobry. Nad zminenym fel reaverem (J4C0B1M: ) to ma i vyhodu, jelikoz ty sam kontrolujes, kdy se bude spoustet ten efekt.

*nemas karty v decku a kazde liznuti ti da dmg - https://hearthstone.gamepedia.com/Fatigue
    **bez textu
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Zase causal a arena jsou hezky, ale co si budeme nalhavat, clovek je soutezivy tvor a tak chce proste hrat ligu a stoupat po zebricku nahoru, ze? :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    porad mi to prijde lepsi, nez kupovat za goldy packy.
    MATHES
    MATHES --- ---
    LEDOFREDO: s overwolfem se da hrat stabilne neco jako 3-3 to znamena, ze co se tyce goldu jsi na tom vicemene stejne + mas zabavu navic a zahrajes si se spoustou karet, ktery nemas a nemusis resit netdecky. navic jakmile se zlepsis na 5-3, tak kazda arena ti da neco malo navic a je to profitable.

KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    XINDL:

pouziva se v celych 0,21% vsech decku ( https://image.prntscr.com/image/WltnCMKcSsKvG9rQreVJFQ.png ), z toho tier1 a snad ani tier2 neni zadny... Pokud chce tvrda data bez kecu okolo tak at se obrati na mne :-) S arenou me nastesti poslechl, myslim ze i tenhle shit brzy dissne a vykrafti klidne nejakou hratelnou common kartu co nema...
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Taky si myslim ze tu prinosnost areny pro uplnyho nováčka hodne precenujete. Spousta lidi to hraje jen na mobilu nebo spis obecne malokdo se pusti do novy gamesy a zacne hned tahat nejaky podpurny programy kdyz netusi ktera bije. Zapominate na to, ze neni jen arena a ladder ale taky casual mode, kde by mel matchmaking brat v uvahu mmr a tuším i velikost kolekce takze tam si novacek zahraje proti lidem ktery maj plus minus stejny moznosti jako on a ma prostor pro to se ucit a hlavne se bavit (=porad neprohravat proti netdeckum na ladderu nebo dobre nadraftovanejm arenam).
    XINDL
    XINDL --- ---
    CHEWBACCA: Hele, dam ti asi nejdulezitejsi radu pro zacatecnika, pokud planujes chodit do tohodle klubu. NIKDY a v NICEM neposlouchej Kajjaka!!!!!
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    CHEWBACCA:

tahle karta je uplne nahovno , nehraje se a hrat se nebude :-) S klidnim svedomim ji dissni...
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    CHEWBACCA: Tohle se dát hrát v agresivních decích, kde věříš v tom, že dobré staty za 4 many ti zajistí převahu na boardu, lze hrát i v areně. Býval tu ještě se stejnou mechanikou
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Tak jsem si vzal par rad. Nehraju arenu na to jsem usoudil ze je cas z vasich komentu. Presel jsem na druida. Hral practise. A dnes dal 4 hry v play modu proti real hracum a z toho tri vyhry. Na deck jsem jeste nesahnul jelikoz moc nevim co a jak. Jeste jsem necetl nejaky tips na netu. Mam jeden zacatecnickej dotaz ovsem. Co v praxi znamena tato karta ?

UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    [Hearthstone] The Nerf Hammer Is Coming
    https://www.youtube.com/watch?v=yyNqQ3WZPkw
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    kolegyně z práce po mě chtěla taky pár tipů když cca před půl rokem začínala, poradil jsem jí jen ať nic nedissuje a po tom co si s tím asi 14 dní sama hrála jsem jí pomohl sestavit standard deck (ideální mi připadal hunter, má levný schopný decky a neni tak těžkej na hraní) a celou směnu jsem jí radil a říkal co a jak, aby chytila ty základní principy (trade, mana efficiency atd) s tím, že je důležitý okoukat ty decky nepřátel, aby příště věděla co od nich čekat. Vysvětlil jsem jí, že prohry k tomu patří, v jakých relacích se pohybuje winrate a jak se vlastně farmí ty ranky atd.. No seděla u toho pár hodin každej den a od tý doby farmí pravidelně každej měsíc rank 5, rekord měla zatím rank 3
    Arena je dobrá pro lidi co už znají alespoň základy, ale teď s novou expanzí jsem jí poradil ať hraje arény než se usadí meta, aby necraftila zbytečně něco, co časem nebude fungovat..
    MATHES
    MATHES --- ---
    KAJJAK: na constructed potrebujes card pool na arenu ne

na arenu potrebujes akorat overwolf overlay, aby ti pomohl nabrat deck
    CAIA
    CAIA --- ---
    Rng je vsade.
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    HOCH2: a kdyz bude v arene, nenarazi na zadny prekvapko. arena = skill. std = netdeck+rng
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    KAJJAK: asi bude, kdyz standard je spis pro novacky, kde maji vetsi sanci na konkurence schopny balicek kvuli poolu karet, kdyz prijde do wildu, tak ho tam smetou vsechny OP decky plny legendarek a starejch komb.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    AZIM:
    Prave, měl by si sam vyzkouset co ho bavi a to hrat. Dle toho co o sobe napsal spis tipuju, ze ho bude bavit vic standard...
    AZIM
    AZIM --- ---
    KAJJAK: nic není černobílý, všechno je o přístupu
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    je proste blba rada radit novackovi areny, to mu tu hru akorat znechuti...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam