• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERHearthstone : "wild hrajou zas jen loseri co nemaji na standard"
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    ONDRA_PATA: a to me pred par hodinama povodil druid: do spreading plague (vytvoril si 5 priser) zahral 2/3 co zveda taunty o 2/2... pozdeji Medivh v 9. na UI v 10. = yshaarj
    FML
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    UNLEASHEDD: snadna vyhra,bud rad

ja si dal arenu rano.nabidlo mi to huntera a wariora,tak jsem si vzal druida,protoze op karty.nedostal jsem ani ui,ani spreading plague,ani jedinou jade kartu,ani jedinou ramp kartu.horsi deck jsem v zivote nemel. 0-3,radeji si balicky kupuju,protoze ja mam hovno a kazdej 3 legendy,to je proste demotivujici
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Taky mam jeden ucet s draftem asi rok a pul zpatky .. tunnel trog, totem golem apod. myslim ze celkove to stoji dost za hovno ale myslim ze sve protihrace alespon zaujmu az se k tomu dokopu to odehrat
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    UNLEASHEDD: a dal Tomb Spider.... omg
    UNLEASHEDD
    UNLEASHEDD --- ---
    arena, prave ted! ten clovek pred dvouma rokama nadraftoval, a ted se vratil?

FLAD
    FLAD --- ---
    AZIM: Takže když chci dát rank 5, tak potřebuju, aby měl měsíc 150 dnů nebo víc s tím, kolik her stíhám odehrát :)
    AZIM
    AZIM --- ---
    zajimava tabulka ktera vam v prumeru rekne kolik her to chce pri kterem winrate aby jste dali rank 5 nebo legendu ...

Comparison of games needed to reach rank 5/Legend pre- and post-patch : CompetitiveHS
    https://www.reddit.com/...titiveHS/comments/5ugqsw/comparison_of_games_needed_to_reach_rank_5legend/

jestli bylo tak sorry za OT, ale me to tu urcite minulo
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    OBOJETNIK: jak pravíš... Nat Pagle mi (jak jinak než koncem pity timeru) přišel po sobě už 3x (jednou z toho alespoň byl zlatej) a vždycky ho neprozřetelně dissnu, aby mohl přijít ještě jednou :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    OBOJETNIK: Tak ja vsechny hratelny legend karty ze zakladni kolekce mam takze nic nepotrebuju :-)
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    OBOJETNIK: já si je nechávám. Jednak protože jsem povahou trochu sysel a rád bych měl jednou kompletní sbírku, ale taky z toho důvodu co píšeš ty. Kdybych nehrál f2p, tak bych je možná dustoval.
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    a opravdu dustíte tyhle nonplayable kusy? Já jsem nedávno taky otevřel zlatýho Gruula a bojím se, že když ho dustnu, tak na mě bude zase čekat na konci pity timeru v dalším classic packu :p
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak z brawlu opet zlata legendarka :-D Tinkmaster Overspark, to bude dustu :-)
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Co se tyce wildu, tak se zbrani je tu nejvic problematickej pirate war. U nej jsou vsechny zbrane OP a dokonce to dokaze boostnout tak, ze i tu zbran co dostane z Upgrade je OP. Hrozne blbe se proti tomu hraje.
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    ted mrte lidi pred nerfem honi rank s jade druidem ...fuuuu
    MATHES
    MATHES --- ---
    mozna jeste paladinuv mecak je docela v pohode (pokud se bavime o constructed a ne o arene)
    MATHES
    MATHES --- ---
    J4C0B1M: tak u zbrani je problem, ze jsou bud OP, nebo garbage. jedina balanced zbran, ktera me napada je eaglehorn bow (ale teda az od doby co mad scientist odesel na wild)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    JEENA: myslíš novou cool zbraň jako třeba nehratelný Cursed Blade a Ogre warmaul? Nebo Brass Knuckles? Tentacles for arms? :D dyť ty kreténi nejsou schopný vydat použitelný karty

a Rag a Sylva se nehráli v každym decku a i kdyby to měly bejt 2 karty z 30 co se budou opakovat, tak to považuju za ok. A mít za 8 Raga nepovažuju za problém Raga, ale opět vývojářů, mají teda dělat karty co jsou stejně dobrý a použitelný. Hlavně že Mr. Cancer Boom byl asi nejsilnější legendárka ever a nerfu se pochopitelně nedočkal. A paladinskej Mysterious Challenger taky ne, to byl taky joke, ta karta měla bejt tak 4/4 - 4/5 za 6 many a nerf ofc nebyl. A teď se tu řeší basic karty co tu jsou víc jak 4 roky....
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Hm, maximalni HP miniona je neco pres dve miliardy, pak chcipne automaticky. Co se clovek na ladderu nedozvi :)
    JEENA
    JEENA --- ---
    J4C0B1M: Tak jde taky o to, aby to bylo fresh, abys nemel furt stejny decky se stejnejma kartama + 4 menici se podle expanzi, aby se to trosku prostridalo a lidi si mohli zahrat s cool novejma kartama, ktery by se jinak nehrali protoze na 8 mas prece raga a na nic jinyho tam misto neni. V pripade war axe je mozny udelat novou cool early game zbran, ktera by se jinak nehrala, pac axe by byl vzdycky lepsi.
    MATHES
    MATHES --- ---
    ELEMENT_LEAD: ja taky, spis jsem mozna cekal 3/3/3/3 protoze nerf into oblivion #jakovzdycky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam